**ساخت بستنی با ثعلب**

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 87
  • پاسخ ها 2
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
طرز تهیه بستنی خانگی با ثعلب و مواد لازم برای تهیه آن
  • ثعلب : 2 قاشق چای خوری
  • شیر پر چرب : 4 پیمانه
  • شکر : 2 پیمانه
  • خامه : 100 گرم
  • گلاب : 2/1 پیمانه
  • خلال پسته : 2 قاشق غذا خوری
  • زعفران یا وانیل : 1 قاشق غذا خوری
  • اسانس هل و یا گلاب : به میزان لازم
8312892_254.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    مراحل طرز تهیه بستنی خانگی با ثعلب به طور مفصل
    • مرحله اول : در اولین مرحله از طرز تهیه بستنی خانگی با ثعلب خامه را بر کف یک سینی بزرگ و لبه دار و یا در داخل نایلون فریزر ریخته و صاف می کنیم، بهتر است نازک باشد و ارتفاع آن بیشتر از 2 میلی متر نباشد. پس از آن خامه را در داخل فریزر قرار می دهیم و فرصت کافی به آن می دهیم تا به طور کامل یخ بزند.
    • مرحله دوم : در این مرحله شیر را در درون ظرفی ریخته و آن را روی شعله قرار می دهیم تا به جوش بیاید. پس از جوشیدن حرارت را کم می کنیم و زعفران دم کرده یا وانیل، هل و گلاب را به شیر جوشیده شده اضافه می کنیم. رنگ بستنی پس از سفت شدن رفته رفته کم تر می شود پس بهتر است میزان زعفران آن زیاد باشد. سپس ثعلب و شکر را با هم مخلوط کرده و کم کم و با یک قاشق به شیر اضافه می کنیم و پس از هر قاشق مخلوط را به خوبی هم می زنیم تا مواد در هم حل شوند و مایه ی یک دستی حاصل شود. اضافه کردن و هم زدن را تا جایی که ماده ی بستنی غلیظ شود ادامه می دهیم.
    • مرحله سوم : در این قسمت مایه را از روی حرارت بر می داریم و درون کاسه می ریزیم و داخل قابلمه ی بزرگی که پر از یخ است قرار می دهیم. تمام مدتی که مایه بستنی داخل یخ است با همزن مواد را هم می زنیم تا کش دار شود. بعد از هم زدن بستنی را داخل فریزر قرار می دهیم و به مدت 30 دقیقه به آن استراحت می دهیم. این کار را 3 الی 5 بار تکرار می کنیم تا ماده ی منسجم و کش داری داشته باشیم. در این قسمت از طرز تهیه بستنی خانگی با ثعلب پس از آماده شدن بستنی خامه ای را که قبلا گذاشته بودیم یخ بزند خرد می کنیم و همراه با خلال پسته به آن اضافه می کنیم. بستنی را به خوبی مخلوط می کنیم تا خامه و خلال پسته به همه جای آن برسد و به طور یکسان پخش شود.
    • مرحله چهارم : در ادامه طرز تهیه بستنی خانگی با ثعلب بستنی را به مدت 2 ساعت در فریزر قرار می دهیم تا آماده سرو شود.
    8312891_842.jpg
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    یک نکته مفید در مورد طرز تهیه بستنی خانگی با ثعلب
    گاهی افراد می گویند هنگامی که خامه را در فریزر قرار می دهند تا یخ بزند بعد از مدتی متوجه می شوند که خامه آن ها مثل اول است و هیچ یخ زدگی در آن رخ نداده است. این اتفاق به این دلیل می باشد که خامه آن ها از نوع پر چرب می باشد. برای این که یخ زدن به صورت کامل انجام شود پیشنهاد می کنیم تا از خامه نوع کم چرب استفاده کنید. اگر دسترسی به خامه کم چرب نداشتید می توانید با اضافه کردن شیر به خامه از به وجود آمدن این مشکل جلوگیری کنید و پس از آن داخل فریزر قرار دهید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا