آموزش تهیه رول تخم مرغ برای صبحانهای مقوی
رول تخممرغ آفریقایی کاملا با نمونه چینی رول تخممرغ فرق دارد. این نسخه از رول تخممرغ همانند اسمش هست. در آفریقا ابتدا تخممرغ آب پز میشود سپس داخل خمیر پیچانده شده و خمیر سرخ میشود. در حالی که در نمونه چینی بیشتر یک رپ هست تا نان رول.
رول تخممرغ به عنوان یک غذای خیابانی در کشورهای غرب آفریقا مشهور است. کسانی که عاشق چای هستند این غذا را هم به عنوان صبحانه استفاده میکنند. همچنین میتوانید آن را همراه با یک آب میوه خنک سرو کنید. البته این غذا را میتوانید در هر زمان از اوقات روز که خواستید به عنوان میان وعده سرو کنید بخصوص برای بچههای خیلی لذیذ است، چون یک نان رول مغزدار یک نان حاوی ماده میانی تخممرغ است که حتما برای آنها جالب خواهد بود. این یک وعده سیر کننده و مقوی خواهد بود. برای همین به کارمندان هم خوردن آن توصیه میشود.
این رول همانند اسکاچ تخممرغ در روغن سرخ میشود و درست کردن آن بسیار آسان است. البته نکته اصلی برای دستیابی به موفقیت در درست کردن این دستورالعمل، آماده کردن خمیر است. خیمر باید کمی مرطوب و نرم باشد و کار کردن با آن کمی سخت است.
نگران نباشید کار چندان سختی نیست. خمیر باید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت کند تا خوب وربیاید. با توجه به اینکه پس از این زمان هنوز هم نرم است، این خمیر قابل بیشتر قابل کنترل است. اگر از اندازههای دقیق استفاده کنید همه چیز درست از آب درخواهد آمد.
این رول همانند اسکاچ تخممرغ در روغن سرخ میشود و درست کردن آن بسیار آسان است. البته نکته اصلی برای دستیابی به موفقیت در درست کردن این دستورالعمل، آماده کردن خمیر است. خیمر باید کمی مرطوب و نرم باشد و کار کردن با آن کمی سخت است.
نگران نباشید کار چندان سختی نیست. خمیر باید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت کند تا خوب وربیاید. با توجه به اینکه پس از این زمان هنوز هم نرم است، این خمیر قابل بیشتر قابل کنترل است. اگر از اندازههای دقیق استفاده کنید همه چیز درست از آب درخواهد آمد.