- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
در این مطلب طرز تهیه یک سوپ جدید به همراه مارچوبه را به شما آموزش می دهیم که امیدواریم مورد استقبال تان قرار بگیرد.
مواد لازم:
مواد لازم:
- قارچ: 250 گرم
- مارچوبه: 250 گرم
- سیر: 2 حبه
- پیاز: خرد شده 2 قاشق غذا خوری
- نمک وفلفل سیاه
- خامه : 1/3 پیمانه
- اب مارچوبه : 4 پیمانه
- ارد: 3 قاشق چای خوری
- روغن یا روغن زیتون
طرز تهیه:
1. قارچ رو خرد کنید . مارچوبه ها رو اندازه های یک سانتی خرد کنید .
2. در دستور اصلی از اب مرغ برای پخت استفاده میشه که چون من و خانوادم گیاه خوار هستیم اب مارچوبه استفاده کردیم .
به این صورت که:
3. قسمت انتهای مارچوبه ها که سفت هست رو جدا کنید بریزید داخل یک قابلمه دیگه و با اب بپزید تا مزه و ابشون جدا بشه بعد اب رو از صافی جدا کنید بزارید کنار.
4. روغن رو بزارید داغ بشه بهش پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا سبک بشه بعد قارچ و سیر رو اضافه کنید بهش نمک و فلفل سیاه بزنید. با حرارت بالا قارچها رو تفت بدید تا اب نندازن بعد که حجمشون کم شد و مارچوبه ها رو اضافه و یک دقیقه دیگه تفت بدید و اب مارچوبه رو اضافه کنید. بزارید تا مارچوبه ها خوب بپزن بعد از پخت خامه رو اضافه و از روی حرارت بردارید.