طرز تهیه ژله میان تهی در طرح های افقی، عمودی و اریب

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
ژله میان تهی افقی

مواد لازم
آب جوش
2 لیوان
آب سرد1 لیوان
پودر ژله در رنگ های مختلف2 بسته​

دستور تهیه


  1. پودر ژله را در ظرفی بریزید، یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پودر ژله کاملا در آب جوش حل شود، سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود.
  2. جام‌ها یا لیوان‌های سرو را تا نیمه از مایع ژله پر کرده و 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود.
  3. بسته دیگر پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کنید، سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و اجازه دهید در دمای محیط کاملا خنک شود.
  4. پس از اینکه ژله موجود در جام‌ها یا لیوان‌ها سفت شد، آن‌ها را از یخچال خارج کنید و مایع ژله‌ای که درست کردید به آرامی روی آن‌ها بریزید، به‌طوری که یک سوم از حجم جام‌ها یا لیوان‌ها خالی بماند.
  5. روی سر جام‌ها را سلفون بکشید و محکم ببندید.
  6. سپس جام‌ها را به آرامی برگردانید و آن‌ها را به صورت وارونه در یک سینی بچینید.

    271448_561.jpg


  7. سینی را در یخچال قرار دهید و 1 الی 2 ساعت دیگر صبر کنید تا لایه ژله بالایی بسته شود.
  8. وقتی ژله کاملا سفت شد و خودش را گرفت، جام‌ها را از یخچال خارج کنید، آن‌ها را برگردانید و به آرامی سلفون روی آن‌ها را جدا کنید.
نکته: سلفون به دلیل داشتن حالت روغنی، راحت‌تر از نایلون از روی ژله جدا می‌شود.

271451_332.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ژله میان تهی عمودی

    این ژله نیز با مواد اولیه دستور بالا تهیه می‌شود؛ تنها تفاوت آن‌ با روش افقی، در حالت گذاشتن ظرف ژله در یخچال است.
    روش تهیه

    1. در این روش یک سوم حجم جام یا لیوان را با مایع ژله پر کنید، روی درب آن را سلفون بکشید و محکم ببندید.
    2. سپس جام یا لیوان را به حالت افقی (خوابیده) در یخچال قرار دهید.
    3. صبر کنید تا ژله کاملا خودش را بگیرد و سفت شود، سپس جام یا لیوان را از یخچال خارج کنید، سلفون را بردارید ویک سوم دیگر حجم ظرف را با مایع ژله از رنگ دیگر پر کنید.
    4. دوباره روی درب ظرف را سلفون بکشید و محکم کنید؛ این بار جام یا لیوان را از سمت دیگر به حالت افقی (خوابیده) در یخچال قرار دهید، به‌طوری که فضای بین دو لایه ژله‌ای خالی باشد (شکل زیر را ملاحظه کنید).
    271449_657.jpg

     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ژله میان تهی اریب

    طرز تهیه این ژله مانند ژله افقی میان تهی بوده با این تفاوت که بعد از ریختن مایع ژله در جام یا لیوان، باید ظرف را به صورت کج در یخچال قرار دهید تا ژله به صورت اریب بسته شود.

    271447_966.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا