- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]طرز تهیه: [/BCOLOR]
ابتدا در ظرفی مناسب گوشت و پیاز را تفت دهید تا پیاز سبك شوند و پیاز نیم سرخ شود.مقداری آب به گوشت اضافه كنید تا نیمپز شود،سپس آن را از روی حرارت بردارید تا خنك شود. نیمی از گشنیز، نعنا و سیر را ریز خرد كرده و با روغن تفت دهید و داخل گوشت سرد شده بریزید. ماست، تخممرغ، نمك، فلفل، زردچوبه و آرد را مخلوط و به مواد گوشتی اضافه كرده سپس دوباره روی حرارت قرار دهید تا زمانی كه جوش بیاید مدام هم بزنید. باقی سبزیها را خرد كرده و به آن اضافه نمایید تا زمانی كه جا بیفتد. این غذا را با برنج به همراه پیاز، سیر تازه و سبزی خوردن سرو كنید.
[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]نكات:[/BCOLOR]
1)ماست بَزِه خورش غذای محلی استان مازندران است.
2)این غذا را به صورت اصیل با ماست گوسفندی تهیه میكنند.
3)اگر فصل سیر تازه بود حتما از ساقه سیر استفاده كنید.[/BCOLOR]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]برای 8 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
گوشت 1كیلو |
ماست 1 كیلو |
تخم مرغ
![]() 1عدد |
آرد 2قاشق سوپخوری |
پیاز
![]() 2عدد |
سیر
![]() 4حبه |
نمك به میزان لازم |
فلفل به میزان لازم |
زردچوبه به میزان لازم |
روغن به میزان لازم |
سبزی (شامل تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله، شوید، اسفناج و نعنا.) 1كیلو |
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]طرز تهیه: [/BCOLOR]
ابتدا در ظرفی مناسب گوشت و پیاز را تفت دهید تا پیاز سبك شوند و پیاز نیم سرخ شود.مقداری آب به گوشت اضافه كنید تا نیمپز شود،سپس آن را از روی حرارت بردارید تا خنك شود. نیمی از گشنیز، نعنا و سیر را ریز خرد كرده و با روغن تفت دهید و داخل گوشت سرد شده بریزید. ماست، تخممرغ، نمك، فلفل، زردچوبه و آرد را مخلوط و به مواد گوشتی اضافه كرده سپس دوباره روی حرارت قرار دهید تا زمانی كه جوش بیاید مدام هم بزنید. باقی سبزیها را خرد كرده و به آن اضافه نمایید تا زمانی كه جا بیفتد. این غذا را با برنج به همراه پیاز، سیر تازه و سبزی خوردن سرو كنید.
[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]نكات:[/BCOLOR]
1)ماست بَزِه خورش غذای محلی استان مازندران است.
2)این غذا را به صورت اصیل با ماست گوسفندی تهیه میكنند.
3)اگر فصل سیر تازه بود حتما از ساقه سیر استفاده كنید.[/BCOLOR]