خواص درمانی تخم آفتابگردان

  • شروع کننده موضوع farimah hd
  • بازدیدها 532
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

farimah hd

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/12/24
ارسالی ها
1,945
امتیاز واکنش
3,276
امتیاز
506
محل سکونت
تهران


Please, ورود or عضویت to view URLs content!

تخم آفتابگردان نسبت به گل آفتابگردان تیره تر است؛ این تخم سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است که بدن برای زنده ماندن به آن نیاز دارد.به نوشته «هلث نیوز»، یک چهارم پیمانه تخم آفتابگردان، ۹۰درصد میزان نیاز روزانه ویتامین E و نیمی از مقدار ویتامین B۱ بدن را تامین می کند.
علاوه بر مواد مغذی سالم از جمله ویتامین B۵ ، فولات، منگنز، منیزیم، مس، سلنیم و... حاوی روغن غیراشباع نیز است.
چربی موجود در آن برای قلب مفید است.
غنی از پروتئین است و کربوهیدرات کمی دارد.

ویتامین E موجود در آن، از سلول ها و بافت ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند و در نتیجه مانع از بروز بیماری های حاد مانند سرطان روده بزرگ می شود. همچنین ویتامین E، کاهش دهنده التهاب است، بنابراین برای افرادی که به بیماری های التهابی مانند روماتوئید آرتریت، التهاب مفصل و استخوان و آسم مستعد هستند، مفید است.
ویتامین E به عنوان آنتی اکسیدان که از اکسیده شدن کلسترول در بدن توسط رادیکال های آزاد پیشگیری می کند مانع از بروز بیماری های قلبی عروقی و... از جمله انسداد سرخرگ ها، حمله قلبی و سکته می شود.
سلنیم موجود در آن دی ان ای آسیب دیده را ترمیم می کند. علاوه بر آن عمل سم زدایی بدن را انجام می دهد.
منیزیم آن، مانع از بروز سردردهای میگرنی می شود و در کاهش فشار خون بالا و تقویت استخوان ها موثر است.

مصرف تخم آفتابگردان که سرشار از فیبر است، به سیستم گوارشی در دفع راحت تر مواد زاید از بدن کمک می کند.
با تحـریـ*ک کبد گلیکوژن را در خون رها می کند. گلیکوژن نوعی قند است که انرژی آنی بدن را تامین می کند.
منیزیم موجود در آن، با کاهش دادن فشار خون، احتمال حمله قلبی را کاهش می دهد.
مصرف تخم آفتابگردان از پوست در مقابل آسیب های اشعه UV محافظت می کند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا