مواد لازم برای آش هالاو
حبوبات:نخود 250 گرم – لوبیا سفید 200 گرم
گوشت گوسفندی با استخوان:400 گرم
پیاز:1 عدد متوسط
سبزی های معطر شامل:برگ چغندر، پیازچه، جعفری، نعنا
بلغور یا برنج ریز:مقداری
نمک و زردچوبه:به میزان لازم
سبزی نعنا:جهت تزئین
آبغوره (چاشنی آش):به میزان لازم
سیب زمینی:4 عدد متوسط
طرز تهیه آش هالاو
ابتدا پیاز را خرد کرده با گوشت تفت می دهیم، سپس نمک و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم. حبوبات را که از روز قبل در آب خیس شده اند به آش می افزائیم.
در این هنگام نیز سبزی های خرد شده را به محتویات می افزائیم. مقداری آب به آش اضافه نموده و شعله را روی حرارت متوسط تنظیم تا محتویات شامل گوشت و سبزی و حبوبات خوب بپزد. بعد از پخت گوشت و حبوبات، سیب زمینی ها را پوست کنده به مواد اضافه می کنیم.
هنگامیکه آش، خوب جا افتاد چاشنی آبغوره را بنا بر ذائقه خودتان به آن اضافه می کنید.
حبوبات:نخود 250 گرم – لوبیا سفید 200 گرم
گوشت گوسفندی با استخوان:400 گرم
پیاز:1 عدد متوسط
سبزی های معطر شامل:برگ چغندر، پیازچه، جعفری، نعنا
بلغور یا برنج ریز:مقداری
نمک و زردچوبه:به میزان لازم
سبزی نعنا:جهت تزئین
آبغوره (چاشنی آش):به میزان لازم
سیب زمینی:4 عدد متوسط
طرز تهیه آش هالاو
ابتدا پیاز را خرد کرده با گوشت تفت می دهیم، سپس نمک و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم. حبوبات را که از روز قبل در آب خیس شده اند به آش می افزائیم.
در این هنگام نیز سبزی های خرد شده را به محتویات می افزائیم. مقداری آب به آش اضافه نموده و شعله را روی حرارت متوسط تنظیم تا محتویات شامل گوشت و سبزی و حبوبات خوب بپزد. بعد از پخت گوشت و حبوبات، سیب زمینی ها را پوست کنده به مواد اضافه می کنیم.
هنگامیکه آش، خوب جا افتاد چاشنی آبغوره را بنا بر ذائقه خودتان به آن اضافه می کنید.