آموزش تهیه شارلوت شاه توت

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 73
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
1484423392246-irannaz-com.jpg




در این مطلب از ایران ناز طرز تهیه یک دسر خوشمزه و مجلسی را به شما آموزش میدهیم که میتواند زینت بخش مجالس شما باشد . با تهیه این دسر خوشمزه طعمی خوش را با عزیزانتان تجربه میکنید امیدوارم این دسر را تهیه کنید و از آن لـ*ـذت ببرید . با ما در ایران ناز همراه باشید . شارلوت یک نوع دسر است که می تواند سرد یا گرم استفاده شود. همچنین می تواند به عنوان یک “کیک سرد” شناخته شود.در شارلوت دور تا دور و کف قالب از نان، کیک اسفنجی و یا بیسکویت / کوکی ها استفاده می شود که پس از آن با پورهای از میوه ها و یا کرم باواریا پر می شود . همچنین می تواند با استفاده از لایه های پودرهای سوخاری تهیه شود. طرز تهیه شارلوت شاه توت را در ادامه ببینید



مواد لازم رولت:



تخم مرغ: 6 عدد



آرد: 180 گرم



بیکینگ پودر: یک چهارم ق چ

شکر: 150 گرم

وانیل: یک چهارم ق چ

آب جوش: 2 ق س

پودر کاکائو: 2 ق س



مواد لازم کرم:



شکر: یک دوم پیمانه

نشاسته ذرت: یک ق س

شیر: یک پیمانه
زرده تخم مرغ: 2 عدد
پودر ژلاتین آموتیا: 4 ق چ
آب: یک چهارم پیمانه
پودر بادام: 50 گرم
خامه (فرم گرفته): 150 گرم
پوره شاه توت: یک دوم پیمانه
شارلوت شاه توت



طرز تهیه رولت



1. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و زرده و شکر را کمی با همزن بزنید.



2 قاشق سوپ خوری آب جوش و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا خوب حجم گرفته و کرمی شود. سفیده را با همزن بزنید تا خوب فرم گرفته و از ظرف جدا نشود. زرده و سفیده را با هم مخلوط کرده و آرد و بیکینگ پودر مخلوط شده را روی آن با حالت دورانی الک کنید و به آرامی همه مواد را با هم مخلوط کنید.



2. مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و یک قسمت آن را با پودر کاکائو مخلوط کنید.هر قسمت از مواد را داخل قیف یک بار مصرف بریزید. سینی فر 40×30 را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد آماده را یک در میان به صورت اریب و چسبیده به هم داخل سینی بریزید تا کل سینی پر شود. سپس در فر خیلی داغ با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 8 دقیقه بپزید.



3. پس از اینکه روی رولت طلایی شد از فر درآورده و بلافاصله با سینی هم اندازه خود بپوشایند و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از حدود نیم ساعت که رولت خوب خنک شد آن را از سینی جدا کرده و به تکه هایی به عرض 4 سانتیمتر و طول قالب مورد نظر (حدود 7 سانتیمتر) برش دهید و کف و دیواره قالب را با رولت های بریده شده بپوشانید. کرم آماده را داخل قالب ریخته و حدود 6 ساعت در یخچال بگذارید. سپس در ظرف سرو گذاشته و روی آن را با شاه توت تزیین کنید.



طرز تهیه کرم:



1. شیر، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید و مدام هم زنید تا پخته و غلیظ شود.سپس از روی شعله برداشته و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره روی شعله قرار دهید تا یک قل بزند کرم آماده را کنار بگذارید تا خنک شود.



2. پودر ژلاتین را روی آب پاشیده و به حالت بن ماری ذوب کنید و کنار بگذارید تا کمی سرد شود.ژلاتین آماده را با کرم مخلوط کنید. در این مرحله پودر بادام را نیز اضافه کنید.خامه قنادی را فرم داده و با کرم خنک شده مخلوط کنید در نهایت پوره شاه توت را به کرم اضافه کنید.



نکته:



1- برای تهیه این شارلوت می توانید از رولت معمولی نیز استفاده کنید.طوری که رولت ساده را پخته پس از خنک شدن روی آن مارمالاد توت فرنگی مالیده و رول کرده و برش دهید



2- در این دسر به جای شاه توت می توانید از آلبالو یا توت فرنگی نیز استفاده کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا