خوراک عدس تند اتیوپیایی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 145
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
خوراک عدسی که امروز می خواهیم به شما آموزش دهیم یک غذای فوق العاده سالم با طعم های ویژه و فراوان است. اگر فرصت چندانی برای درست کردن یک غذای سالم ندارید این دستور پخت مخصوص خودتان است. غذای سالم به معنای غذایی بی مزه نیست بلکه چنین غذایی علاوه بر طعم خوب باید بتواند برای مدت زمان طولانی سیر نگهتان دارد و مواد مغذی مورد نیاز را برای بدن فراهم کند.

عدسی اتیوپیایی علاوه بر کربوهیدرات، پروتئین بالا و چربی سالم دارای ادویه های پر خاصیتی است. این غذا را درست کنید از طعمش لـ*ـذت ببرید و به عنوان یک غذای سالم به برنامه غذایی خود و خانواده اضافه اش کنید. در فصل سرما چنین غذایی واقعا می چسبد.
1483388_333.jpg


مواد لازم:

  • 2 قاشق چای خوری روغن کانولا
  • 2 فنجان پیاز قرمز خرد شده
  • یک قاشق غذا خوری زنجبیل تازه خرد شده
  • 3 حبه سیر، خرد شده
  • 3 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
  • یک و یک دوم قاشق غذا خوری میکس ادویه فلفل و سیر
  • 3 فنجان آب سبزیجات
  • یک فنجان عدس خشک قرمز
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم فنجان گشنیز تازه خرد شده
  • 4 فنجان برنج پخته گرم

دستور پخت:

  1. روغن را در یک ماهی تابه گود روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز را به ماهی تابه اضافه کنید به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید، مرتب پیازها را بهم بزنید. زنجبیل و سیر را اضافه کنید. 5 دقیقه بپزید و محتویات را مرتب بهم بزنید.
  2. رب گوجه و ادویه را اضافه کنید. به مدت یک دقیقه بپزید و خوب بهم بزنید تا همه مواد آغشته شوند. به آرامی آب سبزیجات را اضافه کنید. با یک قاشق چوبی هم بزنید تا به خوبی مواد در آن حل شوند. شعله را کمی بالا ببرید تا آب سبزیجات به جوش بیاید.
  3. عدس ها را با آب سرد بشویید و سپس خشک کنید. عدس را به میکس آب سبزیجات اضافه کنید. حدود 35 دقیقه یا تا زمانی که عدس ها نرم شوند بگذارید در آب سبزیجات بجوشند و درب ماهی تابه را بگذارید. محتویات را مرتب بهم بزنید. نمک را اضافه کنید. در پایان گشنیز را روی خوراک بریزید و غذا را روی برنج سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا