- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
طرز تهیه آش ماست به روش های مختلف در شهرها و استان های ایران انجام می شود. آش ماست تبریزی و آش ماست شیرازی از محبوبیت و مشهوریت بیشتری برخوردارند. پخت این دو روش تهیه ی آش ماست را حتما امتحان کنید.
طرز تهیه آش ماست در بین خیلی از استان ها متفاوت و رایج است. در این بین برای استفاده شما دو روش تهیه برای آش ماست به روش های مختلف تبریزی و شیرازی آماده شده است که امید آن است نهایت لـ*ـذت و استفاده را از آن ببرید. آش ماست یک غذای کاملا سبک و مقوی می باشد.
۱ – آش ماست تبریزی
مواد لازم آش ماست تبریزی
دستور پخت آش ماست تبریزی :
طرز تهیه آش ماست در بین خیلی از استان ها متفاوت و رایج است. در این بین برای استفاده شما دو روش تهیه برای آش ماست به روش های مختلف تبریزی و شیرازی آماده شده است که امید آن است نهایت لـ*ـذت و استفاده را از آن ببرید. آش ماست یک غذای کاملا سبک و مقوی می باشد.
۱ – آش ماست تبریزی
مواد لازم آش ماست تبریزی
- ماست : به مقدار لازم
- برنج : ۱ پیمانه
- سبزی آش : ۱ کیلوگرم
- سیب زمینی متوسط : ۱ عدد
- عدس : ۱ پیمانه
- پیاز متوسط : ۲ عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
- آب گوشت : ۴ لیوان
- گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم
- آرد ذرت : ۱ قاشق غذاخوری
![1534042_653.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/10/13/1534042_653.jpg)
دستور پخت آش ماست تبریزی :
- برنج را شسته و به مدت یک ساعت در مقداری آب و نمک بخیسانید. عدس را شسته و در قابلمه در بسته، با آب جوش به مدت ۵ دقیقه بخیسانید.
- در قابلمه ای مناسب مقداری روغن ریخته و روی حرارت گذاشته و پیازها را خلالی ریز کرده و درون قابلمه ریخته و مقداری تفت دهید تا سبک شوند، سپس زردچوبه را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید تا طلایی شوند.
- آب عدس را جدا کرده و عدس را به پیاز بیافزایید و کمی تفت دهید.
- دو لیوان آب گوشت را به عدس و پیاز اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد.
- زمانی که مواد آش جوشید در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا به مدت یک ساعت عدس ها نیم پز شوند.
- سیب زمینی ها را نگینی خرد و در روغن سرخشان کنید.
- گوشت چرخ کرده با یک عدد پیاز کوچک رنده شده، آرد ذرت، نصف قاشق غذاخوری مخلوط نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده، و به صورت کوفته ریزه درست کرده و در مقداری روغن سرخشان کنید.
- وقتی عدس نیم پز شد، آب برنج را گرفته و به عدس اضافه کرده، و مدتی صبر کرده تا برنج کمی باز شود.
- در ظرفی پیاز را رنده کرده و با مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و سبزی آش مخلوط کرده و باقیمانده آب گوشت را به مواد آش اضافه کنید.
- بعد از یک ساعت، سیب زمینی سرخ شده را اضافه و بعد از چند دقیقه کوفته ریزه ها را به آش بیافزایید.
- بعد از یک ربع تا ۲۰ دقیقه آش ماست آماده است. موقعی که میخواهید سرو کنید ماست را به آش اضافه کنید و نوش جان فرمایید.