طرز تهیه آش رشته کرمانی

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه آش رشته کرمانی

tasvirezendegi.ir1187.jpg


طرز تهیه آش رشته کرمانی

آماده سازی: 1 ساعت

مدت انتظار: 2 ساعت

مجموعاً: 3 ساعت


مواد اولیه برای 8 نفر :
پوست پرتقال (خلال شده) به میزان لازم
خلال پسته به میزان لازم
لوبیا چیتی 1 پیمانه
خلال بادام به میزان لازم
نخود 1و نیم پیمانه
عدس 1 پیمانه
پیاز پیاز 4تا 5 عدد
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
آب 4 تا 5 لیوان
سبزی (آشی) 1کیلو
سیر (سرخ کرده) سیر به میزان لازم
رشته آشی 1کیلو
کشک به میزان لازم
نعنا (سرخ کرده) به میزان لازم
گوشت (چرخ کرده) 250 گرم
آرد نخودچی نصف پیمانه
دارچین 1قاشق چایخوری
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زعفران (آب کرده و غلیظ) 1 قاشق غذاخوری
سکنجبین به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
جهت تهیه آش رشته کرمانی ابتدا در ظرفی مناسب 4 پیاز را خرد کرده و با روغن خوب سرخ کنید.حبوبات شسته شده را به جز عدس به مواد افزوده و چند دقیقه تفت دهید و بعد زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید و اجازه دهید مواد با 4تا 5پیمانه آب بپزد. زمانی که حبوبات پخت، سبزی آش خرد شده را به همراه عدس اضافه کنید. بعد از پخت سبزی، رشته آش را اضافه کنید و اجازه دهید آش جا افتد.
1عدد پیاز را رنده کرده و به همراه گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، دارچین، نمک و فلفل، زردچوبه و زعفران آب کرده را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید. از این مایه، کوفته ریزه درست کرده و آنها را در روغن سرخ کنید. در آخر کمی سکنجبین به آن اضافه کرده و زیر آن را خاموش کنید. آش را در ظرف بکشید و روی آن را با سیر داغ، نعنا داغ، کوفته ریزه، خلال پسته، خلال بادام، خلال پرتقال و کشک تزیین کنید. در کرمان این آش با شربت سکنجبین هم سرو می شود.

نکات:
1)حتما حبوبات را از شب قبل خیس کرده و آب آن را 2بار عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را 2بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.
2)توجه داشته باشید که اگر عدس شما دیر پز است آن را به همراه حبوبات اول اضافه کنید.
3)حتما کشک را قبل از اضافه کردن 20دقیقه بجوشانید.
4)اگر دوست دارید آش شما بیشتر قوام داشته باشد 1قاشق آرد را با روغن کمی سرخ کرده و به آن بیفزایید.
نوش جان


مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا