- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,554
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
سس کاپونتا (Caponata) سس پاستا
طرز تهیه سس کاپونتا (Caponata) سس پاستا و اسپاگتی
سس کاپونتا (Caponata) یک سس سبزیجاتی خوش طعم است که برای انواع پاستا، پیتزا و لازانیا ایده آل می باشد . این سس پاستا به قدری خوشمزه است که دوست دارید آن را همینطوری خالی یا با نان بخورید. این سس در مدت 50 دقیقه آماده میشود و با این مقدار مواد میتوانید برای 6 نفر سس پاستا درست کنید و برای مصارف دیگر میتوانید 2 پیمانه سس تهیه کنید.( در این دستور از کیپر که ادویه ای ایتالیایی است، استفاده شده. اگر کیپر در دسترستان نبود میتوانید از ونوشک استفاده کنید)
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
مواد لازم:
روغن زیتون ¼ پیمانه
کرفس خرد شده 1 عدد
بادنجان خرد شده 1 عدد متوسط
نمک به میزان لازم
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1 عدد
پیاز ریز خرد شده 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی ریز خرد شده 450 گرم
کشمش 3 قاشق غذاخوری
آویشن تازه خرد شده ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
سرکه ¼پیمانه
شکر 2 قاشق غذاخوری
کیپر Caperخرد شده 1 قاشق غذاخوری
سیر پوست کنده 2 حبه
پنیر موزارلا 6 برش به قطر 1 سانتیمتر
طرز تهیه سس کاپونتا :
روغن زیتون را در یک قابلمهٔ مناسب ریخته و روی حرارت متوسط میگذاریم تا گرم شود. پس از اینکه کمی گرم شد، کرفس را در آن میریزیم و به مدت 2 دقیقه سرخ میکنیم تا کریسپی شود. سپس بادنجان را در آن ریخته و آن را نیز به مدت حدوداً 2 دقیقه سرخ میکنیم تا زمانی که تکههای بادنجان شروع به نرم شدن کنند. کمی نمک به مواد اضافه کرده و سپس فلفل دلمهای را در آن میریزیم و 5 دقیقه دیگر تمامی مواد را به همراه فلفل سرخ میکنیم. پیاز و سیر ریز خرد کرده را اضافه کرده و باز هم به مدت 3 دقیقه دیگر سرخ میکنیم تا کمی شفاف شوند.
گوجهفرنگی را به همرا آبش، آویشن و کشمش را به مواد داخل تابه اضافه کرده و مخلوط میکنیم. آنها را با کمی نمک و فلفل مزهدار میکنیم. مواد را روی حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه میگذاریم تا همگی پخته و آب آن غلیظ شود.
سرکه، شکر و کیپر را اضافه میکنیم و اگر نیازی بود کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم تا مزهدار شود سپس پنیر موزارلا را خرد کرده به مواد اضافه میکنیم.
منبع: پارسه گرد
مجله تصویر زندگی
طرز تهیه سس کاپونتا (Caponata) سس پاستا و اسپاگتی
سس کاپونتا (Caponata) یک سس سبزیجاتی خوش طعم است که برای انواع پاستا، پیتزا و لازانیا ایده آل می باشد . این سس پاستا به قدری خوشمزه است که دوست دارید آن را همینطوری خالی یا با نان بخورید. این سس در مدت 50 دقیقه آماده میشود و با این مقدار مواد میتوانید برای 6 نفر سس پاستا درست کنید و برای مصارف دیگر میتوانید 2 پیمانه سس تهیه کنید.( در این دستور از کیپر که ادویه ای ایتالیایی است، استفاده شده. اگر کیپر در دسترستان نبود میتوانید از ونوشک استفاده کنید)
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
مواد لازم:
روغن زیتون ¼ پیمانه
کرفس خرد شده 1 عدد
بادنجان خرد شده 1 عدد متوسط
نمک به میزان لازم
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1 عدد
پیاز ریز خرد شده 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی ریز خرد شده 450 گرم
کشمش 3 قاشق غذاخوری
آویشن تازه خرد شده ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
سرکه ¼پیمانه
شکر 2 قاشق غذاخوری
کیپر Caperخرد شده 1 قاشق غذاخوری
سیر پوست کنده 2 حبه
پنیر موزارلا 6 برش به قطر 1 سانتیمتر
طرز تهیه سس کاپونتا :
روغن زیتون را در یک قابلمهٔ مناسب ریخته و روی حرارت متوسط میگذاریم تا گرم شود. پس از اینکه کمی گرم شد، کرفس را در آن میریزیم و به مدت 2 دقیقه سرخ میکنیم تا کریسپی شود. سپس بادنجان را در آن ریخته و آن را نیز به مدت حدوداً 2 دقیقه سرخ میکنیم تا زمانی که تکههای بادنجان شروع به نرم شدن کنند. کمی نمک به مواد اضافه کرده و سپس فلفل دلمهای را در آن میریزیم و 5 دقیقه دیگر تمامی مواد را به همراه فلفل سرخ میکنیم. پیاز و سیر ریز خرد کرده را اضافه کرده و باز هم به مدت 3 دقیقه دیگر سرخ میکنیم تا کمی شفاف شوند.
گوجهفرنگی را به همرا آبش، آویشن و کشمش را به مواد داخل تابه اضافه کرده و مخلوط میکنیم. آنها را با کمی نمک و فلفل مزهدار میکنیم. مواد را روی حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه میگذاریم تا همگی پخته و آب آن غلیظ شود.
سرکه، شکر و کیپر را اضافه میکنیم و اگر نیازی بود کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم تا مزهدار شود سپس پنیر موزارلا را خرد کرده به مواد اضافه میکنیم.
منبع: پارسه گرد
مجله تصویر زندگی