خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 155
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
  • روغن سرخ‌کردنی 3 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی 650 گرم
  • گل کلم 4 پیمانه
  • نمک 1 و 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل هالاپینو خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 2 قاشق چایخوری
  • زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
  • آب 2 قاشق غذاخوری
  • نخودفرنگی 1/2 پیمانه (دلخواه)
  • جعفری تازه خرد شده 1/4 پیمانه
خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی



خوراک گل کلم و سیب زمینی یک غذای گیاهی پر طعر و طعم هندی است. مقدار تندی غذا را می‌توانید به سلیقه خود تغییر دهید. در این غذا از انواع ادویه‌ها از جمله فلفل، زیره سبز، زنجبیل و زردچوبه استفاده می‌شود که غذا را فوق‌العاده خوش عطر می‌کنند و چنان طعم خوبی به گل کلم می‌دهند که کسانی که به آن علاقه ندارند هم مشتاق خوردن آن می‌شوند. تهیه خوراک گل کلم و سیب زمینی بسیار راحت است و فقط لازم است گل کلم و سیب زمینی را داخل یک تابه با کمی روغن و ادویه جات تفت بدهید. البته اضافه کردن کمی نخود فرنگی هم می‌تواند تنوع سبزیجات موجود در غذا را بیشتر کند.



Stir-Fry-Cauliflower-Potatoes-4-1-of-1.jpg




طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و به صورت قطعات مکعبی ۱ سانتی درآورید. باید حدود سه پیمانه سیب زمینی خرد شده داشته باشید.



یک تابه بزرگ ترجیحاً نچسب را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس ۲ قاشق روغن را داخل آن بریزید و زنجبیل را که از قبل پوست کنده و رنده کرده‌اید داخل روغن بریزید. حدود ۳۰ ثانیه زنجبیل را تفت بدهید تا عطر آن را حس کنید. حال سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید و ۷–۸ دقیقه تفت بدهید تا شروع به نرم شدن کند.



دسته گل کلم را تکه تکه کنید و آن را همراه با ۱ قاشق روغن باقیمانده و نمک به تابه اضافه کنید. ۵ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید. فلفل خرد شده، زردچوبه و زیره را اضافه کنید. آب را روی مواد بریزید و شعله را کم کنید.



۵–۸ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا سیب زمینی و گل کلم نرم شوند. اگر میخواهید از نخودفرنگی استفاده کنید آن را در این مرحله اضافه کنید و ۲–۳ دقیقه دیگر تفت بدهید. خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی شما آماده است. خوراک را به بشقاب یا دیس مورد نظرتان منتقل کنید، جعفری خرد شده را روی آن بریزید و سرو نمایید.



cauliflower-indian-recipes-1024x768.jpg




نکته: می‌توانید به جای رنده کردن زنجبیل از پودر آن هم استفاده کنید ولی زنجبیل تازه عطر بیشتری به خوراک گل کلم و سیب زمینی می‌دهد.

می‌توانید کمی کنجد بوداده هم روی غذا بپاشید.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

تاپیک قبلی
تاپیک بعدی
بالا