زردآلو درختی کوچک از خانواده گلسرخیان بوده که دارای میوهای بسیار شیرین و خوشمزه با خواص زیاد است. میوه زردآلو سرشار از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل میشود و مصرف آن برای سلامتی پوست، مو و چشم بسیار مفید خواهد بود. میوه زردآلو را به صورت ورقهای خشک میکنند یا از آن در صنعت کمپوت سازی استفاده میشود. مربای زردآلو، ژله، آبمیوه و سس زردآلو از دیگر فراوردههای این میوه هستند که در آشپزی و شیرینی پزی کاربردهای زیادی دارند.
آشنایی با خواص زردآلو
آشنایی با خواص زردآلو
- زردآلو یکی از میوههای پرخاصیتی است که مصرف آن به درمان سوء هاضمه ویبوست کمک میکند.
- پوره این میوه میتواند برای کودکان یک میان وعده مغذی در برنامه غذایی آنها باشد.
- میوه زردآلو برای درمان گوش درد، بیماریهای پوستی، سرطان و کم خونی نیز موثر است.
- روغن هسته زردآلو را برای درمان زخمها مورد استفاده قرار میدهند و بسیاری از متخصصان عقیده دارند که این روغن برای مراقبتهای پوستی مفید است و به همین دلیل در تهیه محصولات آرایشی و بهداشتی به کار میرود.
- استفاده از میوه زردآلو میتواند سطح کلسترول خون را کاهش داده و در تامین سلامت قلب موثر باشد.
- میزان بالای ویتامین A در این میوه باعث شده به عنوان تقویت کننده قوه بینایی شناخته شود.
- زردآلو حاوی مقادیر بالایی فیبر است و به کاهش وزن کمک میکند.
- این میوه باعث درمان بیماریهای تنفسی میشود.
- زردآلو همچنین استخوانها را تقویت کرده و الکترولیتهای بدن را متعادل میکند.