#تزیین_سیب_زمینی_به_شکل_گل
اول سیب زمینی ها رو پوست میکنیم بعد خیلی نازک ورقه ورقه میکنیم نازک بودنش مثل چیپس
بعد اونا رو توآب نمک میزاریم تا نرم بشه تا برای گل درست کردن انعطاف پذیر باشه
1-بعد از ۱ ساعت در آب نمک بودن اون ها رو یکی یکی بر میداریم و مثل اینکه گل درست میکنیم اولین ورقه رو لوله میکنیم دومین ورقه را دور اولی میپیچیم همین کار رو ادامه میدیم تا مثل گل بزرگ بشه.
2-وقه ورقه های سیب زمینی رو باید با چند تا خلال دندون به هم وصل کنیم تا ورقه ها از هم باز نشه .
برای بادموجون هم همه مراحل همین جوریه من ورقه های بادمجون رو ۱۰ دقیقه تو آب نمک گذاشتم .
3-حالا که گل ها حاضر شد قبل از هر کاری باید گل ها رو توی یه سبد بریزیم و زیر شیر آب بگیرم تا شوریشون بره
4- بعد که قشنگ آب نمک و آب اضافیشون رفت حالا یه قابلمه کوچیک رو روغن داخلش میریزیم جوری که سیب زمینی توی روغن غوطه ور بشه حالا روغن که داغ شد دونه دونه گل های رز رو سرخ میکنیم بعد از طلایی شدن از روغن بیرون میاریم کمی که سرد شد خلال ها رو باز میکنیم و گل ها رو کنار غذا هامون تزیین میکنیم
اول سیب زمینی ها رو پوست میکنیم بعد خیلی نازک ورقه ورقه میکنیم نازک بودنش مثل چیپس
بعد اونا رو توآب نمک میزاریم تا نرم بشه تا برای گل درست کردن انعطاف پذیر باشه
1-بعد از ۱ ساعت در آب نمک بودن اون ها رو یکی یکی بر میداریم و مثل اینکه گل درست میکنیم اولین ورقه رو لوله میکنیم دومین ورقه را دور اولی میپیچیم همین کار رو ادامه میدیم تا مثل گل بزرگ بشه.
2-وقه ورقه های سیب زمینی رو باید با چند تا خلال دندون به هم وصل کنیم تا ورقه ها از هم باز نشه .
برای بادموجون هم همه مراحل همین جوریه من ورقه های بادمجون رو ۱۰ دقیقه تو آب نمک گذاشتم .
3-حالا که گل ها حاضر شد قبل از هر کاری باید گل ها رو توی یه سبد بریزیم و زیر شیر آب بگیرم تا شوریشون بره
4- بعد که قشنگ آب نمک و آب اضافیشون رفت حالا یه قابلمه کوچیک رو روغن داخلش میریزیم جوری که سیب زمینی توی روغن غوطه ور بشه حالا روغن که داغ شد دونه دونه گل های رز رو سرخ میکنیم بعد از طلایی شدن از روغن بیرون میاریم کمی که سرد شد خلال ها رو باز میکنیم و گل ها رو کنار غذا هامون تزیین میکنیم