این دسر سرد را بعد از غذای گرم بخورید

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 189
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
دسر کاپ کیک ژله ای یک دسر بسیار ساده است که به مواد اولیه زیادی نیاز ندارد. یک دسر سرد بسیار خوشمزه که بعد از یک غذای گرم می چسبد.

687571_304.jpg


مواد لازم


  • 4 ق س شیرعسلی
  • 3 ق چ پود ر ژلاتین
  • 1 لیوان آب
  • 1 لیوان یخ خرد شد ه
  • شکر بهد لخواه
  • میوه برای تزیین

طرز تهیه:

1. پود ر ژلاتین را با آب مخلوط کنید، سپس آن را د ر یک قابلمه مناسب بریزید. شیر عسلی را هم به آنها اضافه کرد ه ، خوب باهم مخلوط کنید.

2. حالا قابلمه را روی ملایم حرارت قرار د هید. د ر این مرحله د ر صورت تمایل شکر را هم به مواد اضافه کنید. مواد را بهآرامی هم بزنید تا مایع شروع به جوشید ن کند، سپس قابلمه را از روی حرارت برد ارید.

3. حالا باید یخها را به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا آب شوند، سپس مواد را د ر لاینر های سیلیکونی کاپ کیک بریزید و د اخل یخچال قرار د هید.

4. وقتی مواد کمی خود ش را گرفت و بهاصطلاح نیمبند شد، برشهای میوه را روی آنها قرار د هید و د وباره آنها را د ر یخچال بگذارید تا کاملا خود شان را بگیرند.

5. کاپ کیکهای ژلهای را از یخچال د ر آورد ه ، سرو کنید.

فوت و فن

اگر شیر عسلی در منزل نداشتید می توانید از ترکیب شیر و عسل استفاده کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا