دستور پخت سوپ های مقوی برای افطار

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
سوپ های مقوی برای افطار
اگر قصد دارید برای افطار، غذایی مقوی و منحصر به فرد برای میهمانانتان فراهم کنید، از این سوپ های مقوی و خوشمزه در منوی افطار قرار دهید. همانگونه که می دانید بهتر است برای افطار غذاهای سبک و مقوی مصرف شود تا معده بعد از چندین ساعت گرسنگی با حجم زیاد غذا مواجه نشود.




دستور تهیه سوپ های مقوی و خوشمزه برای افطار
سوپ کلم :
برای تهیه این سوپ خوشمزه و پر ادویه به کلم،عدس قرمز، مرغ، هویج و گوجه فرنگی آبدار نیاز دارید.

tasvirezendegi.ir799.jpg




زمان آماده کردن مواد: 25 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه


مواد اولیه برای 6 نفر:
روغن : 2 قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده متوسط : 1 پیمانه
سیر قیمه قیمه شده : 2 عدد
هویج درشت خرد شده : 1 پیمانه
آب مرغ : 6 پیمانه
ریحان تازه خرد شده : 1 قاشق سوپ خوری ( 1 قاشق چای خوری ریحان خشک )
کلم پیچ تازه خرد شده : 4 پیمانه معادل 225 گرم
نمک : 1.4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه : 1.8 قاشق چای خوری
گوجه فرنگی متوسط خرد شده : 1 عدد
عدس قرمز : 1.2 پیمانه


طرز تهیه :
در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم.
پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای 5 الی 7 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گهگاه آن را هم می زنیم.
بعد آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه می کنیم.
شعله را کم می کنیم و برای 10 دقیقه با در روی شعله می گذاریم.
کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و 10 دقیقه دیگر صبر می کنیم.
مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) را اضافه می کنیم و 5 الی 10 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد.

نکته : اگر می خواهید از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید به جای عدس قرمز، شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارید.



سوپ لوبیا چیتی با مرغ :
tasvirezendegi.ir927.jpg

این غذا شامل جوجه و لوبیا چیتی همراه با زیره سبز، پونه، سیر و فلفل است که بسیار هم لذیذ می‌باشد.

زمان آماده کردن مواد: 30 دقیقه

زمان پخت: 5 الی 6 ساعت



مواد اولیه برای 2 نفر:
سـ*ـینه جوجه بدون استخوان و پوست کنده شده و تقسیم شده به قطعات 2 سانتی متری : 225 گرم
لوبیا چیتی شسته و آب کشیده شده : 425 گرم
آب جوجه با مقداری نمک : 1.5 پیمانه
پیاز خرد شده : 1.4 پیمانه
فلفل دلمه ای سبز : 1.3 پیمانه
ادویه چیلی : به میزان لازم
زیره سبز : 1.4 قاشق چای خوری
پونه خرد شده : 1.4 قاشق چای خوری
فلفل سفید : 1.8 قاشق چای خوری
سیر خرد شده : 1 عدد
گوجه فرنگی ( اختیاری ) : 2 قاشق سوپ خوری
پیازچه خرد شده ( اختیاری ) : 2 قاشق سوپ خوری



طرز تهیه :
قابلمه ای را روی حرارت قرار داده تا کمی گرم شود سپس جوجه را در آن ریخته، سپس حرارت را کم کرده و بعد لوبیا، آب مرغ، پیاز، فلفل دلمه ای، ادویه چیلی، زیره سبز، پونه و فلفل سفید و سیر را به آن اضافه می کنیم.
حرارت را کم می کنیم و 5 الی 6 ساعت آن را می پزیم، بعد از آن برای 5/1 ساعت با حرارت زیاد می پزیم .
اگر مایل بودید می توانید هنگام سرو غذا بر روی آن گوجه فرنگی و پیازچه بریزید.



سوپ هویج و زنجبیل :
tasvirezendegi.ir928.jpg

با پیاز قرمز و زنجبیل تازه همراه با هویج وسیب زمینی سوپی بسیار خوشمزه می توان تهیه دید.


زمان آماده کردن مواد: 30 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه


مواد اولیه برای 6 نفر :
روغن : 2 قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده متوسط : 3 پیمانه
شکر : 2 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه : 1.4 قاشق چای خوری
رنجبیل تازه : 2 قاشق سوپ خوری
هویج : 8 عدد
سیب زمینی : 1 عدد
خامه : 1 پیمان


طرز تهیه :
پیازها را درون روغن سرخ می کنیم.
سپس فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیم و شعله را کم کرده 30 دقیقه می پزیم.
سپس زنجبیل را اضافه کرده و 20 الی 30 دقیقه بدون در می پزیم گهگاهی آن را هم می زنیم.
در آخر آن را به دو نیم می کنیم.
ضمناً هویج و سیب زمینی را پوست می کنیم و به قطعات 2 سانتی تقسیم می کنیم و در ظرفی دیگر همراه با آب مرغ می پزیم، حرارت را کم کرده و می گذاریم تا 40 دقیقه بپزد، بعد از این مرحله نیمی از پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس مواد را پوره می کنیم و به آن خامه و نمک و فلفل سیاه را می زنیم و بقیه پیازها را اضافه می کنیم.



سیمرغ

مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
101
بالا