- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[FONT=yekan !important][FONT=yekan !important][FONT=yekan !important]مواد لازم برای 20 نفر:
[/FONT]
[/FONT]سـ*ـینه مرغ خرد شده سه چهارم لیوان[FONT=yekan !important]کرفس خرد شده 2 قاشق غذاخوری[/FONT][FONT=yekan !important]پیازچه خرد شده یک قاشق غذاخوری[/FONT][FONT=yekan !important]سُس مایونز 3 قاشق غذاخوری[/FONT][FONT=yekan !important]پوست لیموی رنده شده یک قاشق چای خوری[/FONT][FONT=yekan !important]آب لیمو یک قاشق چای خوری[/FONT][FONT=yekan !important]فلفل سیاه به مقدار لازم[/FONT][FONT=yekan !important]گوجه فرنگی سفت و متوسط 10 عدد[/FONT][FONT=yekan !important]شاهی یا اسفناج تازه نصف پیمانه[/FONT][FONT=yekan !important]بادام بوداده تکه شده 2 قاشق غذاخوری[/FONT][FONT=yekan !important][FONT=yekan !important][FONT=yekan !important]طرز تهیه:[/FONT][/FONT]
[/FONT]* برای سالاد، در یک کاسه ی کوچک، مرغ و کرفس و سالاد را با هم مخلوط کرده و سُس مایونز، پوست لیمو، آب لیمو و فلفل را به آن اضافه کرده و تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.[FONT=yekan !important]
[FONT=yekan !important]اگر می خواهید با فوت و فن آشپزی آشنا شوید، اینجا را کلیک کنید.[/FONT][FONT=yekan !important][FONT=yekan !important][FONT=yekan !important]* طرز تهیه ی چند غذای دیگر با گوجه فرنگی:[/FONT][/FONT]
[/FONT]آش گوجه فرنگی با بلغور جو[FONT=yekan !important]دلمه ی گوجه فرنگی با ژامبون[/FONT][FONT=yekan !important]نان گوجه فرنگی[/FONT][FONT=yekan !important]سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل[/FONT][/FONT]
[FONT=yekan !important]
[FONT=yekan !important]مصرف مداوم گوجه فرنگی، خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهد. نتایج تحقیقات پژوهشگران...[/FONT]
[/FONT]
[FONT=yekan !important]
[FONT=yekan !important]گوجه فرنگی از هزاران سال پیش وجود داشته است؛ البته در اندازه های کوچک. شاید باور نکنید اما گوجه فرنگی ...[/FONT]
[/FONT]
[FONT=yekan !important]
[FONT=yekan !important]گوجه فرنگى ابتدا به عنوان گیاه زینتى در باغچه ها مورد استفاده قرار گرفت و به نام سیب طلایى یا سیب عشق معروف شد. مصرف گوجه فرنگى به عنوان نوعى سبزى از قرن نوزدهم میلادى به بعد شروع شد و بعد از جنگ جهانى اول به تدریج بر ...
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]سـ*ـینه مرغ خرد شده سه چهارم لیوان[FONT=yekan !important]کرفس خرد شده 2 قاشق غذاخوری[/FONT][FONT=yekan !important]پیازچه خرد شده یک قاشق غذاخوری[/FONT][FONT=yekan !important]سُس مایونز 3 قاشق غذاخوری[/FONT][FONT=yekan !important]پوست لیموی رنده شده یک قاشق چای خوری[/FONT][FONT=yekan !important]آب لیمو یک قاشق چای خوری[/FONT][FONT=yekan !important]فلفل سیاه به مقدار لازم[/FONT][FONT=yekan !important]گوجه فرنگی سفت و متوسط 10 عدد[/FONT][FONT=yekan !important]شاهی یا اسفناج تازه نصف پیمانه[/FONT][FONT=yekan !important]بادام بوداده تکه شده 2 قاشق غذاخوری[/FONT][FONT=yekan !important][FONT=yekan !important][FONT=yekan !important]طرز تهیه:[/FONT][/FONT]
[/FONT]* برای سالاد، در یک کاسه ی کوچک، مرغ و کرفس و سالاد را با هم مخلوط کرده و سُس مایونز، پوست لیمو، آب لیمو و فلفل را به آن اضافه کرده و تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.[FONT=yekan !important]
[FONT=yekan !important]
[/FONT]
[/FONT]![09425904051675102a.jpg](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m1001/09425904051675102a.jpg)
[FONT=yekan !important][FONT=yekan !important]گوجه فرنگی شکم پُر با سالاد مرغ و لیمو[/FONT][/FONT]
[FONT=yekan !important]* گوجه فرنگی ها را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و گوشت درون آن ها را تا نیم سانتی متر مانده به پوست، بیرون آورید.[/FONT][FONT=yekan !important]* گوجه فرنگی های دو نیم شده را روی دستمال خشک کن آشپزخانه حدود نیم ساعت برگردانده، تا کاملا درون آن ها خشک شود.[/FONT][FONT=yekan !important]* سپس شاهی یا اسفناج و بادام بوداده را به مخلوط مرغ اضافه کنید.[/FONT][FONT=yekan !important]* با قاشق درون هر نیمه ی گوجه فرنگی، مقداری از مخلوط را بریزید.[/FONT][FONT=yekan !important]* سالاد آماده است شما می توانید سریع آن را میل کنید یا در غیر این صورت، روی آن ها را پوشانده و به مدت یک ساعت آن را درون یخچال خنک کنید.[/FONT][FONT=yekan !important]همشهری آنلاین - شهره فرجی[/FONT][FONT=yekan !important]بخش تغذیه و سلامت[/FONT][FONT=yekan !important]اگر می خواهید با فوت و فن آشپزی آشنا شوید، اینجا را کلیک کنید.[/FONT][FONT=yekan !important][FONT=yekan !important][FONT=yekan !important]* طرز تهیه ی چند غذای دیگر با گوجه فرنگی:[/FONT][/FONT]
[/FONT]آش گوجه فرنگی با بلغور جو[FONT=yekan !important]دلمه ی گوجه فرنگی با ژامبون[/FONT][FONT=yekan !important]نان گوجه فرنگی[/FONT][FONT=yekan !important]سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل[/FONT][/FONT]
[FONT=yekan !important]
[FONT=yekan !important]
![10325904051675102a.gif](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m1001/10325904051675102a.gif)
فواید مصرف یک سبزی پرخاصیت[FONT=yekan !important]مصرف مداوم گوجه فرنگی، خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهد. نتایج تحقیقات پژوهشگران...[/FONT]
[/FONT]
[FONT=yekan !important]
[FONT=yekan !important]
[/FONT]
گوجه فرنگی؛ قلب سبزی ها![20625904051675102a.gif](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m1001/20625904051675102a.gif)
[FONT=yekan !important]گوجه فرنگی از هزاران سال پیش وجود داشته است؛ البته در اندازه های کوچک. شاید باور نکنید اما گوجه فرنگی ...[/FONT]
[/FONT]
[FONT=yekan !important]
[FONT=yekan !important]
[/FONT]
خواص درمانی و غذایی گوجه فرنگى![30225904051675102a.jpg](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m1001/30225904051675102a.jpg)
[/FONT]
[FONT=yekan !important]گوجه فرنگى ابتدا به عنوان گیاه زینتى در باغچه ها مورد استفاده قرار گرفت و به نام سیب طلایى یا سیب عشق معروف شد. مصرف گوجه فرنگى به عنوان نوعى سبزى از قرن نوزدهم میلادى به بعد شروع شد و بعد از جنگ جهانى اول به تدریج بر ...
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]