معرفی و آشنایی با خواص گل ارغوان
در این مطلب به بررسی خواص، مضرات و نحوه مصرف این گیاه می پردازیم. گل ارغوان (از تیره باقلاییان)که بیشتر در نواحی فارس (شیراز) می روید، دارای گل بسیار سرخی مایل به بنفش و انبوه و زیبا ست اما بویی ندارد و طعم آن کمی شیرین است.
این گیاه دارای ارتفاع ۵ متر می باشد. گل ارغوان در خاک های اسیدی، آهکی و خنثی می روید (بذر این گیاه را می کارند) و این گیاه در اواخر زمستان تا اوایل بهار گل می دهد، گل ارغوان اصالتا بومی شمال شرقی آمریکاست.
آشنایی با خواص گل ارغوان
خواص گل ارغوان :
بعضی از مردم مختصری از گل ارغون را می خورند و مردم فارس معتقدند که خوردن آن است و انسان را به نشاط می آورد و صدای انسان را صاف و نیکو می گرداند.
به دلیل دارا بودن شهد شیرین این گیاه منبع خوبی برای زنبوران عسل می باشد، همچنین حشرات دیگر را نیز به خود جذب می کند، این گیاه به سرما و گرمای شدید حساس است و اغلب اوقات گل ها و درخت این گیاه خاصیت تزینی داشته و چشم نواز بوده است.
خوردن جوشانده گل ارغوان استفراغ آور است و سبب تنقیه معده می شود. باعث درمان ناراحتی های تنفسی می شود و ،، و است. برای بهبود زخم های سطحی و سوختگی از دم کرده آن استفاده کنید. باعث و ناراحتی مثانه را درمان می کند. سوخته گل و ریشه آن خون ریزی زخم را بند می آورد.
زنانی که موهای ابرویشان کم رشد شده است و یا سست شده و می ریزد می توانند پوست ریشه این گیاه را بسوزانند و زغال حاصل از آن را پودر کنند و با کره حیوانی یا روغن کنجد مخلوط کرده و بر ابرو های خود بمالند تا از ریزش آن ها جلوگیری شود و پیاز مویشان نیز تقویت می گردد.
مقدار خوراک از پوست ریشه این گیاه چنانچه به صورت جوشانده مصرف شود شش تا هفت گرم است که معمولا با نیم برابر وزنش یعنی حدود سه گرم گلبرگ گل سرخ مصرف می گردد و گل سرخ را همراه با ریشه گل ارغوان می جوشانند و پس از صاف کردن می خورند.
در این مطلب به بررسی خواص، مضرات و نحوه مصرف این گیاه می پردازیم. گل ارغوان (از تیره باقلاییان)که بیشتر در نواحی فارس (شیراز) می روید، دارای گل بسیار سرخی مایل به بنفش و انبوه و زیبا ست اما بویی ندارد و طعم آن کمی شیرین است.
این گیاه دارای ارتفاع ۵ متر می باشد. گل ارغوان در خاک های اسیدی، آهکی و خنثی می روید (بذر این گیاه را می کارند) و این گیاه در اواخر زمستان تا اوایل بهار گل می دهد، گل ارغوان اصالتا بومی شمال شرقی آمریکاست.
آشنایی با خواص گل ارغوان
خواص گل ارغوان :
بعضی از مردم مختصری از گل ارغون را می خورند و مردم فارس معتقدند که خوردن آن است و انسان را به نشاط می آورد و صدای انسان را صاف و نیکو می گرداند.
به دلیل دارا بودن شهد شیرین این گیاه منبع خوبی برای زنبوران عسل می باشد، همچنین حشرات دیگر را نیز به خود جذب می کند، این گیاه به سرما و گرمای شدید حساس است و اغلب اوقات گل ها و درخت این گیاه خاصیت تزینی داشته و چشم نواز بوده است.
خوردن جوشانده گل ارغوان استفراغ آور است و سبب تنقیه معده می شود. باعث درمان ناراحتی های تنفسی می شود و ،، و است. برای بهبود زخم های سطحی و سوختگی از دم کرده آن استفاده کنید. باعث و ناراحتی مثانه را درمان می کند. سوخته گل و ریشه آن خون ریزی زخم را بند می آورد.
زنانی که موهای ابرویشان کم رشد شده است و یا سست شده و می ریزد می توانند پوست ریشه این گیاه را بسوزانند و زغال حاصل از آن را پودر کنند و با کره حیوانی یا روغن کنجد مخلوط کرده و بر ابرو های خود بمالند تا از ریزش آن ها جلوگیری شود و پیاز مویشان نیز تقویت می گردد.
مقدار خوراک از پوست ریشه این گیاه چنانچه به صورت جوشانده مصرف شود شش تا هفت گرم است که معمولا با نیم برابر وزنش یعنی حدود سه گرم گلبرگ گل سرخ مصرف می گردد و گل سرخ را همراه با ریشه گل ارغوان می جوشانند و پس از صاف کردن می خورند.