داروهای گیاهی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
قهوه
خواص:
مقدار کافئین نسبت به نوع آن مختلف است و بین 0.7 درصد تا 1.5 درصد تغییر می کند . هر فنجان قهوه معمولا دارای 80 میلی گرم کافئین می باشد .
البته در قهوه بغیر از کافئین ، آلکالوئیدهای دیگری مانند آدنین ، گزانتین ،‌هایپوگزانتین و گوانین وجود دارد .
قهوه ای که به مصرف نوشیدن می رسد قهوه بو داده است زیرا قهوه سبز را نمی توان مصرف کرد
قهوه پس از بودادن عطری مطبوع پیدا می کند وبرنگ قهو ه ای در می آید و تغییرات شیمیایی بسیاری در آن بوجود می آید .
قهوه بو داده را باید در ظروف در بسته نگاهداری کرد زیرا تدریجا رطوبت خود را از دست داده و اکسید می شود و بوی مطبوع آن از بین می رود .

مضرات:
-قهوه فشار خون را بالا می برد و آنهائیکه فشار خونشان بالاست باید از نوشیدن قهوه خودداری کنند
باعث تحـریـ*ک و ضعیف شدن قلب می شود -
-باعث بیماری قلبی می شود . تجربه ثابت کرده است کسانیکه قهوه می نشوند احتمال بیماری قلبی در آنها سه برابر کسانی است که قهوه نمی خورند
-کلسترول خون را افزایش می دهد
-زنان باردار به هیچ وجه نباید قهوه مصرف کنند زیرا باعث عوارض خطرناک برای کودک می شود
-خوردن قهوه در خانم ها ممکن است باعث کیست در سـ*ـینه شود
-قهوه بیخوابی می آورد -قهوه بیخوابی می آورد
-باعث تضعیف قوای جنـ*ـسی می شود
-ایجاد ناراحتی های روده ای و معده ای می کند
-لرزش و رعشه می آورد
-سوء هاضمه می آورد
 
  • پیشنهادات
  • مهربانوی ایرانی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/11/30
    ارسالی ها
    6,382
    امتیاز واکنش
    14,554
    امتیاز
    898
    سن
    27
    قاصدک
    خواص:
    ریشه این گیاه در فصول مختلف و بر حسب زمانی که از زمین خارج می‌شود ترکیب شیمیایی متفاوت دارد. مثلا در تابستان مقدار شیرابه ریشه زیادتر از فصول دیگر است در حالی که در پاییز اینولین آن افزایش می‌یابد و حتی مقدارش به 25 درصد می‌رسد. ضمنا اگر ریشه تازه یا خشک گیاه مورد بررسی قرار گیرد ترکیبات شیمیایی آن تفاوت محسوس با یکدیگر نشان می‌دهد.
    تلخی برگ گیاه در بهار ولی تلخی ریشه آن در فاصله بین تیر و مرداد به حداکثر می‌رسد. ریشه این گیاه دارای ماده‌ای به نام تراکزاسین ، کولین ، یک ماده رزینی ، قندهای مختلف و اسیدهای چرب می‌باشد. ریشه گیاه اگر در پاییز از زمین خارج شود در هوای آزاد خشک شود دارای موادی نظیر موسیلاژ ، تانن و مقدار کمی اسانس است. برگ این گیاه دارای تراکزاسین ، اینوزیت ، موسیلاژ ، قندهای مختلف و یک ماده رزینی می‌باشد.
    این گیاه از نظرطب قدیم ایران سرد و خشک است و از قدیم الایام برای درمان بیماریهای کبدی بکار می رفته است .

    مضرات:
    عارضه جانبی ناشی از مصرف گیاه قاصدک، ادرار کردن پی در پی است. با اینکه این اثر برای جلوگیری از تشکیل مجدد سنگ‏ها مفید است، اما می‏تواند آزاردهنده باشد، لذا هنگام مسافرت یا وقتی که به دستشویی دسترسی ندارید، از مصرف قاصدک خودداری کنید.
     

    مهربانوی ایرانی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/11/30
    ارسالی ها
    6,382
    امتیاز واکنش
    14,554
    امتیاز
    898
    سن
    27
    فندق
    خواص:
    مغز فندق 50-69 درصد ماده روغنی با بوی مطبوع دارد به مصارف تغذیه ، روشنایی ، عطر سازی و نقاشی می رسد به علاوه دارای فیتوبسترین ، ساکاروز و نوعی ماده پروتیدی به نام Coryline می باشد . دانه گرده گل های آن دارای گلوبولین ، پیتون ، موم ، نوعی ماده تلخ ، کلسترین ، 15-14 درصد ساکاروز ، ورنین Vernine ، گرانتین و احتمالا آدنین Adenine است .
    از نظر ترکیبات شیمیایی پوست درختچه دارای لیگنوسریل الـ*کـل ، بتولینول و سیتوسترول می باشد. برگهای آن در حدود 2% میتریستروزید اسید و آلانتوئیک اسید است . مغز میوه آن از فسفر غنی است و دارای روغن ثابت بسیار خوشبو و معطری است . از نظر مواد معدنی و ویتامین ها در هر یک صد گرم مغز فندق مواد زیر وجود دارد :آب 5.8 درصد ، پروتئین 12.6 درصد ، چربی در حدود 60 درصد ، خاکستر 2.5 درصد ، کلسیم 209 میلی گرم ، آهن 3.4 میلی گرم ، سدیم 2 میلی گرم ، پتاسیم 704 میلی گرم ، تیامین .0.46 میلی گرم ، انرژی غذایی 634 کالری و هیدارت کربن 16 درصد .
    پروتئین 10 تا 22 % ، لیپیدها 55 تا 60 درصد ، قندها 3 تا 9 % ، خاکستر 2.2 تا 3% است ، کلسیم 1.5 تا 2.2 گرم در کیلوگرم ، پتاسیم 8 تا 10 گرم در کیلو گرم . فسفر 2.5 تا 3.7 گرم در کیلوگرم . گوگرد 1.5 تا 2.7 گرم در کیلوگرم . منیزیم 1.2 تا 1.7 گرم در کیلوگرم .
    درصد اسیدهای چرب برابر اسید پالمتیک 2 تا 8% اسد اولئیک 70 تا 87% اسید استئاریک 0.5 تا 3.3 % است .
    فندق از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است . برگ و شکوفه ،‌گل و پوست آن (مخصوصا پوست ریشه آن )قابض است

    مضرات:
    فندق اگر به مقدار کم خورده شود بهیچوجه مضر نیست ولی افراط در خوردن آن ایجاد نفخ و گاز شکم کرده و استفراغ تولید می کند برای جلوگیری آنهائیکه سرد مزاج هستند باید فندق را با آب و عسل خورده و گرم مزاجان با سکنجبین بخورند .
     

    مهربانوی ایرانی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/11/30
    ارسالی ها
    6,382
    امتیاز واکنش
    14,554
    امتیاز
    898
    سن
    27
    فلوس
    خواص:
    مغز فلوس دارای اکسی آنتراکینون ، مواد قندی ،‌صمغ ، اسانس و مواد روغنی است . خاصیت مسهلی فلوس مربوط به چند ماده شیمیایی است که از مشتقات آنتراکینون می باشد .

    مضرات:
    فلوس برای معده مضر است چون به روده ها می چسبد و ایجاد دل درد و ناراحتی های روده می کند بنابراین بهتر است با مصطکی و انسیون روغن بادام خورده شود .
    مصطکی شیره زرینی زرد رنگی است که در فارسی به نام‌های: «رماس»، «رماست»، «کیه» خوانده شده است
     

    مهربانوی ایرانی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/11/30
    ارسالی ها
    6,382
    امتیاز واکنش
    14,554
    امتیاز
    898
    سن
    27
    عناب
    خواص:
    در برگ عناب ماده ای به نام "زی زی فین" وجود دارد.
    از دیگر مواد تشکیل دهنده عناب می توان به ساپونین ها، فلاوونوئیدها، موسیلاژ(لعاب)، مواد قندی، ویتامین های A, B2 و C، املاح مانند کلسیم، فسفر و آهن اشاره نمود.
    در عصاره چوب عناب، اسید زی زی فیک و اسید زی زی فوماتیک وجود دارد.
    عناب از نظر طب قدیم ایران معتدل است . البته ابو علی سینا اعتقاد داشت که عناب کمی سرد است .

    مضرات:
    عناب در اشخاص سرد مزاج تولید گاز و نفخ می کند . اینگونه اشخاص باید عناب را با شکر و مویز بخورند . ضمنا عناب نیروی جنـ*ـسی را کم می کند بنابراین باید با غذاهای محرک مانند عسل خورده شود .
     

    مهربانوی ایرانی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/11/30
    ارسالی ها
    6,382
    امتیاز واکنش
    14,554
    امتیاز
    898
    سن
    27
    هفت بند
    خواص:
    علف هفت بند دارای اسید پوگیلونیک ، اسید اگزالیک ، آرابینوسید ، اسانس ، مواد رزینی ، مواد قندی و موسیلاژ می باشد
    گیاه هفت بند از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است

    مضرات:
    این گیاه محرک سلسله اعصاب بوده و ممکن است استفاده زیاد از آن باعث تشنج شود
     

    مهربانوی ایرانی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/11/30
    ارسالی ها
    6,382
    امتیاز واکنش
    14,554
    امتیاز
    898
    سن
    27
    عدس
    خواص:
    عدس مانند دیگر اعضای خانواده‌ی حبوبات سرشار از فیبر می‌باشد.
    عدس حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که بیشتر متعلق به خانواده‌ی فلاوونوئیدها می‌باشند. این آنتی‌اکسیدان‌ها به ویژه در پوشش بیرونی عدس قرار دارند
    عدس منبع فوق‌العاده‌ی فسفر، منگنز و مس محسوب می‌شود.
    منیزیم موجود در عدس برای رشد بافت استخوان‌ها و ساخت پروتئین، پیشگیری از گرفتگی عضلات، سلامت دندان‌ها و عملکرد سیستم ایمنی بدن لازم است. عدس منبع فوق‌العاده‌ی فولات می‌باشد .
    علاوه بر خواصی که گفته شد عدس منبع خوب پتاسیم نیز می‌باشد. عدس سرشار از ویتامین B1 و B2 می‌باشد. در عدس ویتامین B3 نیز وجود دارد که به تولید انرژی از گلوسیدها و چربی‌های مصرف شده کمک می‌کند. عدس منبع طبیعی ویتامین B6 نیز می‌باشد.
    عدس از نظر طب قدیم ایران معتدل و خشک است و مانند دیگر گیاهان پوست و دانه آن دارای اثرات متضاد یکدیگر می باشد . یعنی پوست عدس گرم و خود عدس قابض است . به عبارت دیگر پوست آن ملین و مغز آن ضد اسهال می باشد .

    مضرات:
    عدس با تمام مزایایی که دارد نباید زیاد مصرف شود و در خوردن آن اسراف گردد زیرا اولا دیر هضم است و تولید نفخ می کند ثانیا قابض است و جریان خون را در رگها آهسته می کند . البته می توان برای جلوگیری از این عوارض عدس را با روغن کنجد و یا روغن بادام و با سرکه خورد . ضمنا عدس بعلت داشتن میکروپروتئین برای افرادیکه ناراحتی کلیه زیانبخش است .
     

    مهربانوی ایرانی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/11/30
    ارسالی ها
    6,382
    امتیاز واکنش
    14,554
    امتیاز
    898
    سن
    27
    صبر زرد
    خواص:
    آلوئین ، ازو باربالوئین ، امودین ، صمغ و رزین در عصاره برگ ها از مشتقات آنتراکینون ماننند امودین و کریزوفانیک اسید مشخص شده است .در برگ های گوشتی آن اودونیک اسید ، اکسیداز و کتالاز و انواع قند ها یافت می شود به علاوه در گیاه یک گلی کوزید متبلور به نام بابالوئین و در آخر اسانس یافت می شود [G.I.M.P]
    ویتامین های موجود در آلوئه A، B1 ، B2 ، B6 ، B12 ، C ، Eو فولیک اسید ویتامین می باشد .
    صبر زرد از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است شیرابه آن به مصرف طبی می رسد

    مضرات:
    صبر زرد اگر باندازه مصرف شود خطری ندارد ولی مقدار زیاد آن باعث اسهال خونی می شود ضمنا زنان شیدره نباید از آن استفاده کنند زیرا صبر زرد از طریق شیر مادر وارد بدن طفل می شود و ایجاد اسهال می کند . این گیاه نیز برای زنان حامله خوب نیست زیرا ممکن است باعث سقط جنین شود.
     

    مهربانوی ایرانی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/11/30
    ارسالی ها
    6,382
    امتیاز واکنش
    14,554
    امتیاز
    898
    سن
    27
    شیرین بیان
    خواص:
    از ترکیبات شیمیایی آن می توان به تری ترپن ساپونین,فلاونویید,پلی ساکارید ها,استرول ها,کومارین ها,و اسپاراجین اشاره کرد و همچنین ترکیبات شیمیایی شیرین بیان عبارتند از: گلوکز ،‌ساکاروز ، آسپاراژین ، مواد آلبومیدی ،‌رزین و کمی اسانس. علت اصلی شیرینی این گیاه ماده ای است که گلیسیرین نام دارد . همچنین در شیرین بیان ماده ای بنام لکوریتی جننی چالکون وجود دارد که خاصیت دفع اسپاسم عضلات را داراست .
    شیرین بیان از منظر طب قدیم ایران معتدل است

    مضرات:
    استفاده ی مکرر آن سبب تحـریـ*ک غدد کلوی و ترشح بیش از اندازه ی هورمون الدسترون شده و این حالت سبب عوارضی چون اختلال در فعالیتهای متابولیسمی و بالا رفتن فشار خون می‌گردد.
    مصرف بسیار بالای شیرین بیان برای طحال مضر بوده و ممکن است به بروز حالاتی خطرناک نظیر فشار خون و حتی سکته قلبی منجر شود.
     

    مهربانوی ایرانی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/11/30
    ارسالی ها
    6,382
    امتیاز واکنش
    14,554
    امتیاز
    898
    سن
    27
    شوید
    خواص:
    دکارون نوعی ماده ی مهم و موثر حاصله از اسانس شوید بوده که هم در پیکر رویشی و هم در بذر آن موجود میباشد.از دیگر ترکیبات ان می توان به دالفا فلاندرون که در پیکر رویشی به میزان 15%اشاره نمود و در بذر به مقدار 20-28% لیمونن وجود دارد.همچنین دارای ترکیباتی چون فلاونوئید,کومارین و گزانتون نیز می باشد.

    مضرات:
    زیاده‌روی در خوردن شوید، نیروی جنـ*ـسی را ضعیف و اسپرم را خشک و بینایی چشم را کم می‌ کند. گزارش شده که مصرف زیاد برگ‌های شوید، باعث بروز لکه‌های سیاه بر روی پوست می‌‌شود که به علت ترکیبات فورانوکومارینی پیچیده آن است.
     
    وضعیت
    موضوع بسته شده است.

    برخی موضوعات مشابه

    بالا