طرز تهیه املت خرما به ۳ روش

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 129
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
۱. طرز تهیه املت خرما با کنجد خام
مواد لازم (برای ٤ نفر)
خرما
١٠عدد
تخم مرغ ٣عدد
زعفران دم کرده حدود ٢ قاشق غذاخورى
کنجد خام (بدون نمک) ۱ قاشق غذاخورى پُر
دارچین ١/٤قاشق چایخورى
جوزهندى ١/٨قاشق چایخورى
کره براى سرخ کردن حدود ۳۰ گرم
پسته نیمکوب براى تزیئن
زمان لازم برای تهیه املت ۱۵ دقیقه
دستور پخت
  • پوست خرما را بگیرید و هسته‌ی آن را جدا کنید. سپس خرما‌ها را با دست به تکه‌های کوچکتر تقسیم کنید.
  • تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و کمی با چنگال بزنید.
  • خرما‌های تکه شده را با جوز هندى، دارچین، کنجد و زعفران به تخم مرغ اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
  • کره را در یک تابه نچسب بریزید تا ذوب و کمی داغ شود.
  • سپس مواد آماده شده‌ی املت را در تابه بریزید.
  • صبر کنید تا یک طرف املت سرخ شود.
  • سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
  • سپس آن را در یک بشقاب بگذارید و روی آن را با کمی پودر پسته تزئین کنید.
املت شما آماده شد ... نوش جان ...



252443_759.jpg



۲. طرز تهیه املت خرما با مغز گردو

مواد لازم (برای ۶ نفر)
خرما
۱۲ عدد
تخم مرغ ۶ عدد
مغز گردو ۶ عدد
کره ۱ قاشق غذاخوری
روغن و نمک به مقدار لازم
زمان لازم برای تهیه املت ۱۵ دقیقه

طرز تهیه
  • ابتدا پوست خرما را بگیرید و هسته‌ی آن را جدا کنید. سپس خرما‌ها را با دست به تکه‌های کوچکتر تقسیم کنید.
  • سپس کره را با کمی روغن در تابه بریزید تا داغ شود.
  • خرما‌ها را در روغن بریزید تا خیلی کم سرخ شوند.
  • سپس گردو‌های ریز شده را نیز به خرما اضافه کنید و هم بزنید تا گردو‌ها نیز از خامی در بیایند.
  • خرما و گردو را از ماهی تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
  • تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و هم بزنید. کمی نمک به آن بزنید و سپس در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید خودش را بگیرد.
  • مخلوط خرما و گردو را روی یک طرف تخم مرغ ریخته و با طرف دیگر تخم مرغ روی مواد را بپوشانید.
  • شعله را خاموش کنید و املت را به ظرف سرو منتقل کنید.
املت خرما شما آماده است ... نوش جان ...



252442_685.jpg



۳. طرز تهیه املت خرمای ساده

مواد لازم (برای ۶ نفر)
خرما
۱۲ عدد
تخم مرغ ۶ عدد
کره ۱ قاشق غذاخوری
روغن و نمک به مقدار لازم
زمان لازم برای تهیه املت ۱۵ دقیقه

دستور تهیه
  • پوست خرما را بگیرید و هسته‌ی آن را جدا کنید. سپس خرما‌ها را با دست به تکه‌های کوچکتر تقسیم کنید.
  • کره را همراه با کمی روغن در یک تابه نچسب بریزید تا داغ شود.
  • سپس خرما‌ها را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند.
  • یکی یکی تخم مرغ‌ها را در تابه بشکنید.
  • کمی نمک روی آن بپاشید و آن را هم بزنید و صبر کنید تا تخم مرغ‌ها سفت شوند.
  • آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.
املت خرما ساده شما آماده سرو است .. نوش جان ...



252439_308.jpg



چند نکته

  • توجه داشته باشید که خرما به خاطر داشتن قند خیلی سریع می‌سوزد پس حرارت زیاد نباشد و آن را مدام هم بزنید. چون اگر بسوزد طعم آن به سمتی تلخی می‌رود.
  • این غذا را حتی در ساده‌ترین شکل آن یعنی فقط با تخم مرغ و خرما می‌توانید بپزید.
  • میزان خرما را بسته به علاقه خودتان می‌توانید کم‌تر یا بیشتر کنید.
  • اندازه‌ی خرما‌ها نیز سلیقه‌ای است و می‌توانید آن‌ها را درشت و یا ریز کنید.
  • این غذا به دلیل داشتن کالری و قند زیاد خیلی سیر کننده و در عین حال به خاطرخواص خرما و تخم مرغ بسیار مقوی است. پس در تهیه آن دقت کنید که اسراف نشود.
  • می‌توانید روی املت را با سبزی یا مغزیجات تزئین کنید.


252444_788.jpg
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا