خواص خوراکی‌ها آشنایی با خواص زردآلو

°º¸кยzɠยภº°

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/25
ارسالی ها
7,055
امتیاز واکنش
20,087
امتیاز
869
محل سکونت
ارومیه
زردآلو درختی کوچک از خانواده گلسرخیان بوده که دارای میوه‌ای بسیار شیرین و خوشمزه با خواص زیاد است. میوه زردآلو سرشار از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شود و مصرف آن برای سلامتی پوست، مو و چشم بسیار مفید خواهد بود. میوه زردآلو را به صورت ورقه‌ای خشک می‌کنند یا از آن در صنعت کمپوت سازی استفاده می‌شود. مربای زردآلو، ژله، آبمیوه و سس زردآلو از دیگر فراورده‌های این میوه هستند که در آشپزی و شیرینی پزی کاربرد‌های زیادی دارند.
آشنایی با خواص زردآلو
  • زردآلو یکی از میوه‌های پرخاصیتی است که مصرف آن به درمان سوء هاضمه ویبوست کمک می‌کند.
  • پوره این میوه می‌تواند برای کودکان یک میان وعده مغذی در برنامه غذایی آن‌ها باشد.
  • میوه زردآلو برای درمان گوش درد، بیماری‌های پوستی، سرطان و کم خونی نیز موثر است.
  • روغن هسته زردآلو را برای درمان زخم‌ها مورد استفاده قرار می‌دهند و بسیاری از متخصصان عقیده دارند که این روغن برای مراقبت‌های پوستی مفید است و به همین دلیل در تهیه محصولات آرایشی و بهداشتی به کار می‌رود.
  • استفاده از میوه زردآلو می‌تواند سطح کلسترول خون را کاهش داده و در تامین سلامت قلب موثر باشد.
  • میزان بالای ویتامین A در این میوه باعث شده به عنوان تقویت کننده قوه بینایی شناخته شود.
  • زردآلو حاوی مقادیر بالایی فیبر است و به کاهش وزن کمک می‌کند.
  • این میوه باعث درمان بیماری‌های تنفسی می‌شود.
  • زردآلو همچنین استخوان‌ها را تقویت کرده و الکترولیت‌های بدن را متعادل می‌کند.
240264_550.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
101
بالا