گیاهان در #مریخ شبیه سازی شده رشد کردند!
تاربام: در یک گلخانه در دانشگاه واخنینگن هلند دانشمندان در حال رشد و پروش یک گیاه خاص هستند. دانشمندان از سال 2013 در این گلخانه در حال تحقیق بر روی چگونگی پرورش گیاه در ماه و مریخ بودند که به تازگی نتایجی را به دست آوردند.
به گزارش تاربام، خاک ماه و مریخ، مانند مواد خاکستری استخراج شده از دهانه های آتشفشان های روی زمین است. خاک ماه، بدون هیچ مواد مغذی و دارای PH بالاست. اما این در حالی است که خاک مریخ دارای یک مقدار نسبتا خوب از کربن و مقداری نیترات و آمونیوم است. گام اول برای دانشمندان در این آزمایش این بود که بفهمند گیاهان توانایی رشد و بقا در این خاک را دارند یا خیر. آنها به تازگی ثابت کردند که 10 محصول مختلف می تواند در این خاک پرورش یابد.
گام دوم در این آزمایش این بود که بفهمند آیا این گیاهان قابل خوردن هستند یا خیر! در ابتدا این ترس وجود داشت که درصد بالایی از فلزات سنگین مانند مس، کادمیوم، سرب و … در این گیاهان وجود داشته باشد؛ اما چهار دسته از این محصولات شامل تربچه، گوجه فرنگی، چاودار و نخودفرنگی آزمایش شدند و مشخص شد که برای مصرف خوراکی نیز ایمن هستند.
شاید سوالی که هم اکنون ذهن شما را به خود مشغول کرده است این است که مزه این گیاهان چگونه است؟ آیا طعم آنها مانند طعم گیاهان رشد یافته در خاک زمینی است؟!
تاربام: در یک گلخانه در دانشگاه واخنینگن هلند دانشمندان در حال رشد و پروش یک گیاه خاص هستند. دانشمندان از سال 2013 در این گلخانه در حال تحقیق بر روی چگونگی پرورش گیاه در ماه و مریخ بودند که به تازگی نتایجی را به دست آوردند.
به گزارش تاربام، خاک ماه و مریخ، مانند مواد خاکستری استخراج شده از دهانه های آتشفشان های روی زمین است. خاک ماه، بدون هیچ مواد مغذی و دارای PH بالاست. اما این در حالی است که خاک مریخ دارای یک مقدار نسبتا خوب از کربن و مقداری نیترات و آمونیوم است. گام اول برای دانشمندان در این آزمایش این بود که بفهمند گیاهان توانایی رشد و بقا در این خاک را دارند یا خیر. آنها به تازگی ثابت کردند که 10 محصول مختلف می تواند در این خاک پرورش یابد.
گام دوم در این آزمایش این بود که بفهمند آیا این گیاهان قابل خوردن هستند یا خیر! در ابتدا این ترس وجود داشت که درصد بالایی از فلزات سنگین مانند مس، کادمیوم، سرب و … در این گیاهان وجود داشته باشد؛ اما چهار دسته از این محصولات شامل تربچه، گوجه فرنگی، چاودار و نخودفرنگی آزمایش شدند و مشخص شد که برای مصرف خوراکی نیز ایمن هستند.
شاید سوالی که هم اکنون ذهن شما را به خود مشغول کرده است این است که مزه این گیاهان چگونه است؟ آیا طعم آنها مانند طعم گیاهان رشد یافته در خاک زمینی است؟!