تابه مرغ ادویه دار؛ غذای ترکیه‌ای لذیذ

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 106
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
ترکیه ای ها در اکثر غذاهایشان رد پایی از گوشت قرمز پیدا می شود. اما حالا که غذایی پیدا کردیم که در آن به جای گوشت از مرغ استفاده شده است و اتفاقا غذایی ترکیه ای هم هست، از دلمان نیامد طرز تهیه این غذا را برایتان قرار ندهیم.

مواد لازم:
  • روغن مایع به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • رب گوجه رنگی 1 ق غ
  • قارچ 1 بسته کوچک
  • سیر 5 حبه
  • آویشن به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی 2عدد
  • فلفل سبز تازه 5 عدد
  • ران مرغ (پخته شده) 4 عدد

کنار غذا:
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • سیب زمینی 3 عدد
  • جعفری (تزیین غذا) مقداری
  • روغن زیتون مقداری

930464_403.jpg


طرز تهیه:

1-ران مرغ پوست و استخوانش را جدا کرده و خرد می کنیم. گوجه فرنگی را پوستش را گرفته و فلفلها را هم خرد می کنیم.

2-گوجه فرنگی و فلفل و قارچ را مکعبی خرد می کنیم و مخلوط میکنیم. رب و سیر درشت خرد شده وآویشن را می ریزیم و نمک و فلفل سیاه و روغن مایع را می ریزیم و خوب هم میزنیم. در ظرف گرد چرب شده ریخته رویش کاغذ روغنی انداخته مواد را ریخته رویش فویل می کشیم در فر ۱۸۰ درجه می پزیم.

3-سیب زمینی ها را مکعبی خرد می کنیم. در کاسه سیب زمینی ها را ریخته رویش روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه قرار می دهیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و سیب زمینی ها را می ریزیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده وقتی مرغها را از فر در اوردیم سیب زمینی ها را قرار می دهیم وقتی آماده شد روی غذا ریخته و با جعفری تزیین میکنیم .

930462_428.jpg


930463_704.jpg

 

برخی موضوعات مشابه

بالا