تغییر رنگ زبان از نشانه های سرطان است
شاید مزاج تان به هم ریخته!
بار زبان د ر طب سنتی طبقه بند ی های مختلفی د ارد ؛ طبقه بند ی بر این اساس انجام می شود که بار کد ام قسمت از زبان را گرفته باشد ، چه رنگی باشد ، میزانش چقد ر باشد و همراه با آب د هان یا مواد لزج و چسبند ه باشد یا خیر.
اگر سفید بود
بار سفید رنگ زبان معمولا نشان د هند ه سرد و تر شد ن مزاج یا به اصطلاح بلغمی شد ن بد ن است به خصوص اگر د ر اطراف زبان بود ه و جای د ند ان ها روی آن افتاد ه باشد . البته این حالت بیشتر د ر زبان های پف آلود و گوشتی د ید ه می شود تا زبان های لاغر.
اگر زرد بود
بار زرد رنگ زبان نیز نشانه صفراوی شد ن بد ن است. این حالت به علت افزایش مایعات و مواد طیف زرد رنگ بد ن ایجاد می شود . حالت د یگری هم به نام کمود ت یا تیرگی و سیاهی رنگ زبان وجود د ارد که نشانه سود اییی بود ن فرد است. معمولا کسانی د چار این حالت می شوند که زند گی پرتنش و مشکلات روحی و عاطفی فراوانی د ارند .
اگر تشخیص ندادید
تشخیص علت و نوع بار زبان مهارت خاصی می خواهد زیرا مصرف بعضی مواد غذایی می تواند معاینه گر را به خطا بیند ازد ؛ برای مثال زرد چوبه یازعفران یا حتی چای می توانند بار سفید زبان را زرد کنند بنابراین ظاهر زبان تنها یکی از کلید های تشخیصی است و برای معاینه کامل باید رنگ پوست، مو، چشم، حالت موها، میزان فعالیت بد ن، قوام بد ن (شلی و سفتی)، نبض فرد ، چاقی، لاغری و ... را هم د ر نظر گرفت.
د هان تان طعم آهن می د هد ؟
طعم د هان بهتر است هنگام صبح د ر حالت ناشتا ارزیابی شود زیرا طعمی که بعد از مصرف غذا د ر د هان ایجاد می شود می تواند ناشی از برگشت محتویات معد ه یا اسید معد ه (طعم ترش و تلخ) باشد . به طور کلی اگر طعم د هان د ر صبحگاه تلخ باشد ، نشانه سود ایی یا صفراوی بود ن فرد است.
البته سود ا و صفرا با یکد یگر تفاوت د ارند . سود ایی ها معمولا د چار طعم تلخ و گس یا تلخ و ترش د ر د هان می شوند اما صفراوی ها فقط د چار طعم تلخی می شوند . طعم شیرین د ر د هان نیز می تواند نشانه د موی مزاج بود ن باشد که یکی از بهترین مزاج هاست. بعضی د اروها مثل مترونید ازول، قرص آهن و حتی د اروهای گیاهی هم می توانند طعم های خاص مثل طعم فلز، آهن و ... د ر د هان ایجاد کنند .
تجمع سموم در بدن و خطر آفت!
طیف گسترد ه ای از عوامل می توانند د ر ایجاد آفت د هان تاثیرگذار باشند که از مهم ترین آنها می توان به تجمع مواد اضافی د ر بد ن و مشکل د ر د فع آنها، یبوست، مشکل د ر تعریق، ند اشتن فعالیت فیزیکی کافی و ... اشاره کرد . همچنین مصرف بعضی خوراکی ها مثل پنیر، سیب زمینی، غذاهای ماند ه، نان های خمیرشد ه و ... به خصوص به صورت ناشتا و زیاد ه روی د ر مصرف خوراکی های گرم مثل خرما، فلفل قرمز و ... می تواند احتمال ایجاد آفت، زخم د هان، خارش بد ن و جوش صورت را بالا ببرد
شاید مزاج تان به هم ریخته!
بار زبان د ر طب سنتی طبقه بند ی های مختلفی د ارد ؛ طبقه بند ی بر این اساس انجام می شود که بار کد ام قسمت از زبان را گرفته باشد ، چه رنگی باشد ، میزانش چقد ر باشد و همراه با آب د هان یا مواد لزج و چسبند ه باشد یا خیر.
اگر سفید بود
بار سفید رنگ زبان معمولا نشان د هند ه سرد و تر شد ن مزاج یا به اصطلاح بلغمی شد ن بد ن است به خصوص اگر د ر اطراف زبان بود ه و جای د ند ان ها روی آن افتاد ه باشد . البته این حالت بیشتر د ر زبان های پف آلود و گوشتی د ید ه می شود تا زبان های لاغر.
اگر زرد بود
بار زرد رنگ زبان نیز نشانه صفراوی شد ن بد ن است. این حالت به علت افزایش مایعات و مواد طیف زرد رنگ بد ن ایجاد می شود . حالت د یگری هم به نام کمود ت یا تیرگی و سیاهی رنگ زبان وجود د ارد که نشانه سود اییی بود ن فرد است. معمولا کسانی د چار این حالت می شوند که زند گی پرتنش و مشکلات روحی و عاطفی فراوانی د ارند .
اگر تشخیص ندادید
تشخیص علت و نوع بار زبان مهارت خاصی می خواهد زیرا مصرف بعضی مواد غذایی می تواند معاینه گر را به خطا بیند ازد ؛ برای مثال زرد چوبه یازعفران یا حتی چای می توانند بار سفید زبان را زرد کنند بنابراین ظاهر زبان تنها یکی از کلید های تشخیصی است و برای معاینه کامل باید رنگ پوست، مو، چشم، حالت موها، میزان فعالیت بد ن، قوام بد ن (شلی و سفتی)، نبض فرد ، چاقی، لاغری و ... را هم د ر نظر گرفت.
د هان تان طعم آهن می د هد ؟
طعم د هان بهتر است هنگام صبح د ر حالت ناشتا ارزیابی شود زیرا طعمی که بعد از مصرف غذا د ر د هان ایجاد می شود می تواند ناشی از برگشت محتویات معد ه یا اسید معد ه (طعم ترش و تلخ) باشد . به طور کلی اگر طعم د هان د ر صبحگاه تلخ باشد ، نشانه سود ایی یا صفراوی بود ن فرد است.
البته سود ا و صفرا با یکد یگر تفاوت د ارند . سود ایی ها معمولا د چار طعم تلخ و گس یا تلخ و ترش د ر د هان می شوند اما صفراوی ها فقط د چار طعم تلخی می شوند . طعم شیرین د ر د هان نیز می تواند نشانه د موی مزاج بود ن باشد که یکی از بهترین مزاج هاست. بعضی د اروها مثل مترونید ازول، قرص آهن و حتی د اروهای گیاهی هم می توانند طعم های خاص مثل طعم فلز، آهن و ... د ر د هان ایجاد کنند .
تجمع سموم در بدن و خطر آفت!
طیف گسترد ه ای از عوامل می توانند د ر ایجاد آفت د هان تاثیرگذار باشند که از مهم ترین آنها می توان به تجمع مواد اضافی د ر بد ن و مشکل د ر د فع آنها، یبوست، مشکل د ر تعریق، ند اشتن فعالیت فیزیکی کافی و ... اشاره کرد . همچنین مصرف بعضی خوراکی ها مثل پنیر، سیب زمینی، غذاهای ماند ه، نان های خمیرشد ه و ... به خصوص به صورت ناشتا و زیاد ه روی د ر مصرف خوراکی های گرم مثل خرما، فلفل قرمز و ... می تواند احتمال ایجاد آفت، زخم د هان، خارش بد ن و جوش صورت را بالا ببرد