ماست بَزِه خورش

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 204
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]

برای 8 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
گوشت
1كیلو
ماست
1 كیلو
تخم مرغ
2.png
1عدد
آرد
2قاشق سوپخوری
پیاز
65.png
2عدد
سیر
94.png
4حبه
نمك
به میزان لازم
فلفل
به میزان لازم
زردچوبه
به میزان لازم
روغن
به میزان لازم
سبزی (شامل تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله، شوید، اسفناج و نعنا.)
1كیلو
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3038


[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]طرز تهیه: [/BCOLOR]


ابتدا در ظرفی مناسب گوشت و پیاز را تفت دهید تا پیاز سبك شوند و پیاز نیم سرخ شود.مقداری آب به گوشت اضافه كنید تا نیم‌پز شود،سپس آن را از روی حرارت بردارید تا خنك شود. نیمی از گشنیز، نعنا و سیر را ریز خرد كرده و با روغن تفت دهید و داخل گوشت سرد شده بریزید. ماست، تخم‌مرغ، نمك، فلفل، زردچوبه و آرد را مخلوط و به مواد گوشتی اضافه كرده سپس دوباره روی حرارت قرار دهید تا زمانی كه جوش بیاید مدام هم بزنید. باقی سبزی‌ها را خرد كرده و به آن اضافه نمایید تا زمانی كه جا بیفتد. این غذا را با برنج به همراه پیاز، سیر تازه و سبزی خوردن سرو كنید.


[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]نكات:[/BCOLOR]


1)ماست بَزِه خورش غذای‌ محلی استان مازندران است.
2)این غذا را به صورت اصیل با ماست گوسفندی تهیه میكنند.
3)اگر فصل سیر تازه بود حتما از ساقه سیر استفاده كنید.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
21
بازدیدها
921
بالا