طرز تهیه شیربرنج انبه خوشمزه به ۲ روش

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 86
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
طرز تهیه شیربرنج انبه (روش اول)
مواد لازم (برای دو نفر)
کره
دو و نیم قاشق غذاخوری
چوب دارچین یک تکه
شکر ۳ قاشق غذاخوری
انبه پوست شده و خرد شده یک عدد رسیده
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
برنج یک پیمانه
شیر یک پیمانه
شیرعسل یک و نیم پیمانه
پوست لیمو یک عدد
پودر جوزهندی کمی
زمان لازن برای پخت شیربرنج انبه ۲ ساعت
دستور پخت
  • ابتدا کره را در یک قابلمه روی حرارت بگذارید تا ذوب شود.
  • سپس یک قاشق غذاخوری شکر و یک تکه چوب دارچین به آن اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید.
  • انبه را پوست بکنید و آن را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید، سپس آن را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا یک مخلوط کاراملی حاصل شود. سپس تکه‌های بزرگ انبه را از قابلمه خارج کنید.
  • برنج و روغن را اضافه کنید و هم بزنید.
  • مابقی شکر را به همراه شیر، شیر عسل و پوست لیمو اضافه کنید و زیر شعله را زیاد کنید تا به جوش آید، به محض اینکه جوش آمد حرارت را بسیار کم کنید تا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه جا بیفتد.
  • پس از این مدت پودر جوز هندی را اضافه و شعله را خاموش کنید.
  • حال می‌توانید کمی تکه‌ی انبه به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • شیر برنج را در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با انبه تزئین کنید.
شیر برنج انبه شما آماده سرو است آن را می‌توانید به صورت گرم یا سرد میل کنید... نوش جان


251306_349.jpg



۲. دستور پخت شیربرنج انبه (روش دوم)

مواد لازم (برای ۲ نفر)
شیر
دو لیوان
برنج نصف لیوان
نمک یک هشتم قاشق مربا خوری
شکر دو قاشق غذاخوری
پودر هل مقداری
پوره انبه یک لیوان
مغزیجات خرد شده مانند گردو یا پسته کمی برای تزئین
زمان لازم برای پخت شیربرنج انبه ۲ ساعت

طرز تهیه
  • برنج را به مدت ۵ ساعت خیس کنید.
  • سپس آن را آبکش کنید. (خیلی برنج نرم نشود)
  • شیر را در یک قابلمه روی حرارت بگذارید تا داغ شود و بجوشد.
  • به محض اینکه به جوش آمد برنج را به آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید.
  • نمک، شکر و پودر هل را به آن اضافه کنید.
  • پس از ۳۰ دقیقه پوره انبه را به شیر برنج اضافه کنید و آن را هم بزنید.
  • پس از ۱۰ دقیه حرارت را خاموش کنید و شیر برنج انبه را در یک ظرف مناسب بریزید.
  • روی شیربرنج را با مغزیجات تزئین کنید.
نوش جان...
251311_657.jpg




از انبه و خواص آن بدانید!
  • انبه را شاه میوه نامیده‌اند، زیرا یکی از چاق کننده‌ترین و خوشمزه‌ترین میوه‌هاست.
  • انبه یک میوه‌ی استوایی است و انواع مختلفی دارد.
  • مخلوط شیر و انبه به افزایش وزن بدن کمک می‌کند.
  • دارای طبع گرم و خشک است. (اگر انبه رسیده باشد)
  • این میوه‌ی پر کالری در درمان بسیاری از بیماری‌ها موثر است.
  • قوای جنـ*ـسی را تقویت می‌کند.
  • دهان را خوشبو و رنگ صورت را روشن و درخشان می‌کند.
  • ادرار آور است و یبوست را بر طرف می‌کند.
  • سیستم هضم غذا را به خاطر داشتن مقدار زیادی اسید گالیک ضد عفونی و تمیز می‌کند.
  • خون را تصفیه و تمیز می‌کند.
  • موجب پایین آوردن تب بدن می‌شود و حرارت را کاهش می‌دهد.
  • انبه سردرد، تنگی نفس و سرفه را از بین می‌برد.
  • برای درمان بواسیر مفید است.
  • عطش را برطرف می‌کند.
  • از ترکیب برگ انبه با موادی دیگر یک داروی مسکن برای درد سـ*ـینه و داروی خلط آور استفاده می‌کنند.
  • انبه بسیار آرام بخش است.
  • مغز هسته انبه، ضد اسهال است.
  • آنتی اکسیدان‌های موجود در انبه، نقش مهمی را در پیشگیری از سرطان و بیماری‌های قلبی ایفا می‌کنند.
  • برای تقویت دندان و لثه، دم کرده برگ درخت انبه را توصیه می‌کنند.
  • انبه دارای ویتامین C و بتاکاروتن است، به همین دلیل یک سیستم ایمنی بسیار قوی در بدن ایجاد می‌کند.
  • میزان بالای فیبر قابل حل، پکتین و ویتامین C موجود در آن، کاهش دهنده کلسترول مضر است.
  • مانع از ریزش مو می‌شود.
  • برای بهبود عملکرد سیستم تنفسی مفید است.
  • انبه سرشار از آهن و کلسیم است.
  • و ده‌ها خاصیت دیگر ...
ارزش غذایی انبه
ارزش غذایی انبه در هر ۱۰۰ گرم انبه عبارت است از:

  • آب: ۸۲٪ تا ۸۳٫۵٪
  • فیبر: ۱ تا ۲٫۳ گرم
  • ارزش غذایی: ۵۶ تا ۷۰ کیلوکالری
  • پروتئین: ۰٫۵ تا ۰٫۶ گرم
  • لیپید: ۰٫۱ تا ۰٫۳ گرم
  • کربوهیدرات: ۱۳٫۴ تا ۱۷ گرم
  • کربوهیدرات ساده (قند): ۱۴٫۸ گرم
  • پتاسیم: ۱ تا ۱۵۰ میلی‌گرم
  • فسفر: ۲۲ تا ۲۵ میلی‌گرم
  • کلسیم: ۲۰ تا ۲۲ میلی‌گرم
  • منیزیم: ۸ تا ۹ میلی‌گرم
  • سدیم: میلی‌گرم
  • آهن: ۰٫۱۳ میلی‌گرم
  • روی: ۰٫۰۴ میلی‌گرم
  • منگنز: ۰٫۱۶ میلی‌گرم
  • ویتامین ث: ۲۲ تا ۱۰۰ میلی‌گرم
  • ویتامین ب۱: ۰٫۱ تا ۰٫۳۲ میلی‌گرم
  • ویتامین ب۲: ۰٫۱ تا ۰٫۴ میلی‌گرم
  • ویتامین ب۳: ۰٫۴ تا ۰٫۶ میلی‌گرم
  • ویتامین ب۵: ۰٫۱۳ تا ۰٫۱۶ میلی‌گرم
  • ویتامین ب۶: ۰٫۰۵ تا ۰٫۱۳ میلی‌گرم
  • ویتامین ب۹: ۰٫۰۴ تا ۰٫۰۵ میلی‌گرم
  • ویتامین ب۱۲: میلی‌گرم
  • ویتامین آ: ۳ تا ۴٫۱۳ میلی‌گرم
  • کاروتن: ۰٫۴۴ میلی‌گرم
  • ویتامین ای: ۱٫۸ میلی‌گرم
  • ویتامین کا: میلی‌گرم


251309_247.jpg
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
146
بالا