این غذای عربی را حتما امتحان کنید

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 204
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
این غذای عربی را حتما امتحان کنید
شاورمای مرغ ادویه دار از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای عربی معمولا به همراه تبوله، گوجه و خیار و با هوموس یا ارده خورده می شود.

مواد لازم:

  • پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • گشنیز خشک شده ۱/۲ قاشق چای خوری
  • هل ۳ عدد
  • جوز هندی نوک انگشت
  • سیر ۲ حبه
  • لیمو ۱/۴ عدد
  • گشنیز ۱ دسته
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • ران مرغ ۴ عدد
  • نان ترتیلا ۴ عدد
  • پیازچه ۲ ساقه
  • کلم پیچ ۱ عدد
  • سس مایونز به میزان لازم
  • سس چیلی به میزان لازم

1241375_910.jpg


طرز تهیه:

1-برای مزه دار کردن مرغ ها، ادویه ها شامل پودر دارچین و زنجبیل، گشنیز خشک، هل ساییده و رنده جوز هندی را به همراه سیر، آب لیمو و گشنیز خرد شده در هاون ریخته و با هم بکوبید (یا در مخلوط کن با هم ترکیب کنید). ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون به همراه نوک انگشت نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کرده و دوباره ترکیب کنید.

2- ترکیب مواد را به همراه تکه های مرغ در ظرف بزرگی ریخته، مرغ ها را به خوبی به مواد آغشته کنید. مرغ ها را برای ۲ ساعت کنار بگذارید تا مزه دار شوند.

3-فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

4-ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط گرم کنید. مواد اضافی روی مرغ ها را بتکانید و آن ها را برای ۳ تا ۴ دقیقه از هر طرف در ماهیتابه بپزید. بعد آن ها را در سینی فر گذاشته و برای ۵ تا ۸ دقیقه دیگر بپزید. بعد از پخت اجازه دهید تا مرغ ها کمی در فر خاموش بمانند.

5-در این میان در ماهیتابه ای تمیز کمی روغن ریخته و نان های ترتیلا را برای ۲ دقیقه از هر طرف، در آن بپزید. آن ها را گرم نگه دارید.

6-مرغ ها را از فر خارج کرده و به قسمت های کوچک برش دهید. در هر نان ترتیلا مقداری مرغ به همراه پیازچه و کلم خرد شده قرار دهید. در صورت تمایل به آن ها سس مایونز و سس چیلی بزنید، آن ها را بپیچید و گرم میل کنید.

نکاتی در رابـ ـطه با تهیه ی شاورمای مرغ ادویه دار:

1- هل ها را در هاون بکوبید تا کاملا پودر شوند.

2- جوز هندی را ریز رنده کنید.

3- سیرها را پوست بگیرید.

4- برگ های گشنیز را جدا کرده و خرد کنید.

5- از ران مرغ بدون پوست و استخوان استفاده کنید.

6- پیازچه و کلم را پاک کرده و تمیز بشویید. آن ها را ریز خرد کنید.

7- مرغ ها باید برای ۲ ساعت استراحت کرده و مزه دار شوند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا