جالب و دانستنی شیرینی‌های کهکشانی با لعاب ابروبادی شیرین

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 151
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
شیرینی‌های کهکشانی با لعاب ابروبادی شیرین
اخیرا مطالب و تصاویر زیادی از غذا‌ها و خوراکی‌های مختلف با اشکال کیهانی و فضایی می‌بینیم. از کیک‌های عروسی کهکشانی تا کوکی‌های صور فلکی، این دسر‌ها را در شیرینی فروشی‌های مختلفی در سراسر جهان ممکن است ببینید.

مانند بسیاری از قنادی‌ها که توانایی خود را در این مد جدید به نمایش می‌گذارند، یک قنادی در اوکراین نیز متخصص پخت شیرینی اکلر با الهام از فضا است. اِکلِر گونه‌ای نان‌شیرینی خامه‌ای فرانسوی است که با دو لایه نانن نسبتا دراز تهیه‌شده با خمیر پفی و خامه‌ی کاستارد، یا خامه زده شده در لای آن‌ها، درست می‌شود. نانِ به‌کاررفته در اِکلر شبیه به نان مورد استفاده در نان خامه‌ای است. معمولا روی اِکلر لایه‌ای از کارامل یا شکلات می‌زنند.

هر اکلر که زیبایی کیهان را به نمایش می‌گذارد شامل یک لعاب الهام گرفته از زیبایی فضای بین ستارگان است. سایه‌های متنوع آبی، بنفش و صورتی در هم پیچ و تاب می‌خورند تا یک کهکشان پر از ستاره را شکل دهند. هر یک از این شیرینی اگرچه با مواد ساده‌ای از جمله شکر و رنگ غذا تهیه شدند، اما رنگ‌های فریبنده و عمق مسحور کننده‌ای به نمایش می‌گذارند که در عکس‌های تلسکوپ‌های فضایی هابل قابل مشاهده است و امکانات هنری نامحدود شیرینی پزی را ثابت می‌کنند. این اکلر‌ها در پنج طعم کلاسیک، وانیلی، پسته، تمشک، کارامل و شکلات عرضه می‌شوند.

1383010_915.jpg


1383011_108.jpg


1383012_835.jpg


1383013_768.jpg


1383014_990.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا