گوجه فرنگی شکم پُر با سالاد مرغ و لیمو

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 133
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[FONT=yekan !important][FONT=yekan !important][FONT=yekan !important]مواد لازم برای 20 نفر:
[/FONT]


[/FONT]
سـ*ـینه مرغ خرد شده سه چهارم لیوان[FONT=yekan !important]کرفس خرد شده 2 قاشق غذاخوری[/FONT][FONT=yekan !important]پیازچه خرد شده یک قاشق غذاخوری[/FONT][FONT=yekan !important]سُس مایونز 3 قاشق غذاخوری[/FONT][FONT=yekan !important]پوست لیموی رنده شده یک قاشق چای خوری[/FONT][FONT=yekan !important]آب لیمو یک قاشق چای خوری[/FONT][FONT=yekan !important]فلفل سیاه به مقدار لازم[/FONT][FONT=yekan !important]گوجه فرنگی سفت و متوسط 10 عدد[/FONT][FONT=yekan !important]شاهی یا اسفناج تازه نصف پیمانه[/FONT][FONT=yekan !important]بادام بوداده تکه شده 2 قاشق غذاخوری[/FONT][FONT=yekan !important][FONT=yekan !important][FONT=yekan !important]طرز تهیه:[/FONT][/FONT]

[/FONT]
* برای سالاد، در یک کاسه ی کوچک، مرغ و کرفس و سالاد را با هم مخلوط کرده و سُس مایونز، پوست لیمو، آب لیمو و فلفل را به آن اضافه کرده و تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.[FONT=yekan !important]
[FONT=yekan !important]
09425904051675102a.jpg
[/FONT]​
[/FONT]
[FONT=yekan !important][FONT=yekan !important]گوجه فرنگی شکم پُر با سالاد مرغ و لیمو[/FONT][/FONT]​
[FONT=yekan !important]* گوجه فرنگی ها را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و گوشت درون آن ها را تا نیم سانتی متر مانده به پوست، بیرون آورید.[/FONT][FONT=yekan !important]* گوجه فرنگی های دو نیم شده را روی دستمال خشک کن آشپزخانه حدود نیم ساعت برگردانده، تا کاملا درون آن ها خشک شود.[/FONT][FONT=yekan !important]* سپس شاهی یا اسفناج و بادام بوداده را به مخلوط مرغ اضافه کنید.[/FONT][FONT=yekan !important]* با قاشق درون هر نیمه ی گوجه فرنگی، مقداری از مخلوط را بریزید.[/FONT][FONT=yekan !important]* سالاد آماده است شما می توانید سریع آن را میل کنید یا در غیر این صورت، روی آن ها را پوشانده و به مدت یک ساعت آن را درون یخچال خنک کنید.[/FONT][FONT=yekan !important]همشهری آنلاین - شهره فرجی[/FONT][FONT=yekan !important]بخش تغذیه و سلامت[/FONT]
[FONT=yekan !important]اگر می خواهید با فوت و فن آشپزی آشنا شوید، اینجا را کلیک کنید.[/FONT][FONT=yekan !important][FONT=yekan !important][FONT=yekan !important]* طرز تهیه ی چند غذای دیگر با گوجه فرنگی:[/FONT][/FONT]

[/FONT]
آش گوجه فرنگی با بلغور جو[FONT=yekan !important]دلمه ی گوجه فرنگی با ژامبون[/FONT][FONT=yekan !important]نان گوجه فرنگی[/FONT][FONT=yekan !important]سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل[/FONT][/FONT]

[FONT=yekan !important]
[FONT=yekan !important]
10325904051675102a.gif
فواید مصرف یک سبزی پرخاصیت

[FONT=yekan !important]مصرف مداوم گوجه فرنگی، خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهد. نتایج تحقیقات پژوهشگران...[/FONT]
[/FONT]
[FONT=yekan !important]
[FONT=yekan !important]
20625904051675102a.gif
[/FONT]​
گوجه فرنگی؛ قلب سبزی ها

[FONT=yekan !important]گوجه فرنگی از هزاران سال پیش وجود داشته است؛ البته در اندازه های کوچک. شاید باور نکنید اما گوجه فرنگی ...[/FONT]
[/FONT]
[FONT=yekan !important]
[FONT=yekan !important]
30225904051675102a.jpg

[/FONT]​
خواص درمانی و غذایی گوجه فرنگى

[FONT=yekan !important]گوجه فرنگى ابتدا به عنوان گیاه زینتى در باغچه ها مورد استفاده قرار گرفت و به نام سیب طلایى یا سیب عشق معروف شد. مصرف گوجه فرنگى به عنوان نوعى سبزى از قرن نوزدهم میلادى به بعد شروع شد و بعد از جنگ جهانى اول به تدریج بر ...
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا