گل و گیاه ♡ ❥ ♥گیاهان دارویی♡ ❥ ♥

օɾἶεղէმl ցἶɾl

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/04/07
ارسالی ها
2,448
امتیاز واکنش
7,933
امتیاز
646
محل سکونت
اصفهان
گیاهان دارویی مفید در سلولیت

سلولیت بیشترین تأثیر را روی زیبایی افراد دارد و از فاکتورهای سنجش سلامتی در افراد محسوب نمی شود. بسته به علت آن مورد بررسی است و ارث و جنسیت تأثیر بسزایی در بروز سلولیت دارد. بیش از 85 درصد زنان در طول عمر خود با سلولیت روبرو خواهند بود. اگر چه سلولیت با اضافه وزن و چاقی در ارتباط است ولی مختص به این گروه افراد نیست و در افرادی که از لحاظ وزنی در محدوده ایده آل هستند نیز قابل مشاهده است. بارداری و استفاده از داروهای جلوگیری از بارداری یکی از علل بروز سلولیت است.
درمان خانگی سلولیت، مجموعه ای از راه های مناسب و بدون عارضه برای کنترل و درمان سلولیت هستند که شما می توانید در کنار سایر درمان های سلولیت برای افزایش سرعت و روند بهبود درمان از آن ها استفاده کنید.

درمان خانگی سلولیت با روغن کرچک
روغن کرچک در تولید کلاژن و الاستین موثر است. روغن کرچک به این دلیل در درمان سلولیت بسیار موثر است که دارای نفوذپذیری بالایی است و یک مرطوب کننده فوق العاده است. برای استفاده از روغن کرچک در درمان سلولیت، این روغن را به دمای بالاتر از دمای محیط (ولرم) رسانده و به مدت بیست دقیقه از آن برای ماساژ قسمت های موضعی که درگیر سلولیت است استفاده کنید. این قسمت ها را به خوبی ماساژ دهید و صبر کنید به مدت یک ساعت روی موضع سلولیت بماند.

اجتناب از مصرف سس تند، تنقلات شور (حتی آجیل های بوداده) و غذاهای سرخ شده برای کنترل سلولیت موثر است، زیرا مصرف این نوع مواد غذایی موجب افزایش سلولیت می شود
بعد به حمام رفته و با آب ولرم شستشو دهید. همزمان می توانید از روش استفاده از کیسه یا برس خشک روی موضع سلولیت در حمام که در مقالات قبل توضیح داده شد استفاده کنید. این کار را تکرار کنید و همزمان از عصاره لیمو، گریپ فروت و سنبل همراه با روغن کرچک بر روی قسمت های سلولیت استفاده کنید.

استفاده از ویتامین E در درمان خانگی سلولیت
ویتامین E در تغذیه پوست بسیار موثر است. ویتامین E پوست شما را سالم و مرطوب نگه می دارد و از بروز مشکلات پوستی از جمله خارش، التهاب، قرمزی و کشش در پوست جلوگیری می کند و در درمان سلولیت می تواند موثر باشد. برای کمک به درمان سلولیت، محل آسیب دیده را با ویتامین E ماساژ دهید.

درمان خانگی سلولیت با گوجه فرنگی
گوجه فرنگی حاوی لیکوپن است و به جلوگیری از تجمع چربی و جلوگیری تجزیه کلاژن که در سلولیت بسیار مهم است، کمک بسزایی خواهد کرد. یک قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه را با دو عدد گوجه فرنگی له شده مخلوط کنید. به مدت پانزده دقیقه از این ترکیب برای ماساژ قسمت های سلولیت استفاده کنید. بعد از آن از حمام برای شستشو استفاده کنید. به مرور اثر آن را در درمان سلولیت در نواحی مختلف خواهید دید.

ماهی قزل آلا در درمان خانگی سلولیت
با این که ماهی جزء گیاهان نیست اما به دلیل اهمیتش در این مشکل، به عنوان درمان خانگی در اینجا ذکر شده است. ماهی قزل آلا حاوی چندین آنتی اکسیدان است و از آسیب به سلول ها بخصوص سلول های چربی در سلولیت جلوگیری می کند. علاوه بر این امگا 3 موجود در ماهی قزل آلا به تعمیر بافت سلول، جلوگیری از تولید سموم کمک می کند و در جلوگیری و درمان سلولیت موثر است. ماهی قزل آلا را 4 - 5 بار در هفته استفاده نمایید و لطفاً از سرخ کردن آن اجتناب کنید.

92187125318418719416216195155135233125215246.jpg



توصیه های کلی در کنترل و درمان سلولیت
1- نوشیدن سه لیتر آب به صورت روزانه برای حفظ سلامت پوست لازم است.
2- مصرف ماهی یا کپسول روغن ماهی (دو تا سه بار در هفته) توصیه می شود.
3- رعایت یک برنامه غذایی سالم و منظم که توسط کارشناس تغذیه تنظیم شود برای کنترل سلولیت موثر است.
4- استفاده از مرطوب کننده بر پایه شیر دو بار در طول روز مفید است.

کم آبی بدن از علل اصلی بروز مشکلاتی مانند سلولیت است. عدم مصرف آب کافی، استفاده از نوشیدنی های گازدار و نوشابه سبب افزایش احتمال ایجاد سلولیت می شود
5- رعایت تمرین ورزشی منظم در کنترل سلولیت و عدم وقوع آن بسیار موثر است.
6- کاهش مصرف قند و شکر در جلوگیری از وقوع سلولیت یا کنترل آن مفید است.
7- مصرف عسل، هویج، کلم بروکلی، گندم با گلوتن، پروتئین گوشت به کاهش وقوع سلولیت کمک بسیاری می کنند.
8- اجتناب از مصرف سس تند، تنقلات شور (حتی آجیل های بوداده) و غذاهای سرخ شده برای کنترل سلولیت موثر است، زیرا مصرف این نوع مواد غذایی موجب افزایش سلولیت می شود.
9- کم آبی بدن از علل اصلی بروز مشکلاتی مانند سلولیت است. عدم مصرف آب کافی، استفاده از نوشیدنی های گازدار و نوشابه سبب افزایش احتمال ایجاد سلولیت می شود.



منبع: آوای سلامتی
 
  • پیشنهادات
  • օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    درمان های طبیعی برای تسکین گلودرد (1)

    زکام، گلودرد، سرفه، آبریزش بینی و ... افزایش می یابد. اگر شدت این علائم زیاد باشد ناگزیر به پزشک مراجعه خواهید کرد. اما می توان با روش های خانگی هم بسیاری از این علائم را تسکین داد. درمان های خانگی و طبیعی به سرعت داروهای شیمیایی اثر نمی گذارند؛ اما ماندگاری بیشتری دارند و بی خطرتر و مطمئن تر می باشند. طی این مقاله و مقاله بعد، شما را با درمان های طبیعی در زمینه تسکین گلودرد آشنا می کنیم.

    علت گلودرد چیست؟
    علت بروز گلودرد و سرفه های متعدد می تواند تورم در بافت های گلو، ایجاد خراش در بافت گلو توسط مواد زبر بلعیده شده، خشکی هوا و یا آسیب توسط باکتری ها باشد. برای بهبود بافت گلو در صورتی که ملتهب و متورم شده باشد، مواد غذایی یا داروهای گیاهی قابض و ضد التهاب ها موثر می باشند. از مواد غذایی نرم کننده هم برای نرم کردن بافت خشک شده گلو می توان بهره برد. مواد غذایی ضد باکتری هم می توانند باکتری های موجود در بافت گلو را منهدم کنند.

    جوشانده پیچ امین الدوله
    سرکه سیب اسیدیته بالایی دارد و می تواند باکتری ها را از بین ببرد و زمانی که با عسل مخلوط شود، حالت ترشی آن را تعدیل می نماید
    چرا به گیاهان دارویی اقبال زیادی شده است؟ زیرا برخلاف طب نوین که مرتباً تغییر می کند و هر زمان درمانی متفاوت ارائه می دهد، درمان با گیاهان دارویی از سالیان گذشته وجود داشته و اثربخش و موثر بوده است و این اثربخشی طی سالیان متمادی تغییری نکرده است.
    پیچ امین الدوله یکی از گیاهانی است که برای کاهش علائم سرماخوردگی مانند گلودرد و سرفه کارآمد می باشد. زیرا اثرات ضد باکتریایی دارد. چرک را از بدن خارج می کند و سموم را از جریان خون به بیرون هدایت می نماید. همچنین به عنوان یک ضد التهاب عمل کرده و تورم گلو را کاهش می دهد. یک جوشانده لـ*ـذت بخش از این گیاه اعجاب آور حالتان را کمی بهتر می کند.

    مواد لازم:
    گل پیچ امین الدوله و برگ هایش (ترجیحاً تازه): 2 فنجان
    آب: یک لیتر

    دستورالعمل:
    اگر در باغچه تان از این گیاه زیبا دارید دو فنجان از آن را با برگ هایش به نسبت مساوی بچینید. اگر نه، آن را از عطاری ها تهیه کنید. سپس گیاه را در یک لیتر آب جوشانده و صاف نمایید. اگر تمایل دارید کمی لیمو و عسل به آن بیفزایید.

    146229153175347685245152202151785564144226.jpg



    نوشیدنی سرکه سیب
    سرکه سیب اسیدیته بالایی دارد و می تواند باکتری ها را از بین ببرد و زمانی که با عسل مخلوط شود، حالت ترشی آن را تعدیل می نماید.

    مواد لازم:
    سرکه سیب: یک قاشق غذاخوری
    عسل: یک قاشق غذاخوری
    آب گرم: یک فنجان

    دستورالعمل:
    سرکه سیب را با عسل و آب مخلوط نمایید و تا زمانی که گرم است بنوشید. اگر دوست ندارید آن را بنوشید و از طعمش خوشتان نیامد. 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب را در نصف فنجان آب گرم مخلوط کنید و یک بار در روز غرغره نمایید.

    جویدن میخک
    آنتی اکسیدان های موجود در انار با عفونت ها مبارزه می کنند. انار بالأخص پوسته آن، که طعم گسی دارد؛ جمع کننده و قابض است. یعنی باعث انقباض بافت ها می شود. در نتیجه به مواد بلعیده شده کمک می کند تا از گلو پایین روند و گلودرد کاهش یابد
    میخک در طب سنتی چینی استفاده های فراوانی، بالأخص برای بهبود دردهای دهانی مانند دندان درد و گلودرد دارد. این مسئله به علت وجود ماده ای به نام اوژنول در میخک است. که یک ماده طبیعی ضد درد می باشد. و به عنوان یک ضد باکتری نیز عمل می نماید. جویدن یک عدد میخک کامل باعث آزادسازی اوژنول موجود در آن و بی حس شدن درد موجود در گلو می شود.

    مواد لازم:
    میخک کامل: چند عدد
    آب: یک لیوان

    دستورالعمل:
    یک یا دو عدد میخک را در دهانتان قرار دهید. آن را بمکید تا زمانی که نرم شود. سپس آن را جویده و ببلعید. خوردن آن مشکلی ایجاد نمی کند. بعد از آن، یک لیوان آب بنوشید.
    نکته: از روغن میخک به جای میخک استفاده نکنید. زیرا ممکن است باعث مشکل در معده شما شود.

    11792492371322861137401151621991724785233.jpg



    جوشانده پوسته انار
    آنتی اکسیدان های موجود در انار با عفونت ها مبارزه می کنند. انار بالأخص پوسته آن، که طعم گسی دارد؛ جمع کننده و قابض است. یعنی باعث انقباض بافت ها می شود. در نتیجه به مواد بلعیده شده کمک می کند تا از گلو پایین روند و گلودرد کاهش یابد.

    مواد لازم:
    انار: یک عدد
    آب: 3 -4 فنجان

    برای تهیه جوشانده انار، پوست آن را بکنید و پوسته های را جمع آوری کنید. برای مدت 15 دقیقه پوسته های آن را در 3-4 فنجان آب بجوشانید. این جوشانده را بنوشید یا غرغره کنید. البته نوشیدن یا غرغره کردن آب انار هم موثر است.

    دمنوش بابونه
    وقتی با آب و نمک غرغره می کنید تورم کاهش می یابد زیرا این نمک باعث خروج آب از سلول های غشای موکوسی می شود. این عمل باعث شکسته شدن سلول های آسیب دیده و کاهش درد می شود
    دمنوش بابونه به عنوان درمان طبیعی برای گلودرد شناخته شده است. زیرا یک سرکوب کننده طبیعی درد می باشد. مواد موجود در آن باکتری ها را می کشند و اثرات ضد اسپاسم دارد. همچنین به ماهیچه ها در زمینه ریلکس شدن کمک می کند. درنتیجه باعث آرامش در شما می شود.

    مواد لازم:
    دمنوش بابونه: یک بسته
    آب جوش: یک فنجان

    دستورالعمل:
    وقتی که آب به جوش آمد، آن را در یک لیوان درپوش دار بریزید و دمنوش بابونه را در آن قرار دهید. درپوش آن را قرار دهید و بگذارید برای مدت 10 دقیقه در فضای اتاق قرار بگیرد. کمی عسل و لیموترش تازه به آن بیفزایید سپس آن را بنوشید.

    4023911712212859621022322623116018019312422.jpg



    غرغره با آب نمک گرم
    غرغره کردن با آب نمک، روش قدیمی است که احتمالاً آن را از مادربزرگ هایتان شنیده اید. وقتی گلو آسیب می بیند، غشای سلول های موکوزی در گلو متورم و ملتهب می شوند. وقتی با آب و نمک غرغره می کنید تورم کاهش می یابد زیرا این نمک باعث خروج آب از سلول های غشای موکوسی می شود. این عمل باعث شکسته شدن سلول های آسیب دیده و کاهش درد می شود. در نتیجه موکوس اضافه جدا شده و بینی گرفته تا حدودی باز می شود.

    مواد مورد نیاز:
    آب گرم: یک فنجان
    نمک: نصف قاشق چای خوری

    دستورالعمل:
    آب را تا زمانی که گرم شود حرارت دهید اما داغ نکنید. نمک را در آن حل نموده و غرغره نمایید. در صورت لزوم سه بار در روز این کار را تکرار کنید. اگر بیشتر از این تعداد دفعات غرغره کنید احتمال خشک شدن بافت و بدتر شدن آن وجود دارد.

    ادامه دارد...
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    درمان های طبیعی برای تسکین گلودرد (2)


    قسمت اول این مطلبشما را با تعدادی از درمان های خانگی در زمینه بهبود گلودرد آشنا کردیم در این مقاله نیز سعی داریم تا موارد دیگری از درمان های خانگی و طبیعی را برای تسکین گلودرد و سرفه بیان نماییم. با ما همراه باشید.

    توصیه های کلی برای بهبود گلودرد
    1. سعی کنید زمان مصرف مایعات و سوپ، دمای آن خیلی داغ یا خیلی سرد نباشد. زیرا غذای خیلی داغ یا خنک، به مخاط گلو آسیب می زند و درد را تشدید می کند. غذای گرم مناسب ترین گزینه است.
    2. دستگاه بخور را در خانه روشن کنید. یا یک ظرف بزرگ آب روی گاز بگذارید تا آب آن بخار شود. چند قطره روغن اکالیپتوس در آن بریزید و بخار آن را استشمام نمایید.
    3. تا حد امکان استراحت کنید و مایعات بنوشید. دمنوش های گیاهی، آب پرتقال، آب و نوشیدنی های غیر کافئین دار بهترین گزینه ها هستند.

    جوشانده مخلوط شیرین بیان و سایر گیاهان
    آب گرم و فلفل هندی (قرمز) حالتان را بهتر می کند. این هم یکی دیگر از راه های طبیعی است. ولی احتمالاً از این هم زیاد خوشتان نیاید. فلفل قرمز و سایر فلفل های تند دارای ماده شیمیایی به نام کاپسایسین هستند که مانند آسپرین، موقتاً درد را کاهش می دهند
    با مصرف جوشانده شیرین بیان، گلودرد شما تسکین می یابد. مواد ضدویروسی و ضدالتهابی موجود در ریشه شیرین بیان تورم و التهاب موجود در گلو را التیام می بخشند و غشای گلو را تسکین می دهند. دستوری که در زیر می آید متشکل از مواد موثر و مفید برای گلودرد است و طعم خوبی هم دارد.

    مواد لازم:
    ریشه شیرین بیان خشک شده و خرد شده: یک فنجان
    چوب دارچین تکه شده: نصف فنجان
    میخک کامل: 2 قاشق غذاخوری
    گل های بابونه: نصف فنجان

    دستورالعمل
    گیاهان ذکر شده را در یک ظرف به خوبی با هم مخلوط کنید. این مخلوط را در یک ظرف شیشه ای به دور از گرما و نور نگهداری نمایید.3 قاشق غذاخوری از این مخلوط را در دو و نیم فنجان آب بریزید. بگذارید سر گاز تا به جوش آید سپس حرارت را کم کنید تا 10 دقیقه بجوشد. مواد را از صافی عبور دهید، سپس بنوشید.

    17921912115818419640242202659129114250180.jpg



    مکیدن یک عدد سیر
    مکیدن یک عدد سیر، به نظر چندش آور و منزجر کننده می آید و ممکن است دوست نداشته باشید این کار را انجام دهید. اما باید بدانید که سیر یک درمان طبیعی برای از بین بردن گلویی دردناک و متورم است. آلیسین ماده ای در سیر است که باکتری ها را می کشد و با باکتری های ایجاد کننده درد و تورم مبارزه می کند.

    موارد لازم:
    یک عدد سیر که از وسط به دو نیم شده

    دستورالعمل:
    نیمه سیر را بین دو لب بگذارید و با کمک دهان و دندان ها به آن فشار وارد آورید تا عصاره آن خارج شود. سعی کنید به آن زبان نزنید تا مستقیماً وارد گلو شود. یک بار در روز این عمل را انجام دهید.

    دمنوش گل ختمی
    مریم گلی خاصیت قابض دارد و باعث انقباض بافت ها می شود. در نتیجه به بافت گلو کمک می کند تا در زمان بلع غذا به راحتی منقبض شود و درد نگیرد
    گل ختمی به عنوان یک گیاه دارویی، از سال هایی بسیار دور در اروپا و شمال آمریکا به عنوان یک موسیلاژ استفاده می شده است. ریشه گل ختمی غشای موکوسی موجود در گلو را تسکین می دهد.

    مواد لازم:
    ریشه گل ختمی خشک شده: یک قاشق غذاخوری
    آب جوش: یک فنجان

    دستورالعمل:
    ریشه گل ختمی را در یک لیوان درپوش دار بریزید، آب جوش را به آن اضافه کنید. درپوش آن را قرار دهید و بگذارید برای مدت 30-60 دقیقه به همین حالت بماند. بعد آن را از صافی رد کنید و سپس بنوشید.
    نکته: افراد مبتلا به دیابت در رابـ ـطه با مصرف ریشه گل ختمی حتماً با پزشک خود مشورت نمایند. زیرا ممکن است باعث افت قند خون در آنان گردد.

    792281799515134186230129127201156719341141.jpg



    جوشانده فلفل هندی
    آب گرم و فلفل هندی (قرمز) حالتان را بهتر می کند. این هم یکی دیگر از راه های طبیعی است. ولی احتمالاً از این هم زیاد خوشتان نیاید. فلفل قرمز و سایر فلفل های تند دارای ماده شیمیایی به نام کاپسایسین هستند که مانند آسپرین، موقتاً درد را کاهش می دهند. در حقیقت این مواد با سرکوب کردن ماده P که پیام درد را به مغز می فرستد، باعث کاهش احساس درد می شوند. در نتیجه گلودرد تا حدودی بهتر می شود.

    مواد لازم:
    پودر فلفل هندی: نصف قاشق چای خوری
    آب جوش: یک فنجان
    عسل: یک قاشق چای خوری

    دستورالعمل:
    فلفل هندی را به یک فنجان آب در حال جوش بیفزایید، عسل را به آن اضافه کنید. و سپس شعله گاز را خاموش نمایید. بگذارید کمی خنک شود، سپس بنوشید. اگر به ادویه ها حساسیت دارید، مقدار فلفل را به یک هشتم قاشق چای خوری کاهش دهید.

    جوشانده زنجبیل
    مکیدن یک عدد سیر، به نظر چندش آور و منزجر کننده می آید و ممکن است دوست نداشته باشید این کار را انجام دهید. اما باید بدانید که سیر یک درمان طبیعی برای از بین بردن گلویی دردناک و متورم است
    زنجبیل طعم تند و تیزی دارد. اما دارای ترکیباتی است که درد را از بین می برد. زنجبیل باعث شل شدن ماهیچه ها، خروج موکوس از سیستم تنفسی، افزایش جریان خون و اکسیژن رسانی به سلول ها، خروج مواد سمی و درنتیجه تسریع فرآیند شفابخشی می شود. همچنین ضدالتهاب است و با باکتری ها مبارزه می کند. بوی آن نیز باعث باز شدن سینوس ها می شود.

    مواد لازم:
    ریشه زنجبیل: 2 اینچ، معادل دو بند انگشت یعنی حدود 5 سانتی متر
    آب:2 -3 فنجان
    عسل: بر حسب نیاز

    دستورالعمل:
    ریشه های زنجبیل را بشویید. سپس پوست آن را با چاقوی تیزی ببرید. سپس آن را خرد کرده و با گوشت کوب له کنید، یا آن را رنده نمایید. بگذارید آب به جوش آید. سپس زنجبیل له شده را به آن بیفزایید و بگذارید برای مدت 3-5 دقیقه بجوشد. آن را صاف کنید. و در حالی که گرم است به همراه کمی عسل میل نمایید.

    641475873177201112472481607513119715249189.jpg



    غرغره کردن مریم گلی
    مریم گلی در طول سال های متمادی، بسیار قبل تر از آنکه به صحنه آشپزی وارد شود؛ به عنوان یک گیاه دارویی شناخته می شد. مریم گلی خاصیت قابض دارد و باعث انقباض بافت ها می شود. در نتیجه به بافت گلو کمک می کند تا در زمان بلع غذا به راحتی منقبض شود و درد نگیرد. اسیدهای فنولیک موجود در مریم گلی با باکتری های موجود در دستگاه تنفسی که علائم گلودرد را ظاهر می کنند، مبارزه و آن ها را از بین می برد. بهترین حالت برای استفاده از مریم گلی در زمینه درمان گلودرد، غرغره کردن آن است.

    مواد لازم:
    برگ های مریم گلی به صورت تازه یا خشک شده: 2 قاشق چای خوری
    آب جوش: یک فنجان
    نمک: 7 گرم

    دستورالعمل:
    آب را بجوشانید. آن را در یک ظرف درپوش دار بریزید مریم گلی را به آن اضافه کنید. درپوش آن را قرار دهید و بگذارید برای مدت 20 دقیقه باقی بماند. آن را صاف کنید. سپس به میزان لازم در طی روز غرغره نمایید.
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    خواص بی نظیر چای گل سرخ

    گلاب، مربا، عطر، به صورت پودر داخل ادویه ها، در ترکیب شیرینیجات و غیره استفاده می شود. گل محمدی طبیعت گرم دارد و برای تسکین اعصاب فوق العاده است. شما می توانید از این گلبرگ های خوش رنگ و معطر چای تهیه کرده و یک نوشیدنی صد درصد شرقی و آرامبخش تهیه کنید. پس بفرمایید یک فنجان سلامت و آرامش.

    چای گل سرخ برای سم زدایی از بدن
    مصرف منظم چای گل سرخ در گام اول به سم زدایی و پاکسازی بدن کمک می کند. چون روی کبد و صفرا تأثیر داشته و باعث تمیزی آن ها می شود. این نوشیدنی معطر ادرارآور است و به کنترل حالت احتباس آب در بدن کمک می کند. البته باید گفت که با یک گل بهار نمی شود. یعنی با نوشیدن یک فنجان چای گل سرخ نمی توانید از این خواص بی نظیر بهره مند شوید. باید این نوشیدنی را به صورت منظم و یک دوره درمانی میل کنید.

    گل سرخ سرشار از ویتامین C
    گل محمدی طبیعت گرم دارد و برای تسکین اعصاب فوق العاده است. شما می توانید از این گلبرگ های خوش رنگ و معطر چای تهیه کرده و یک نوشیدنی صد درصد شرقی و آرامبخش تهیه کنید
    گل سرخ یا همان گل محمدی خواص زیادی برای سلامتی دارد. این گل خوش رنگ سرشار از ویتامین C می باشد. بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو، گلبرگ ها و ساقه این گل (به ویژه به صورت خام) منبع غنی ویتامین C محسوب می شود. باید بدانید که در روند خشک شدن گل، 25 تا 60 درصد ویتامین C موجود در آن از بین می رود. بنابراین توصیه می شود در تهیه چای تا حد امکان از گل سرخ تازه استفاده کنید. یادتان باشد که ویتامین C برای دستگاه ایمنی، حفظ سلامت پوست و استخوان ها از اهمیت بالایی برخوردار است. این ویتامین در جذب هر چه بیشتر آهن نقش موثری دارد.

    گل سرخ منبع آنتی اکسیدان و ضد سرطان است
    چای تهیه شده از گل سرخ فواید دیگری نیز دارد. این گل سرشار از آنتی اکسیدان ها و به ویژه پولیفنول های موسوم به کاتچین است. آنتی اکسیدان ها از بدن در برابر اثرات مضر رادیکال های آزاد محافظت کرده و به این ترتیب از بروز سرطان ها پیشگیری می کند. ترکیبات آنتی اکسیدانی نه تنها از آسیب های رادیکال های آزاد جلوگیری می کنند بلکه بدون آسیب رساندن به سلول های سالم اطراف، باعث نابودی سلول های سرطانی می شود. در واقع این گل باعث بهبود سلامت درون و بیرون بدن و حفظ جوانی آن می شود.

    چای گل سرخ برای تسکین دردهای زنانه
    چای گل سرخ همچنین در بهبود دردهای قاعدگی موثر است. اگر شما نیز از سندرم پیش از قاعدگی رنج می برید حتماً این چای را در برنامه روزانه تان بگنجانید. به عقیده برخی متخصصان این گل همچنین در تنظیم قاعدگی نامنظم یا شدید موثر است. گفتنی است که گل سرخ برای افزایش میل جنـ*ـسی نیز موثر عمل می کند.

    چای گل سرخ بهترین نوشیدنی برای روزهای سرد
    چای گل سرخ برای مقابله با انواع مشکلات تنفسی ناشی از سرماخوردگی و آنفلوانزا مفید است. بنابراین توصیه می شود با فرا رسیدن روزهای سرد سال از این چای غافل نباشید.

    671732612020213723475916324015393141178.jpg



    چای گل سرخ تب بر است
    اگر تب دارید می توانید به این چای اعتماد کنید. چای گل سرخ باعث کاهش دمای بدن شده و تب را کاهش می دهد. این چای برای پاکسازی بدن و کاهش التهاب و همچنین برطرف کردن ضایعات پوستی نیز موثر است. نتایج بررسی ها نشان می دهد که گل سرخ از تشدید عفونت جلوگیری می کند.

    چای گل سرخ برای آرامش اعصاب
    چای گل سرخ باعث تسکین دستگاه عصبی می شود. اگر به طور منظم از این چای میل کنید از مشکلاتی مانند بی خوابی و خستگی خلاص خواهید شد. این نوشیدنی مفرح اعصاب بعد از یک روز کاری طولانی مدت و همراه با استرس است و باعث رفع خستگی و کسب انرژی دوباره می شود.

    چگونه چای تهیه کنیم؟

    چای گل سرخ همچنین در بهبود دردهای قاعدگی موثر است. اگر شما نیز از سندرم پیش از قاعدگی رنج می برید حتماً این چای را در برنامه روزانه تان بگنجانید
    تهیه این چای بسیار ساده است. اگر حوصله تهیه چای گل محمدی را ندارید می توانید داخل قوری چای معمولی تان کمی گلبرگ گل محمدی بریزید تا معطر شود.

    اما برای تهیه چای گل محمدی برای هر فنجان آب به 6 تا 7 گلبرگ گل سرخ نیاز دارید. برای شیرین کردن آن نیز می توانید از عسل یا عصاره استویا استفاده کنید که یک شیرین کننده طبیعی و فاقد کالری است.

    برای تهیه این چای کافی است گلبرگ ها را به آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید به مدت 5 تا 10 دقیقه استراحت کند. سپس می توانید چای را صاف کرده و کمی عسل یا عصاره استویا به آن بزنید.

    می توانید از گلبرگ های خشک نیز در تهیه دمنوش استفاده کنید. می توانید یک قاشق غذاخوری گل سرخ را به همراه یک قاشق غذاخوری چای سیاه یا سبز به مدت 15 الی 20 دقیقه دم کنید. این دمنوش برای از بین بردن بوی بد دهان و کاهش نفخ موثر است.
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    چای گل سرخ، دم‌نوشی معطر و مفید


    دم‌نوش گل سرخ بسیار معطر و دارای خواص متفاوتی است. این گیاه قابض، مقوی و شاداب کننده، آرام بخش و ضد افسردگی و همچنین تقویت کننده جنـ*ـسی است.




    1602481573497232194911614920699129943136.gif


    گل سرخ با نام علمی (Rosa) درختچه کوچکی به ارتفاع 60 سانتیمتر تا 5/1 متر است. گل سرخ بوته‌ای است که از شرق و به خصوص ایران نشات گرفته و پس از جنگ‌های صلیبی به اروپا راه یافت. انواع متفاوتی از گل سرخ موجود است که بهترین نوع آن در ایران یافت می‌شود.

    این گیاه عموماً در زمین‌های آهکی، در حاشیه جنگل‌ها و در کنار راه‌ها و پرچین‌ها به صورت خودرو می‌روید و البته در اکثر باغچه‌ها کاشته می‌شود.

    گل سرخ مظهر زیبایی و محبت است و بیشتر به خاطر زیبایی و عطرش کاشته می‌شود تا خواص دارویی. ساقه‌های جوانش دارای خارهای ریز و فراوانی است، ولی ساقه‌های پیرتر خار ندارند. برگ‌هایش غالباً دارای پنج برگچه دندانه‌دار و سبز تیره است. گل‌هایش درشت و منفرد به رنگ سرخ مایل به ارغوانی است. گل‌ها در اواخر بهار تا اواسط تابستان باز می‌شود.



    ترکیبات گل سرخ
    این گیاه معطر دارای قند، تانن، اسید گالیک، اسانس، مواد پکتینی و ماده رنگی است. کاسبرگ رز وحشی یکی از منابع سرشار ویتامین C در قلمرو گیاهان شناخته می‌شود. کاسبرگ رز همچنین غنی از ویتامین‌های A، B و K است. در گذشته از کاسبرگ رز شربتی تهیه می‌شد که در زمان جنگ جیره بندی می‌گردید و برای افزایش مقاومت بدن کودکان در برابر عفونت‌ها و درمان سرماخوردگی معمولی به آن‌ها خورانده می‌شد.



    121601601157915817391102236149145127244156.gif




    خواص گل سرخ
    این گیاه دارای خواص متفاوتی است. گلبرگ این گیاه قابض، مقوی، شیرافزا، شاداب کننده، آرام بخش، ضد افسردگی و تقویت کننده جنـ*ـسی است.

    گل سرخ مصارف مختلفی دارد و خوراکی بودن آن از دیرباز شناخته شده است.

    از این گل معطر، در ترکیبات ادویه، تهیه گلاب، تهیه شربت و مربا استفاده می‌شود. همچنین از نظر کاربرد دارویی، این گیاه دارای خواص ارزشمندی است که گیاه‌شناسان و اطبای معروف بر آن تأکید کرده‌اند. ابن سینا درباره ارزش دارویی مربای گل سرخ در درمان بیماری سل و نتایج مفید آن سخن گفته است.

    گلاب گل سرخ نشاط آور است، قلب و اعصاب را تقویت کرده و بوی بد دهان را رفع می‌کند. همچنین با خوردن گلاب، دردهای عضلانی و سردردها برطرف می‌شود


    گیاه‌شناسان معروفی همچون جالینوس، دیوسکوریه و پلین برای این گیاه ارزش طبی فراوانی قائل بوده‌اند و از جمله به خواص گلاب اشاره کرده و تأثیر آن را در درمان ناراحتی‌های گوش، دستگاه گوارشی، عوارض پوستی و استخوانی نیکو دانسته و غرغره آن را برای زخم‌های دهان و لثه، تورم لوزه‌ها مفید دانسته‌اند. علاوه بر آن از گل سرخ به عنوان داروی ضد تهوع و قابض نام بـرده‌اند.





    خواص دارویی گل سرخ
    خواص دارویی رز سال‌ها است که شناخته شده و مورد بهره برداری قرار می‌گیرد. رومیان باستان خاصیت دارویی برای رز قائل بودند و ابوعلی سینا که برای اولین بار از گل سرخ، گلاب گرفت از خواص درمانی آن بهره می‌برد. ساکنان اولیه آمریکای شمالی نیز برای تسکین سوزش سر معده و ناراحتی‌های معده چای دم شده با گلبرگ‌های رز می‌نوشیدند.



    * جالب است که بدانید گل سرخ در عین قابض بودن (ضد اسهال)، خاصیت مسهلی و نرم کنندگی نیز دارد. این گیاه برطرف کننده نفخ معده است. گلبرگ‌های گل سرخ دارای اثر قابض ملایم است و امتیاز آن نسبت به سایر داروهای مشابه بوی ملایم و معطر آن است و در مصارف داخلی می‌توان از آن در درمان بیماری‌هایی چون اسهال‌های مزمن، اخلاط خونی و غیره استفاده کرد. انواع رز با عفونت‌های دستگاه گوارش مبارزه می‌کند و خوردن آن‌ها موجب می‌شود پس از مصرف یک دوره آنتی بیوتیک در میزان باکتری‌های بی ضرر و مفید موجود در دستگاه گوارش تعادل برقرار شود.

    89181881351234213551381731871001631682136.gif




    * گل سرخ تقویت کننده و برطرف کننده تپش شدید قلب است. چکیده یا عصاره گل سرخ به عنوان آرام بخش قلب و مفرح اعصاب شناخته شده و در شربت‌ها و غذاها کاربرد دارد. بر اساس تحقیقات انجام شده روغن گل سرخ ضدافسردگی و شادی آور است.



    * رز موجب افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها شده و ریه‌ها را تقویت می‌کند از این رو برای افرادی که بدنی ضعیف دارند و از مصونیت کمی برخوردارند مفید است. چای گلبرگ رز عوارض و نشانه‌های سرماخوردگی، آنفلوآنزا، زکام و گرفتگی‌های برونشی را از بدن دور می‌کند.



    * عسل آمیخته به گل سرخ از دیرباز به عنوان داروی آنژین به کار می‌رفته است.

    * میوه گل سرخ به عنوان منبع مهم تأمین ویتامین C ارزش زیادی دارد و در تولید چای، شربت و نوشابه‌های میوه‌ای کاربرد دارد.

    گل سرخ در عین قابض بودن (ضد اسهال)، خاصیت مسهلی و نرم کنندگی نیز دارد.

    این گیاه برطرف کننده نفخ معده است. گلبرگ‌های گل سرخ دارای اثر قابض ملایم است و امتیاز آن نسبت به سایر داروهای مشابه بوی ملایم و معطر آن است



    * از برگ‌های گل سرخ، بیشتر در استعمال خارجی و از دم کرده آن برای غرغره و شستشوی زخم‌ها استفاده می‌شود، زیرا در التیام زخم‌ها، خون‌ریزی‌ها و ترشح مواد مخاطی موثر است. غرغره کردن دم کرده آن گلو درد را برطرف می‌کند.



    1982312075817187177461942171945721107146141.gif




    فرآورده های گل سرخ مانند گلاب و روغن آن نیز دارای خواص درمانی و دارویی است.

    * گلاب گل سرخ نشاط آور است، قلب و اعصاب را تقویت کرده و بوی بد دهان را رفع می‌کند. همچنین با خوردن گلاب، دردهای عضلانی و سردردها برطرف می‌شود.

    * گلاب استخراج شده از رز، پاک کننده ایده‌آل برای پوست است. پاک کردن پوست با گلاب چین‌های ظریف و سطحی پوست را باز می‌کند و التهاب و سرخی آن را از میان می‌برد ضمن این که در درمان آکنه و دانه‌های سرسیاه روی پوست مفید است. گلاب، بازسازی سلول‌های پوست را تسریع و خستگی و سرخی پلک‌ها را برطرف می‌کند.



    * همچنین از این گیاه یا روغن آن برای جلوگیری از سفید شدن موی سر، تقویت مو، ماسک زیبایی و تقویت بینایی استفاده می‌کنند.

    197415225483101715315412234068227233229.gif




    طرز تهیه چای و دم نوش گل سرخ
    برای تهیه چای گل سرخ که یک نوشیدنی آرام بخش و معطر است، مقدار یک قاشق غذاخوری پُر از برگ‌های گل سرخ را با یک قاشق چای خوری چای از هر نوع (سبز یا سیاه) که مایل باشید دم کرده و نوش جان کنید.



    برای تهیه شربت آن؛ 30 الی 40 گرم گلبرگ خشک را به مدت یک روز در نیم لیتر آب جوش دم کنید. صاف کرده و 50 گرم شکر بیفزایید و دوباره بپزید تا مایع غلیظی فراهم شود. از این شربت به عنوان آرام بخش، پیش از هر غذا یک قاشق غذاخوری میل کنید. این شربت ضدافسردگی و تقویت کننده (زیاد کننده) قوای جنـ*ـسی است.



    به منظور تهیه عسل گل سرخ؛ 60 گرم از گلبرگ آن را به مدت یک روز در یک قوری آب جوش دم کنید. بعد از صاف کردن 100 گرم عسل بدان بیفزایید. روی حرارت ملایم بگذارید تا مایع غلیظی به دست آید. این مایع برای مراقبت از دندان و التهابات لثه بسیار مفید است و به عنوان خلط آور، ضد عفونت‌های تنفسی به صورت غرغره بکار می‌رود و برای تسکین دردهای گلو در آنژین نیز موثر است.

    461911242718039238407810495762143181130.gif





    برای تهیه دم کرده گل سرخ، گلبرگ خشک شده را در نیم لیتر آب سرد بریزید و به مدت پانزده دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود.

    این دم کرده، برای درمان اسهال ( به خصوص در کودکان ) کاربرد دارد و برای شستشو و مالیدن بر روی مخاط دهان از آن استفاده می‌شود.

    همچنین این جوشانده را بر روی زخم‌ها و سوختگی‌ها می‌مالند.





    1872509249420184182246761491721968374129.gif




    مربای گل سرخ
    در ایران از گلبرگ‌های گل رز محمدی مربایی خوش طعم تهیه می‌شود که در اینجا به روش تهیه آن اشاره می‌کنیم:

    تقریباً هم وزن گلبرگ رز مورد نظرتان شکر در نظر بگیرید. مقداری آب در قابلمه ای بریزید و روی آتش اجاق گاز به جوش آورید. گلبرگ‌های رز پاک شده را در آب جوش بریزید و بگذارید حدود دو دقیقه بجوشد، سپس آن را در یک آبکش خالی کنید و با آب سرد آبکشی نمایید. به این ترتیب به اصطلاح تلخی گل گرفته می‌شود. بگذارید آب اضافی گل کاملاً رفته و تقریباً خشک شود.

    شکر را با مقداری آب در قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد تا قوام آمده و به غلظت مورد نظر برسد، کمی زعفران در آن بریزید و سپس گلبرگ‌ها را اضافه کنید. بگذارید چند جوش بزند. سپس مربا را در ظروف شیشه‌ای دردار استریل بریزید.
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    خواص درمانی شیرین بیان

    تسکین سرفه و درمان سوءهاضمه استفاده می کردند. امروزه دانشمندان در پژوهش های خود نه تنها این خواص درمانی این گیاه را تأیید کرده اند بلکه به خواص دیگری نیز دست یافته اند. ترکیبات فعال موجود در این گیاه در ریشه آن قرار دارد و گلیسیریزین غنی ترین و مهم ترین ترکیب آن است. شیرین بیان همچنین ترکیبات دیگری با اثرات مهم مانند فلاوونوئیدها و فیتواستروژن ها را دارا است. از این گیاه به صورت خشک شده، پاستیل و تنتور استفاده می شود. در ادامه به اثر مفید این گیاه اشاره می کنیم:

    خواص درمانی شیرین بیان برای مجاری تنفسی
    گلیسیریزین که یکی از ترکیبات مهم موجود در شیرین بیان است به کاهش التهاب در مجاری تنفسی کمک زیادی می کند. این ترکیب مفید مانع رشد و اثرات بیماری زای اکثر ویروس ها می شود. امروزه این ماده در ترکیب داروهای مربوط به بیماری های تنفسی قرار داده می شود و برای تسکین علائمی مانند سرفه و گلودرد موثر عمل می کند. این گیاه همچنین باعث روان شدن خلط شده و مجاری تنفسی را باز می کند. در واقع شیرین بیان ویروس هایی که مجاری هوایی را تهدید می کنند نابود می سازد.

    شیرین بیان برای مقابله با التهاب
    شیرین بیان خاصیت ضداسپاسمی دارد و با اختلالات گوارشی به ویژه نفخ، کندی هضم غذا، آروغ، گاز معده و غیره مقابله می کند
    تأثیر شیرین بیان روی غدد فوق کلیوی در درمان سندرم خستگی مزمن موثر است. این گیاه همچنین در درمان بسیاری از عفونت ها و برطرف کردن التهاب های بدن نقش دارد. شیرین بیان در درمان هپاتیت نیز مورد استفاده قرار می گیرد چون به کاهش التهاب کبد کمک کرده و با فعالیت ویروس هایی که منشأ این بیماری هستند مقابله می کند.

    شیرین بیان برای تسریع روند هضم غذا و مقابله با معده درد
    شیرین بیان خاصیت ضداسپاسمی دارد و با اختلالات گوارشی به ویژه نفخ، کندی هضم غذا، آروغ، گاز معده و غیره مقابله می کند. این گیاه همچنین در درمان زخم معده، ورم معده و مشکلات روده موثر است. نتایج پژوهش های آزمایشگاهی نشان می دهد که فلاوونوئیدهای موجود در این گیاه باعث نابودی هلیکوباکتری پیلوری می شود. باید بدانید که این باکتری عامل زخم معده است. می توان از شیرین بیان برای درمان آفت ها و زخم های دهانی نیز بهره برد.

    شیرین بیان و تأثیر آن در تولید استروژن
    گلیسیریزین در عملکرد استروژن تأثیر دارد. این ترکیب روی گیرنده های استروژنی بدن تثبیت می شود. به این صورت زمانی که میزان استروژن بیش از اندازه بالا می رود (که یکی از عوامل بروز سندرم پیش از قاعدگی است) باعث انسداد گیرنده های این هورمون شده و فعالیت آن را کاهش می دهد. زمانی که میزان استروژن دچار افت و کاهش می شود (مانند دوران بعد از یائسگی) گلیسیریزین به صورت جزئی کمبود آن را جبران می کند. این گیاه همچنین در ترکیب داروهای برخی از اختلالات قاعدگی یا داروهای مربوط به یائسگی استفاده می شود.

    1462312010019684727782135107202136011510.jpg



    شیرین بیان و تأثیر آن در مقابله با سرطان
    نتایج اولیه به دست آمده بر روی حیوانات نشان می دهد که شیرین بیان می تواند خواص ضدسرطانی داشته باشد و به ویژه در پیشگیری از سرطان های کولون و سـ*ـینه موثر عمل کند. این گیاه تأثیر خود را از ترکیب اصلی خود یعنی گلیسیریزین می گیرد که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. البته تأثیر ضدسرطانی این گیاه همچنین مدیون فیتواستروژن هایی موجود در ریشه آن به نظر می رسد در پیشگیری از ابتلا به سرطان سـ*ـینه نقش دارد.

    شیرین بیان و تأثیر آن در کاهش کلسترول بد خون
    بررسی های متعددی در این خصوص انجام شده است و متخصصان به این نتیجه رسیده اند که مصرف صرفاً 100 میلی گرم شیرین بیان در روز می تواند باعث کاهش کلسترول بد خون LDL شود.

    عوارض جانبی احتمالی مصرف شیرین بیان
    توصیه می کنیم قبل از مصرف شیرین بیان و هر نوع مکمل دارویی گیاهی با پزشک مشورت کنید به ویژه اگر با هر نوع مشکل سلامتی درگیر هستید. یادتان باشد که جذب میزان زیادی از این گیاه می تواند باعث افزایش فشارخون شود. بنابراین حتماً با پزشک یا عطار صحبت کرده و میزان مصرف مناسب شرایط بدنی و وضعیت سلامتی خود را دریافت کنید. اگر از مکمل شیرین بیان استفاده می کنید در صورت مصرف بیش از یک ماه باید فشارخونتان را به طور مرتب کنترل کنید.
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    8 روش طبیعی برای درمان گلودرد


    اگر سرما خورده‌اید و گلویتان درد می‌کند و وقت دکتر رفتن ندارید یا اهل دارو و به خصوص آمپول زدن نیستید نگاهی به این مقاله بیندازید.


