لقمههاي مخصوص افطــار

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 183
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304


569998_533.jpg


مواد لازم:

  • خمير يوفكا مخصوص غذا: 20 تكه مثلثي

  • گوشت چرخكرده: 400 گرم

  • پياز متوسط: يك عدد

  • فلفلدلمهاي متوسط: يك عدد

  • زردچوبه و پودر كاري هركدام: يك قاشق چايخوري

  • گوجهفرنگي ريز خردشده: 3 عدد

  • پلوي پخته شده: 5/1 ليوان

  • نمك و فلفل: به ميزان لازم

  • كنجد براي روي خمير: به ميزان لازم

  • زرده تخممرغ: يك عدد مخلوط شده با زعفران براي روي لقمهها

  • روغن زيتون: به ميزان لازم

  • جعفري ريز خرد شده: 4 قاشق غذاخوري


روش تهيه:

ابتدا پياز و فلفل دلمهاي را ريز خرد كرده و با زردچوبه و پودركاري و مقداري روغن زيتون تفت ميدهيم. گوشت را اضافه كرده و تمام مواد را با هم خوب سرخ ميكنيم و سپس گوجهفرنگي را اضافه كرده و نمك و فلفل ميزنيم و آنقدر مواد را تفت ميدهيم تا آب گوجهها كشيده شود. برنج و جعفري را اضافه كرده و مواد را از روي حرارت برميداريم. روي طرف پهن خمير 2 قاشق از مواد گذاشته و از اطراف خمير را روي مواد جمع كرده و به دور خودش ميپيچيم تا به قسمت نوك مثلث برسيم. روي لقمهها را با زرده زعفراني زرين كرده، كنجد ميپاشيم و به مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم.

نكته: خمير يوفكاي مخصوص غذا به2 شكل دايرهاي و مثلثي در بازار موجود است كه اگر دايرهاي آن را تهيه كرديم، دايره را به 6 قسمت تقسيم ميكنيم. در اين حالت 6 مثلث داريد كه تفاوتي با نوع مثلثي آن نخواهد داشت.
 
  • لایک
واکنش ها: rahi

برخی موضوعات مشابه

بالا