VIP ֎بانک اطلاعات دارویی֎

☾♔TALAYEH_A♔☽

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/05/18
ارسالی ها
35,488
امتیاز واکنش
104,218
امتیاز
1,376
بوتاکس، داروی مناسبی برای درمان میگرن مزمن، دیستونی گردنی، اسپاستیسیتی در بالغین و بلفارواسپاسم میباشد.
این پژوهش گایدلاین جدید American Academy of Neurology در مورد استفاده از سم بوتولینیوم است.
 
  • پیشنهادات
  • ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    #کاتاراکت

    #علایم هشدار:

    ✔️علائم و نشانه های هشدار

    به طور کلی انتظار داریم که تاری دید و ناراحتی چشم در روزهای پس از عمل به سمت بهبودی باشد ولی در صورت بدتر شدن یا مواجه شدن با موارد زیر فورا به پزشک معالج خود مراجعه کنید:

    •دیدن جرقه های نورانی (مثل برق اسمان) در اتاق تاریک با چشمان بسته

    •کاهش بینایی، دوبینی و تاری دید

    •درد شدید چشم که با مسکن بهبود نمی یابد

    •قرمزی و سوزش شدید چشم و ترشح چرکی از ان

    •در هم دیدن اشیاء

    •حرکت نقاط سیاه رنگ در جهات مختلف میدان بینایی

    •دیدن هاله در اطراف چراغها
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    درمان‌کننده سرفه
    عسل در فصل سرد خاصیت دارویی دارد. بر اساس یک مطالعه انجام شده برای کودکانی که دچار سرماخوردگی بودند بدون هیچ گونه دارویی، عسل تجویز شد و نتایج مطالعات نشان داد که عسل در بهبود سرفه و خواب کودکان موثرتر از داروهای شیمیایی است. سازمان جهانی بهداشت نیز عسل را به عنوان یک ماده مسکن در درمان سرفه معرفی کرده است.
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    کرم ضدآفتاب بزنید

    یکی از آن ظلم های اساسی که می شود در حق پوست کرد، عدم استفاده از کرم ضدآفتاب است.

    پزشکان American Academy of Dermatology معتقدند که قرار گرفتن در معرض نور آفتاب بدون استفاده از کرم ضدآفتاب، برای سلول های پوستی مضر است. بدون شک نمی توان به طور کامل از آسیب های اشعه های ماورای بنفش نور خورشید در امان بود، اما یکی از روش های مقابله با آسیب های این اشعه ها، استفاده از ضدآفتاب ها با SPF بالای ۳۰ است.
    فراموش نکنید که این اشعه ها در زمستان، در روزهای ابری و حتی داخل ماشین و فضاهای بسته نیز وجود دارند و عدم محفاظت پوست از تماس با آنها، باعث تسریع روند چین و چروک پوست می شود.
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    مکمل ویتامین دی مصرف کنید
    احتمالا زیاد در موردش شنیده‌اید، اما ویتامین دی واقعا از جنبه‌های گوناگونی برای سلامت‌تان مفید است و یکی از این فواید، کاهش احتمال ابتلا به سرطان می‌باشد. به گفته مک‌کی، مشکل این‌جاست که به احتمال زیاد به اندازه کافی از این ویتامین مصرف نمی‌کنید.
    راه‌حل ساده‌اش، بیشتر وقت گذراندن در بیرون خانه است. تنها ده دقیقه در معرض آفتاب وسط روز تابستان بودن، ده هزار واحد ویتامین دی در بدن‌تان تامین می‌کند. اما با نزدیک شدن به زمستان، آفتاب قدرت کافی برای این میزان تولید را ندارد، بنابراین، باید بیشتر از منابع ویتامین دی مانند ماهی‌های چرب در تغذیه‌تان استفاده کرده و مکمل این ویتامین را هم به رژیم غذایی‌تان بیفزایید.

    هرچند انیستیتوی دارویی، دست‌کم دریافت ۶۰۰ واحد ویتامین دی روزانه را توصیه می‌کنند اما انجمن غدد و بیشتر پزشکان، دریافت روزانه ۲۰۰۰ واحد ویتامین دی را برای ایمنی سلامت لازم می‌دانند. از یک مکمل ویتامین دی با برند معتبر و تائید شده از نظرترکیبات دارویی استفاده کنید.
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    قارچ

    یک منبع عالی پتاسیم است که این ماده به کاهش فشار خون کمک کرده و خطر سکته قلبی را پایین می آورد.
    5 عدد متوسط قارچ حدود 20 تا 40 درصد نیاز بدن به مس را تأمین می کند.
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    هشدار نسبت به استفاده از سفره‌های یکبار مصرف

    رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون :
    ✅برای تولید این سفره ها کربن و پلیمر را با یکدیگر مخلوط کرده و در نهایت پس از انجام فرآیندی سفره یکبارمصرف تولید می‌شود که کربنات منجر به بروز مشکلاتی در معده شده و عوارض دیگری از قبیل ریزش مو،کوتاهای قد و تبعات منفی دیگری را نیز در پی دارد.
    ✅ گذاشتن نان و یا هر ماده غذایی دیگری در این سفره‌ها و یا تماس آن ها با دست می‌تواند این ماده مخرب را به بدن وارد کند.
    عصر ایران
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    علل افزایش آنزیم های کبدی

    ⚡️مصرف برخی داروها مثل داروهای استاتین که کلسترول خون را پایین می آورند.
    ⚡️نوشیدن الـ*کـل
    ⚡️نارسایی قلبی
    ⚡️هپاتیت A و B و C
    ⚡️ بیماری کبد چرب غیرالکلی
    ⚡️ چاقی
    ⚡️ برخی داروهای مسکن مثل استامینوفن
    ⚡️هپاتیت الکلی (التهاب کبد در اثر مصرف الـ*کـل)
    ⚡️ هپاتیت خودایمنی (التهاب کبد در اثر یک اختلال خودایمنی)
    ⚡️ بیماری سلیاک (آسیب روده باریک در اثر اسیدآمینه گلوتن)
    ⚡️عفونت سیتومگالو ویروس
    ⚡️ درماتومیوزیت (یک بیماری التهابی که باعث ضعف عضلات و بثورات پوستی می شود)
    ⚡️ ویروس اپشتین بار
    ⚡️ التهاب کیسه صفرا (کوله سیستیت)
    ⚡️ سکته قلبی
    ⚡️هموکروماتوز (تجمع آهن خیلی زیاد در بدن)
    ⚡️ کم کاری تیروئید
    ⚡️ سرطان کبد
    ⚡️ بیماری مونونوکلئوز
    ⚡️ دیستروفی عضلانی (بیماری ارثی و مادرزادی که باعث ضعف پیشرونده عضلات می شود)
    ⚡️التهاب پانکراس
    ⚡️ پلی میوزیت (بیماری التهابی که باعث ضعف عضلات می شود)
    ⚡️ هپاتیت سمی (التهاب کبد در اثر داروها و یا سموم)
    ⚡️ بیماری ویلسون (تجمع بیش از حد مس در بدن)
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    ترس از آکریلامید

    آکریلامید یک ماده اسیدی سرطان‌زاست که هنگام سوختن، برشته شدن یا پختن مواد کربوهیدراتی غلات در درجه حرارت بالا در محصولاتی چون
    ✅نان،
    ✅بیسکویت
    ✅کلوچه
    ✅ته ديگ برنج
    ✅سیب‌زمینی
    ✅قهوه
    ✅سوسيس
    تا پیش از سال ۲۰۰۲، تصور مي شد كه مواجهه با آكريلاميد عمدتاً از طريق مواجهه شغلي و نيز مصرف سيگار و تا حد كمتري از طريق مصرف آب و استفاده از وسايل آرايشي صورت مي گيرد.

    طبق پژوهش دانشمندان، آکریلامید در مقایسه با دیگر مواد سمی شناخته شده در غذاهای مختلف می‌تواند برای انسان‌ها تا 100 برابر خطرناک‌تر باشد. مقدار این ماده در سیب‌زمینی سرخ شده و چیپس بیشتر است، اما در کشور ما بیشترین نگرانی از حجم تولید ومصرف آکریلامید در نان است..
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    آكريلاميد در نان

    آکریلامید در نان زمانی خود را نمایان می‌کند که نان بر اثر حرارت زیاد و مستقیم تغییر حالت داده و به رنگ قهوه‌ای یا سیاه درآید و این مشکل اصلی نان‌های مصرفی ماست که اغلب به صورت سنتی در تنور تهیه و در حرارت زیاد و مستقیم پخته می‌شوند. مشکل دیگر برخی تنورهای نانوایی آن است که به علت نیاز به تعمیر یا عدم نظافت دیواره تنور از خمیر به جای مانده از پخت قبلی، سطح زیرین نان‌های جدید سوخته و سمی می‌شوند یا آن که به دلیل عدم تنظیم حرارت تنور قسمت‌هایی از نان سوخته و لکه‌های سیاه‌رنگی پدیدار می‌شود که متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف‌کنندگان به وجود ترکیبات خطرناک آکریلامیدی در نان سوخته، این قسمت‌ها نیز مصرف می‌شود.
    از طرف دیگر برخی افراد هم هستند که برای ماندگاری بیشتر، طعم مطلوب‌تر یا برای بیماران دیابت ی خود سفارش نان‌های برشته می‌دهند؛ اما باید بدانیم مصرف نان‌های برشته‌ای که رنگ آنها متمایل به قهوه‌ای شده و ظاهری مطلوب و خشک و طعمی لذیذ دارند و همچنین مصرف قسمت‌های سوخته نان‌ها هر چند کوچک و ناچیز، می‌تواند به میزان زیادی سم خطرناک آکریلامید را وارد بدن مصرف‌کننده نماید.
    این ماده سمی به محض ورود به بدن تجزیه شده و ماده‌ای تولید می‌کند که می‌تواند با اثر رویDNA و ایجاد جهش در ژن‌ها موجب بروز سرطان، انواع عفونت‌ها، آسیب به سیستم ایمنی و عصبی شود. عوارض عصبی این سم شامل اختلال در هوشیاری، ضعف، تحـریـ*ک‌پذیری و تغییرات رفتاری است. اختلالات باروری همچون تغییر در رفتارهای جنـ*ـسی، ناباروری و سقط، تحـریـ*ک و قرمزی پوست و چشم‌ها از دیگر عوارض آکریلامید است.
    این سم به دلیل آن‌که در دراز مدت تاثیرات مخرب خود را بر سلامت مصرف‌کننده برجای می‌گذارد، کمتر مورد توجه بوده و متاسفانه آزمایشات عادی و مداومی در این زمینه روی مواد غذایی کربوهیدراتی از جمله نان‌ها انجام نمی‌شود. بنابر این بهتر است در کشور ما نیز به دلیل آن‌که نان درصد زیادی از سهم غذایی روزانه افراد را به خود اختصاص می‌دهد به این موضوع بیشتر پرداخته شود.
    توصیه‌ها
    -سلامت خود را فدای طعم لذیذ نان‌های برشته نکنید و اگر قصد خرید نان‌های نازک برشته‌شده‌ای را دارید که حاوی زیره، کنجد، تخمه و ... هستند آنهایی را که رنگ روشن داشته و در اصطلاح برشته نشده هستند انتخاب کنید.
    - از تُست کردن نان اجتناب کنید و در صورت ضرورت نان را در درجه حرارت کم و به مدت کوتاه تُست کنید.
    - در ترکیب سوسیس جهت ایجاد بافت مطلوب از مواد پرکننده‌ای چون آرد و نشاسته استفاده می‌شود. این مواد هنگام سرخ شدن سوسیس در روغن منجر به پف کردن و قهوه‌ای شدن آن می‌شوند که این ویژگی، محصول را بسیار خوش‌طعم و خوش‌ظاهر می‌کند. اما باید بدانید قهوه‌ای شدن بیش از حد که در نتیجه سوختن ترکیبات کربوهیدراتی سوسیس است می‌تواند منجر به افزایش میزان آکریلامید محصول شود.
    - برای پختن کیک و پیتزا در سینی فر از کاغذ مخصوص استفاده کنید.
    - از برشته شدن نان حاشیه پیتزا بشدت اجتناب ورزید و در صورت برشته شدن حاشیه آن را دور بیندازید.
    - برای تهیه ته‌دیگ از نان و سیب‌زمینی استفاده نکنید.
    - برای خرید نان سوخاری آنهایی را که رنگ روشن دارند انتخاب کنید و از مصرف بیسکویت و کلوچه‌هایی که سطح زیرین آنها سوخته است، بپرهیزید.
     
    بالا