    سرماخوردگی، آنژین، لارنژیت و .... از بیماری‌های شایع فصل سرما محسوب می‌شود. اگر سرما خورده‌اید و گلویتان درد می‌کند و وقت دکتر رفتن ندارید یا اهل دارو و به خصوص آمپول زدن نیستید نگاهی به این مقاله بیندازید. ما 8 روش کاملاً طبیعی برای حل مشکلتان ارائه می‌دهیم. با ما همراه باشید.

    2401149458925211119313211818618717292207254.gif


    1- لیموترش، گلودرد را درمان و بدن را تقویت می‌کند
    لیموترش، درمان طبیعی و موثری است. لیموترش خواص اعجاب‌انگیزی دارد که درمان گلودرد یکی از آن‌هاست. این ترش خوشمزه و پرخاصیت ضدعفونی کننده است، تولید گلبول‌های سفید را فعال می‌سازد و به این ترتیب قدرت دفاعی طبیعی بدن را تحـریـ*ک می‌کند.

    روش استفاده: لیموترش را با آب گرم مخلوط کرده و با محلول به دست آمده قرقره کنید. این کار را چندین بار در روز انجام دهید تا علائم بیماری از بین برود.




    2- درخت چای: ضدعفونت و ضدویروس

    درخت چای گلودرد را درمان می‌کند. معمولاً از روغن ضروری این گیاه بیشتر استفاده می‌کنند چون ضد قارچ، ضد ویروس و ضدباکتری خوبی است.

    روش استفاده: دو قطره روغن ضروری درخت چای را با کمی عسل مخلوط کنید و قبل از این که قورتش دهید چند لحظه در دهان خود نگه دارید. هر روز سه مرتبه این کار را انجام دهید تا علائم بیماری کاملاً از بین برود.

    توجه داشته باشید که روغن ضروری این گیاه برای زنان باردار، شیرده و کودکان زیر 3 سال مورد منع مصرف دارد.



    11921718323911816497992172033264253160157251.gif


    3- عسل، تسکین دهنده و تقویت کننده است
    وقتی دچار گلودرد و التهاب در این ناحیه می‌شوید بدون معطلی سراغ عسل بروید. علاوه بر این، عسل «تقویت کننده‌ی» طبیعی محسوب می‌شود و برای تقویت بدن ایده‌آل است. زمانی که بدن شما قوی‌تر باشد بیماری‌تان زودتر بهبود می‌یابد.

    روش استفاده: لیموترش را در آب داغ بچکانید و به آن عسل اضافه کنید، هم بزنید و میل کنید.



    علاوه بر این می‌توانید 250 میلی لیتر آب گرم را با دو قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید و هم بزنید. در ظرف بپوشانید و اجازه دهید خنک شود. در روز چند بار با محلولی که آماده کرده‌اید قرقره کنید.

    لیموترش خواص اعجاب‌انگیزی دارد که درمان گلودرد یکی از آن‌هاست. این ترش خوشمزه و پرخاصیت ضدعفونی کننده است، تولید گلبول‌های سفید را فعال می‌سازد

    و به این ترتیب قدرت دفاعی طبیعی بدن را تحـریـ*ک می‌کند








    4- گیاه مریم گلی؛ تسکین گلودرد

    گیاه مریم گلی برای درمان گلودرد موثر عمل می‌کند. در سال 2009 پژوهشی انجام شد که نشان می‌دهد دهان‌شویه‌ای که از گیاه مریم گلی تهیه شده است برای تسکین گلودرد به اندازه‌ی داروهای موجود موثر عمل می‌کند. برگ‌های این گیاه خواص ضدالتهابی و ضدعفونی دارد.

    روش استفاده: 1 تا 3 گرم برگ خشک مریم گلی را در یک فنجان آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه دم بکشد. روزانه 5 مرتبه با این محلول قرقره کنید.

    گیاه مریم گلی برای زنان باردار، شیرده، کودکان زیر 18 ماه و افرادی که دچار سرطان سـ*ـینه و صرع هستند مورد منع مصرف دارد.

    701131141651111875811519118417021977368754.jpg


    5- آویشن: التیام بخش و ضد سرفه
    آویشن برای مقابله با آنژین، گریپ، برونشیت و .. موثر است. این گیاه معطر، تقویت کننده‌ی سیستم دفاعی بدن و ضدسرفه بوده و برای درمان گلودرد بسیار موثر است.

    روش استفاده: 150 میلی‌لیتر آب جوش را روی یک قاشق چای‌خوری پُر آویشن بریزید. در ظرف را بپوشانید و اجازه دهید به مدت 10 الی 15 دقیقه دم بکشد. سپس محلول را از صاف کنید و روزانه بعد از غذا 3 فنجان از این دم کرده را میل کنید.

    توجه داشته باشید نباید بیش از 3 هفته‌ی مدام از دم کرده‌ی آویشن استفاده کرد.

    توجه داشته باشید روغن ضروری آویشن برای زنان باردار و شیرده و همچنین برای کودکان زیر 3 سال بدون تجویز پزشک مورد عدم مصرف دارد.

    در مصرف این گیاهان نیز افراط نکنید و اگر به گیاهان حساسیت دارید قبل از مصرف این گیاهان با پزشک یا عطار مشورت کنید.



    6- پوست درخت بلوط با آنژین مقابله می‌کند
    پوست درخت بلوط برای درمان گلودرد موثر است. درخت بلوط برای درمان زکام، آنژین، لارنژیت مفید است.

    روش استفاده: 80 تا 100 گرم پوست درخت بلوط خرد شده را با یک لیتر آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید و سپس محلول را از صاف کنید. هر روز 3 تا 4 مرتبه با این محلول قرقره کنید. این کار را حداکثر 5 تا 6 روز ادامه دهید.

    اسطوخودوس ضددرد و ضدالتهاب است و برای درمان بیماری‌های تنفسی مثل برونشیت، رینیت و غیره بسیار موثر است. این گیاه گلودرد و سرفه را درمان می‌کند





    7- سرکه‌ی سیب: ضدباکتری و سرشار از ویتامین



    سرکه‌ی سیب سرشار از ویتامین، ضدباکتری و ضدویروس است و سیستم ایمنی بدن را تحـریـ*ک می‌کند. سرکه سیب درمان موثر و ارزان قیمتی برای گلودرد محسوب می‌شود.

    روش استفاده: یک قاشق چای‌خوری سرکه‌ی سیب را در یک لیوان آب گرم بریزید و روزانه 2 تا 3 مرتبه قرقره کنید. اگر گلودردتان شدید است هر ساعت این کار را تکرار کنید.

    14618946229236128176110243235166187785959251.gif



    8- اسطوخودوس: ضدالتهاب

    اسطوخودوس ضددرد و ضدالتهاب است و برای درمان بیماری‌های تنفسی مثل برونشیت، رینیت و غیره بسیار موثر است. این گیاه گلودرد و سرفه را درمان می‌کند.

    روش استفاده: 20 گرم اسطوخودوس را با یک لیتر آب جوش به مدت 10 دقیقه بجوشانید. محلول را از صافی رد کنید و روزانه 3 فنجان بنوشید. این کار را حداکثر 5 تا 7 روز تکرار کنید.

    توجه داشته باشید که از روغن ضروری این گیاه بدون نظر پزشک استفاده نکنید.





    چند توصیه‌ی کلی
    * اگر تا دو روز بیماری‌تان بهبود نیافت و یا تب داشتید حتماً به پزشک مراجعه کنید.

    * برخی معتقدند که درمان‌های گیاهی کاملاً بی‌خطر هستند و از هر گیاهی و به هر میزانی می‌شود استفاده کرد. توجه داشته باشید گیاهان، داروهای بی‌خطری نیستند و نباید در مصرف آن‌ها دچار افراط شد. بعضی مواقع مورد منع مصرف وجود دارد.

    * اگر در مصرف یک گیاه دچار شک شده‌اید حتماً با پزشک یا عطار مشورت کنید.
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    6 راست و دروغ‌ در مورد جوشانده‌ها



    گیاهانی که در خاک سالم یعنی به دور از آفت‌کش‌ها و سرشار از ترکیبات ارگانیکی و مواد معدنی رشد می‌کنند تأثیر و خواص بیشتری دارند.


    13524614667856013818322011814615517623314845.gif




    جوشانده‌ها! نسخه‌ی تجویزی مادرها و مادربزرگ‌ها! آیا اعتقادی به این درمان‌های خانگی ندارید؟ باید بگوییم سخت در اشتباهید. در خیلی از موارد، خواص درمانی آن‌ها به اثبات رسیده است. البته مثل هر حوزه‌ی دیگری باورهای نادرستی هم در مورد آن‌ها شکل گرفته است.

    در این مقاله قصد داریم شما را با درست و غلط این باورها آشنا کنیم، با ما همراه باشید.



    جوشانده‌ها باید لیتری مصرف شوند تا افاقه کنند
    این باور غلط است. متخصصان طب گیاهی معتقدند که روزانه 3 فنجان از هر جوشانده کافی است. کیفیت گیاهان دارویی به کمیت آن‌ها ارجحیت دارد. گیاهانی که در خاک سالم یعنی به دور از آفت‌کش‌ها و سرشار از ترکیبات ارگانیکی و مواد معدنی رشد می‌کنند تأثیر و خواص بیشتری دارند.

    برای این که یک گیاهی انرژی و خاصیت بیشتری داشته باشد باید به ریتم بیولوژیکی آن احترام گذاشت. متخصصان معتقدند که گیاهان ریشه‌ای باید صبح خیلی زود چیده شود، برگ‌ها بعد از این که آبی به آن‌ها می‌خورد و گل‌های گیاهان بعد از این که آفتاب به آن‌ها می‌تابد.

    بهتر است عصر در مصرف جوشانده زیاده‌روی نشود زیرا ممکن است باعث شود در طول شب بیدار بمانید و کیفیت خوابتان به هم بخورد


    اگر این شرایط فراهم و رعایت شود گیاهی بدون پلاسیدگی، بدون گرد و خاک با ظاهری سالم برداشت خواهد شد. زمانی که آبی به برگ گیاهان زده می‌شود، عطر و بوی خود را آزاد می‌کند و رنگ طبیعی خود را نشان می‌دهد. توصیه می‌کنیم به گیاهانی که در اینترنت به فروش می‌رسند اعتماد نکنید زیرا 5 درصد این گیاهان تقلبی‌اند.





    همه‌ی جوشانده‌ها باید شب مصرف شوند
    این باور نیز اشتباه است. بدون شک جوشانده‌ی بابونه یا گیاه شاه پسند که خواص آرام بخشی و ضد اسپاسمی دارند و برای هضم بهتر غذا و خواب راحت استفاده می‌شوند را آخر شب مصرف می‌کنند، اما بیشتر گیاهان و جوشانده‌ها باید در طول روز مصرف شوند: مثل سرکه قرمز برای تسکین پادرد، نعناع برای بهبود دل درد.

    بهتر است عصر در مصرف جوشانده زیاده‌روی نشود زیرا ممکن است باعث شود در طول شب بیدار بمانید و کیفیت خوابتان به هم بخورد. بر خلاف باورهای رایج، این نوشیدنی‌ها همیشه عاری از کافئین نیستند و امکان دارد به جای این که خواب راحتی برای شما بیاورند باعث بی‌خوابی‌تان شوند. توصیه می‌کنیم گیاهانی مثل جینسنگ، زنجبیل، آویشن و غیره را که خواص تقویت‌کنندگی دارند، صبح مصرف کنید.

    651238318718517050186119781171597814062199.gif
    جوشانده‌های گیاهی، مزه‌ی دارو می‌دهند

    درست است. اما راه‌هایی هم وجود دارد تا طعم بد و تلخ بعضی از این گیاهان را عوض کنید. اولاً که لازم نیست برای یک فنجان جوشانده مشت مشت از برگ گیاه مورد نظر استفاده کنید. ثانیاً می‌توانید گیاه مورد نظر را با گیاهان دیگر که طعم بهتری دارند مخلوط کنید مثل جعفری، گیاه شاه‌پسند و بادرنجبویه. اگر لازم است که حتماً جوشانده‌تان را بدون قند بخورید (چون امکان دارد که قند یا شکر، خواص گیاهان را کم کند) می‌توانید یک قاشق عسل به آن اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود.



    افراط در مصرف جوشانده‌ها می‌تواند به سلامتی آسیب بزند
    کاملاً درست است. هر ماده‌ی غذایی، گیاهی یا دارویی که مصرف می‌کنید ممکن است عوارض جانبی داشته باشد. خیلی‌ها معتقدند که داروهای گیاهی عوارض ندارند و با اعتقاد به این که «اگر درمان نکند ضرری هم ندارد» هر جوشانده‌ای را به هر میزانی که دلشان می‌خواهد مصرف می‌کنند. اما این باور نادرستی است.

    متخصصان معتقدند که گیاهان ریشه‌ای باید صبح خیلی زود چیده شود، برگ‌ها بعد از این که آبی به آن‌ها می‌خورد و گل‌های گیاهان بعد از این که آفتاب به آن‌ها می‌تابد


    مصرف بیش از اندازه‌ی جوشانده‌ها و گیاهان دارویی نیز می‌تواند به سلامتی شما آسیب بزند. به عنوان مثال گیاه ریش‌بز که خون را رقیق می‌کند برای افرادی که داروی ضد انعقاد مصرف می‌کنند توصیه نمی‌شود. جوشانده‌ی نعناع جذب آهن را کاهش می‌دهد و برای همین نباید بین غذا خورده شود. گیاه مریم گلی اگر بیش از اندازه مصرف شود امکان دارد باعث مسمومیت شود. برای همین توصیه می‌شود که دوره‌ی مصرف یک جوشانده، بیش از 9 روز نباشد.



    بعضی از گیاهان اثرات سمی دارند. مریم گلی برای افرادی که به برخی از سرطان‌ها مبتلا هستند مورد منع مصرف دارد.

    زنان باردار باید از مصرف روغن‌های ضروری برخی از گیاهان مثل گیاه آویشن، مریم‌گلی یا رزماری اجتناب کنند.

    قبل از این که شروع به مصرف جوشانده‌هایی بکنید که به شما توصیه شده است با یک متخصص مشورت کنید.



    2823490236175200150672248963179220157247.gif
    تأثیر جوشانده‌ها از قرص‌ها یا روغن‌های گیاهی ضروری کم‌تر است

    این باور، هم درست است و هم نادرست. گیاهان مختلف خواص مختلفی دارند. برای مثال جوشانده‌ی نعناع مشکلات گوارشی را برطرف می‌کند در صورتی که روغن ضروریِ همین گیاه اگر روی شقیقه‌ها مالیده شود میگرن را تسکین می‌دهد. برای همین نمی‌توان گفت کدام محصول به دیگری برتری دارد.

    جوشانده‌ها چند مزیت دارند. آب یک حلال فوق‌العاده است که تقریباً تمام خواص اصلی گیاهان را فعال می‌کند. این در حالی است که امکان دارد همان خواص با مصرف مکمل‌های غذایی جذب بدن نشود. جوشانده‌ها آب بدن را تأمین و همزمان توکسین‌ها را دفع می‌کنند.



    جوشانده‌ها، درمان کننده‌اند
    درست است. امروزه محققان بیش از هر زمان دیگر روی خواص درمانی گیاهان مطالعه می‌کنند. مطالعات نشان داده است که نوشیدن روزانه دو فنجان جوشانده‌ی گیاه مریم‌گلی، کلسترول افراد دیابتی را پایین می‌آورد.

    برخی از گیاهان سرشار از آنتی اکسیدان‌ها هستند و همین امر باعث می‌شود که عوارض جانبی آن‌ها به حداقل برسد و درمان سرطان را سرعت ببخشند. در واقع محققان ثابت کرده‌اند که جوشانده‌ها تنها برای درمان زکام، استرس و بی‌خوابی نیستند بلکه می‌توانند خواص درمانی شگفت انگیز دیگری نیز داشته باشند.

     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    خواص گیاه یونجه
    (Alfalfa)



    یونجه سرشار از ویتامین‌های A ،C ،E ،K می‌باشد. مقدار ویتامینC آن 2 برابر جعفری و 4 برابر لیموترش است و ویتامین آن از شب کوری جلوگیری می‌کند.


    1809923921255882491781874136479712486127.gif


    یونجه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد. برگ‌های آن دارای سه برگچه می‌باشد. برگچه های نوک تیز، سبز رنگ و بیضی شکل است.

    گل‌های یونجه به شکل سبز و به رنگ بنفش تیره یا آبی روشن است.

    میوه یونجه مانند صدف بوده و دانه داخل میوه مانند لوبیا ولی کوچک‌تر از آن می‌باشد.

    یونجه ریشه ای بسیار عمیق دارد و ریشه آن تا سه متر به داخل زمین نفوذ می‌کند و بنابراین منبع ویتامین‌ها و مواد معدنی است که از خاک می‌گیرد.



    تاریخچه
    یونجه از زمان‌های بسیار قدیم در ایران کشت می‌شده است و در حدود پنج قرن قبل از میلاد مسیح از یاران به یونان بـرده شد و در قرن هفتم بعد از میلاد به اروپا راه یافت.

    یونجه در ایران در مناطق مرکزی و جنوبی به مقدار بسیار زیاد کشت می‌شود. زنبور عسل گل یونجه را دوست دارد و از آن شهد زیادی به دست می‌آورد و تبدیل به عسل می‌کند. پرورش این گیاه در قدیم برای تهیه علوفه چهارپایان بوده ولی در حال حاضر به علت دارا بودن مواد مغذی به مصرف غذایی نیز می‌رسد.



    ترکیبات شیمیایی
    یونجه سرشار از ویتامین‌های A، C، E، K می‌باشد. مقدار ویتامینC آن 2 برابر جعفری و 4 برابر لیموترش است و ویتامین آن از شب کوری جلوگیری می‌کند.

    یونجه همچنین مقداری ویتامینD داشته و سرشار از ویتامین K است که خوردن آن از خونریزی جلوگیری می‌کند و پخته آن برای رفع یبوست مفید است. ضماد پخته یونجه روزی 2 بار جهت رعشه مفید است.

    برای نرم کردن سـ*ـینه و تسکین سرفه روزی 2-3 فنجان دم کرده تخم یونجه را

    مصرف کنید



    همچنین دارای آمیلاز که آنزیم مخصوص هضم مواد نشاسته‌‎ای است می‌باشد. آنزیم‌های بسیاری در یونجه یافت می‌شود، به عنوان مثال می‌توان از امیلاز، اینورتاز، و پکتیناز نام برد. یونجه دارای حدود 20 درصد پروتئین می‌باشد.



    اسیدآمینه‌های موجود در یونجه عبارتند از: لیزین، آرژنین، هیستیدین، آدنین، فنیل‌آلانین، آسپاراژین و سیستین.

    یونجه دارای اسید فسفریک نیز هست یونجه همچنین دارای منیزیم، آهن و مقدر جزئی ارسنیک و سیلیس است بنابراین یونجه از نظر مواد غذایی بسیار قوی است و غذای خوبی برای انسان و حیوانات است.

    896524117015325118634331622084334230216118.gif


    خواص داروئی
    یونجه از نظر طب قدیم ایران گرم است. البته تازه‌ی آن گرم و تر و خشک شده‌ی آن گرم و خشک است.

    1- یونجه از این نظر که دارای بسیاری از مواد معدنی می‌باشد شیره‌‎ی آن برای بچه‌هایی که در حال رشد هستند و استخوان‌بندی محکمی ندارند، بسیار مفید است. حتی امروزه پودر این گیاه را در داروخانه‌ها می‌فروشند که آن را می‌توان تحت نظر پزشک برای بچه‌های شیرخوار مصرف کرد.

    برای تهیه شیره یونجه باید مقدار 300 گرم یونجه را در یک لیتر آب ریخت و آن را جوشانید تا مقدار آب آن به نصف تقلیل یابد سپس آن را صاف کرده و مقدار کمی عسل به آن اضافه کنید که به صورت شربت در آید.

    مقدار مصرف برای کودک 200 گرم در روز است و برای اطفال شیرخوار حدود 50 گرم می‌باشد که می‌توان با اجازه‌ی پزشک به شیر آن‌ها اضافه نمود. اشخاص بزرگسال هم برای بالا بردن انرژی می‌توانند از این شیره استفاده کنند.

    2- یونجه ملین است.

    3- یونجه دو برابر اسفناج، آهن دارد بنابراین خون‌ساز است و برای کسانی که به کم خونی مبتلا هستند مفید است.

    4- یونجه به علت دارا بودن ویتامین D برای درمان بیماری راشیتیسم به کار می‌رود.

    5- عوارض کمبود ویتامین ث با خوردن یونجه از بین می‌رود.

    6- یونجه‌ی تازه در بسیاری از کشورها مانند چین و روسیه و آمریکا به مقدار زیاد به جای اسفناج مصرف می‌شود.

    7- یونجه را در داروخانه‌ها و فروشگاه‌های گیاهان دارویی و یا برخی از داروخانه‌ها به صورت پودر، کپسول و قرص به فروش می‌رسانند. مقدار مصرف آن سه قرص در روز است.

    8- با همه‌ی مزایایی که یونجه دارد در خوردن تازه آن نباید زیاده‌روی کرد زیرا بسیار نفاخ است و حتی حیواناتی که به مقدار زیاد از آن می‌خورند به علت گاز زیاد ممکن است تلف شوند.

    9- ضماد پخته یونجه را اگر روزی چند بار روی اعضایی که رعشه دارند بگذارید آن‌ها را شفا می‌دهد.

    10- تخم یونجه قاعده آور است و برای این منظور تخم یونجه را به صورت دم کرده مصرف کنید.

    11- دم کرده یونجه درمان اسهال است.

    12- برای نرم کردن سـ*ـینه و تسکین سرفه روزی 2-3 فنجان دم کرده تخم یونجه را مصرف کنید.

    13- برای درمان لقوه و رعشه تخم یونجه را در روغن زیتون بریزید و مدت یک هفته جلوی آفتاب بگذارید سپس آن را صاف کنید و روزی چند قاشق از آن را بخورید و همچنین روی اعضایی که رعشه دارند بمالید.

    14- یونجه حاوی مقدار زیادی ویتامین است. کوبیده آن زخم را به سرعت التیام داده و از خونریزی جلوگیری می‌کند.

    25418221921112196171569221014918715543203237.gif


    15- یونجه را به صورت تازه و یا جوانه آن را با سالاد میل کنید. جوانه یونجه را به صورت بسته بندی شده می‌توانید از سوپرمارکت ها خریداری کنید.





    مضرات
    مضرات خاصی برای آن بیان نشده است اما مصرف یونجه در بعضی از نوزادان ممکن است باعث مشکلات پوستی، مشکلات روده‌ای – معده‌ای و بالا رفتن اورات سرم شود.





    ترک اعتیاد با یونجه
    روش پزشکان قدیم ایران در معالجه اعتیاد، ساختن داروهایی بود که معتاد را نسبت به خود اعتیاد متنفر و حساس می‌کرد و برای این کار معمولاً از تعفن یونجه، افسنتین و چند گیاه دیگر استفاده می‌کردند. اخیراً داروسازان سنتی هند از این روش استفاده می کنند.

    این روش سابقاً در ایران برای درمان اعتیاد به الـ*کـل بود، اکنون برای معالجه معتادان به تریاک و سیگار و حتی هروئین به کار رفته و نتایج عالی داده است.

    فرآوری: معصومه آیت اللهی

    بخش تغذیه و آشپزی تبیان
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    درمان طبیعی زکام


    زکام به معنی التهاب بافت مخاطی بینی است که آزاد شدن واسطه‌های التهابی مانند هیستامین موجب احتقان بینی، آبریزش بینی و کاهش حس بویایی می‌شود.


    زکام به آبریزش بینی به طرف خارج حلق و سـ*ـینه گفته می‌شود و می‌تواند در نتیجه‌ی سرماخوردگی ساده ایجاد شود. گرفتن بینی احساس ناخوش آیندی ایجاد می‌کند. معمولاً برای رفع این بیماری از آنتی‌هیستامین و یا انواع قرص‌ها و شربت‌های دیگر استفاده می‌شود. اما در این مقاله اول از همه برای‌تان آرزوی سلامتی می‌کنیم و بعد چند روش طبیعی برای مقابله با زکام یا گریپ را پیشنهاد می‌دهیم.

    1144127856621941215152213745694912347.gif


    نعناع

    برخی از روغن‌های ضروری وجود دارند که می‌توانند زکام یا گریپ را درمان کنند. قرن‌هاست که از روغن نعناع به عنوان یک محرک معطر برای راحت شدن تنفس استفاده می‌کنند. چند قطره روغن ضروری نعناع را در یک فنجان آب داغ بریزید و با بخار آن بخور کنید. این کار باعث می‌شود که التهاب‌های مجرای بینی و برونشیت از بین برود.



    اکالیپتوس

    متخصصان معتقدند که یکی از خواص اکالیپتوس این است که جذب اکسیژن را راحت‌تر می‌کند. بو کردن اکالیپتوس، عضلات تنفسی را شل‌تر کرده و تنفس راحت‌تر می‌شود.

    1207438913932151972295914595112508362.gif


    سرو کوهی یا اُرس

    زمانی که دچار زکام یا گریپ می‌شویم سیستم دفاعی بدنمان ضعیف می‌شود و برای همین توان بدن برای مقابله با سرما یا عفونت‌های دیگر کمتر می‌شود. روغن سرو کوهی یا اُرس متابولیسم بدن را تحـریـ*ک و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و همین امر باعث می‌شود که بتوانیم سریع‌تر با ویروس‌ها مقابله کنیم.





    چوب میخک

    بخور دادن با روغن‌های ضروری باعث تسکین ناخوشی حاصل از زکام می‌شود. چوب میخک نیز یک بخور فوق‌العاده محسوب می‌شود. زیرا میخک بسیار معطر است و همین خاصیت آن باعث می‌شود مجاری تنفسی باز شوند و شما می‌توانید به راحتی نفس بکشید.

    روغن سرو کوهی یا اُرس متابولیسم بدن را تحـریـ*ک و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و همین امر باعث می‌شود که بتوانیم سریع‌تر با ویروس‌ها مقابله کنیم


    روغن‌های ضروری را می‌توانید از داروخانه‌ها یا عطاری‌ها خریداری کنید. می‌توانید از این روغن‌ها برای تهیه بخور استفاده کنید.



    ترجمه: فاطمه مهدی پور
     
    بالا