املت مکزیکی تا حالا خوردی؟

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 197
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
املت یکی از خوشمزه ترین قسمت های صبحانه های ایرانی است. برای یک بار هم که شده املت مکزیکی را جایگزین املت ایرانی کنید، شاید مشتری دائم آن شوید!
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
املت مکزیکی
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
  • 1 عدد پیاز خردشده
  • 1 عدد فلفل‌دلمه‌ای قرمز
  • 1 عدد فلفل‌دلمه‌ای سبز
  • 2 عدد گوجه‌فرنگی
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • 1 ق س ریحان خرد شده
  • 2 ق س روغن‌زیتون
  • 1 ق س آب‌لیمو
  • به میزان لازم نمک ،فلفل و روغن مایع
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
985106_483.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
روش تهیه:
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. در این میان فلفل‌دلمه‌ای‌ها را بعد از شست‌وشو به ‌صورت نواری خرد کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را هم بشویید و از وسط نصف کنید. حالا داخل گوجه‌ها را درآورید و در یک کاسه بریزید. سپس آنها را مانند فلفل‌ها به‌صورت نواری خرد کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. بعد از حدود 5-4 دقیقه که پیازها نرم و طلایی شدند، فلفل‌ها را بریزید و آنها را همراه با پیاز تفت دهید. سپس تکه‌های گوجه‌فرنگی را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید. یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو و به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید و مواد را خوب هم بزنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. بعدازآنکه تکه‌های فلفل و گوجه نرم شدند، تخم‌مرغ‌ها را داخل تابه بشکنید و خوب هم بزنید تا تخم‌مرغ به خورد مواد برود. سپس صبر کنید تا املت شما آماده شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. در یک تابه‌ کوچک روغن ‌زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. گوشت گوجه‌فرنگی را که کنار گذاشته بودید، همراه با بقیه آب‌لیمو، ریحان خرد شده و مقداری نمک و فلفل داخل تابه بریزید و هم بزنید. کمی صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.حالا می‌توانید املت را همراه با سس مورد نظر سرو کنید.
[/BCOLOR]​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا