خدایی بعد از خوندن این یه ادم به چه امیدی زنده باشه؟ بامصرف این غذاها پیرز زود رس در کمین شماست...
علت زود پیر شدن چه می تواند باشد؟ در تازه ترین تحقیقات ، دانشمندان به نتایج جالبی در زمینه رابـ ـطه مصرف برخی خوراکی ها و مواد غذایی با پیری زودرس به دست آورده اند که از انها مطلع خواهید شد.
تحقیقات دانشگاه ملبورن استرالیا نشان می دهد که غذاهای مملو از شکر و نمک برای افزایش محیط دور کمر خطرناک هستند.
این مواد غذایی در عین حال می توانند بدن را سریعتر از چیزی که متوجه می شوید، پیر کنند.
در این گزارش شماری از خوراکی هایی که روند پیری بدن را تسریع می کنند، معرفی شده اند؛ هر کدام از این خوراکی ها حاوی عناصری هستند که تنش به بدن وارد می کنند و باعث آسیب سلولی و بروز علائم فیزیکی پیری می شوند.
سوزی بورل یک کارشناس تغذیه در استرالیا نیز در این رابـ ـطه می گوید:برخی خوراکی ها ویژگی هایی دارند که موجب پیری سلول ها در دراز مدت می شوند.
در این گزارش به پنج خوراکی اشاره شده است که روند پیری را تسریع می سازند:
سازی هستند، آسیب می زند که این خود باعث بروز چین و چروک بر روی پوست می شود.
با این حال قهوه نیز جایگزین مطلوبی به نظر نمی رسد زیرا کافیین رطوبت بدن را خالی می کند و باعث می شود که پوست چروکیده و مسن به نظر برسد.
سوپ های پاکتی
سوپ های پاکتی جایگزین های راحتی برای درست کردن غذا هستند فقط کافی است که محتوی پاکت را به آب در حال جوش اضافه کرد تا سوپ آماده شود.اما همانطور که زمان آماده سازی غذا نصف می شود مزایای تغذیه ای آن نیز نصف می شود. همچنین در هر پاکت سوپ بیش از 800 تا هزار میلی گرم سدیم وجود دارد و
رژیم های غذایی مملو از نمک، فشار زیادی بر بدن وارد می کنند و می توانند باعث آسیب جدی به سلول های بدن به ویژه کلیه ها شوند .
آب میوه
صرف یک لیوان آب میوه با صبحانه به نظر مفید می رسد اما قند حاوی یک لیوان آب میوه بسیار بیشتر از چیزی است که به نظر می رسد.
از سوی دیگر آب میوه به شدت اسیدی است که موجب از بین بردن مینای دندان می شود ؛ همچنین یک لیوان آب میوه حاوی بیش از شش قاشق چایخوری قند است که باعث می شود سطح انسولین بالا رود.
از سوی دیگر سطح بالای انسولین نیز با التهاب و افزایش وزن ارتباط دارد.
قند موجود در آب میوه همچنین مینای دندان را نیز از بین می برد و اسیدهای موجود در آب میوه دندان ها را مستعد لکه دار شدن می سازند.
غذاهای چرب و سرخ شده
غذاهای چرب و سرخ شده گزینه لـ*ـذت بخش مناسبی بعد از یک روز طولانی کار به نظر می رسند اما مصرف این غذاها به مرور زمان موجب پیر شدن سریعتر انسان می شود.
این بدان معنی نیست که این غذاها مزیت های تغذیه ای اندکی دارند اما مشارکت آنها در روند پیری قابل توجه است.
غذاهای سرخ شده و فست فود ها نه تنها مملو از نمک هستند بلکه حاوی چربی های ترانس نیز هستند بنابراین تا آنجایی که می توان باید این نوع خوراکی ها را کمتر مصرف کرد زیرا بطور قابل توجهی با آسیب سلولی در ارتباط هستند.
از سوی دیگر چربی های ترانس حساسیت پوست و بدن را به اشعه فرابنفش خورشید را افزایش می دهند که این خود عامل اصلی پیری محسوب می شود