در خصوص آب مروارید چشمی، مردم جهان بیش از ۲۵ میلیون نفر دچار مشکلات و اختلالات بینایی هستند . در این نوع بیماری رژیم غذایی و انواع خوراکیها و ویتامینها و اسیدهای چرب و امگا ۳میتواند بیماریهای مزمن چشمی رانیز کاهش دهد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، بیش از 25 میلیون نفر از مردم جهان به دلیل مشکلات و اختلالات بینایی نظیر آب مروارید مبتلا هستند، که این مشکلات می توانند عامل نابینایی در افراد بالای 55 سال باشند.
این بیماریها اغلب به دلیل پدیده اکسیداسیون و بروز التهاب در چشمها ایجاد میشوند، اما تحقیقات حاکی از آن است که مواد خوراکی حاوی ریزمغذیهایی موسوم به «لوتئین» و «زاگزانتین» میتوانند احتمال ابتلا به بیماریهای مزمن چشمی را کاهش دهند.
در برخی مطالعات نیز آشکار شده است که رژیمغذایی حاوی ویتامین ث و ای، بتاکاروتن، روی و اسیدهای چرب امگا 3 میتواند از بیماریهای چشمی ناشی از افزایش سن و سالخوردگی پیشگیری کند. برخی از خوردنیهای مفید در این زمینه عبارتند از:
کلم پیچ: کلم پیچ منبعی غنی از آنتیاکسیدانها و ویتامینهایی است که مصرف آن برای مقابله با سرطان ضروری است. همچنین این سبزی حاوی مقدار قابل توجهی بتاکاروتن، لوتئین و زاگزانتین است.
ذرت: این ماده خوراکی نیز حاوی لوتئین و زاگزانتین بوده و در درمان و پیشگیری از بیماریهای مزمن چشمی موثر است.
اسفناج: یک فنجان اسفناج حاوی 20.4 میلیگرم لوتئین و زاگزانتین است که مصرف آن به صورت پخته باعث میشود بدن لوئتین موجود در آن را بهتر جذب کند.
بروکلی: این سبزی سرشار از فیبر خوراکی حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین ث و بتاکاروتن همچنین لوتئین و زاگزانتین است که برای سلامت چشم مفید هستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، بیش از 25 میلیون نفر از مردم جهان به دلیل مشکلات و اختلالات بینایی نظیر آب مروارید مبتلا هستند، که این مشکلات می توانند عامل نابینایی در افراد بالای 55 سال باشند.
این بیماریها اغلب به دلیل پدیده اکسیداسیون و بروز التهاب در چشمها ایجاد میشوند، اما تحقیقات حاکی از آن است که مواد خوراکی حاوی ریزمغذیهایی موسوم به «لوتئین» و «زاگزانتین» میتوانند احتمال ابتلا به بیماریهای مزمن چشمی را کاهش دهند.
در برخی مطالعات نیز آشکار شده است که رژیمغذایی حاوی ویتامین ث و ای، بتاکاروتن، روی و اسیدهای چرب امگا 3 میتواند از بیماریهای چشمی ناشی از افزایش سن و سالخوردگی پیشگیری کند. برخی از خوردنیهای مفید در این زمینه عبارتند از:
کلم پیچ: کلم پیچ منبعی غنی از آنتیاکسیدانها و ویتامینهایی است که مصرف آن برای مقابله با سرطان ضروری است. همچنین این سبزی حاوی مقدار قابل توجهی بتاکاروتن، لوتئین و زاگزانتین است.
ذرت: این ماده خوراکی نیز حاوی لوتئین و زاگزانتین بوده و در درمان و پیشگیری از بیماریهای مزمن چشمی موثر است.
اسفناج: یک فنجان اسفناج حاوی 20.4 میلیگرم لوتئین و زاگزانتین است که مصرف آن به صورت پخته باعث میشود بدن لوئتین موجود در آن را بهتر جذب کند.
بروکلی: این سبزی سرشار از فیبر خوراکی حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین ث و بتاکاروتن همچنین لوتئین و زاگزانتین است که برای سلامت چشم مفید هستند.