طرز تهیه “آش عباسعلی” کرمانشاهی با مواد اولیه مفید

  • شروع کننده موضوع *~SAEEDEH~*
  • بازدیدها 140
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*~SAEEDEH~*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/16
ارسالی ها
4,075
امتیاز واکنش
70,793
امتیاز
1,076
سن
21
طرز تهیه “آش عباسعلی” کرمانشاهی با مواد اولیه مفید
%D8%A2%D8%B4-%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3%D8%B9%D9%84%DB%8C.jpg

“آش عباسعلی” کرمانشاهی یک آش بسیار مقوی است که ترکیباتی غنی پروتئین و املاح معدنی همچون زینک دارد. برای داشتن یک وعده غذایی کامل این آش گزینه ی خوبی است.

مواد لازم برای درست کردن آش عباسعلی
  1. گوشت دنده گوسفندی 311 گرم
  2. گندم پوست کنده 1/5 پیمانه
  3. برنج نصف پیمانه
  4. عدس نصف پیمانه
  5. نخود نصف پیمانه
  6. لوبیا چیتی نصف پیمانه
  7. لوبیا سفید نصف پیمانه
  8. پیاز درشت برای پیاز داغ 5 عدد
  9. سیر برای سیر داغ 11 حبه
  10. نعناع خشک برای نعناع داغ به میزان لازم
  11. روغن حیوانی به میزان لازم
  12. نمک ، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه به میزان لازم

%D8%A2%D8%B4-%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3%D8%B9%D9%84%DB%8C.jpg


طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی

ابتدا باید حبوبات را از یک روز قبل با آب گرم خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شوند. بعد حبوبات را با مقداری آب و کمی نمک بپزید. بهتر است عدس را جداگانه هم خیس دهید و هم بپزید چون زمان پخت عدس با سایر حبوبات فرق دارد.

برنج را هم از یکی دو ساعت ساعت قبل تر بشویید و خیس دهید.گندم را هم خیس دهید و بعد بپزید . در اواسط پخت گندم برنج را هم به آن اضافه کنید تا بپزند. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد شده و کمی فلفل و زردچوبه بپزید و در اواخر پخت کمی نمک به آن اضافه کنید تا مزه دار شود.بعد از پخته شدن استخوان هایش را جدا کنید و به صورت ریش ریش خرد کنید.

%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A2%D8%B4-%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3%D8%B9%D9%84%DB%8C.jpg


بعد از اینکه همه مواد پختنی جدا گانه پخته شدند آنها را در یک قابلمه بزرگ تر بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم شعله قرار دهید و کمی نمک و فلفل و زردچوبه هم به آنها اضافه کنید تا مواد کنار هم بجوشند و آش کم کم جا بیفتتد. طوری که دانه های برنج و گندم در آن پیدا نباشد.هر چند وقت یکبار هم آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

بخاطر ریش ریش بودن گوشت در این آش ، این آش کشدار است. در اواخر پخت آش پیاز داغ را هم داخل آش بریزید فقط مقداری آز آن را نگه دارید تا با آن آش را هنگام سرو کردن تزیین کنید.بعد از اینکه آش چند جوش زد آن را از روی حرارت بردارید و روغن حیوانی را به آن اضافه کنید .اگر هم از طعم روغن حیوانی خوشتان نمی آید از روغن زیتون استفاده کنید.

نعناع و سیر را هم جدا گانه در کمی روغن تفت دهید و برای تزیین آش استفاده کنید. این آش هر چقد تند تر باشد خوشمزه تر است. در نهایت آش را در ظرف مورد نظر بریزید و با پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش عباسعلی
آش عباسعلی جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
آش عباسعلی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار -میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
 

برخی موضوعات مشابه

بالا