طرز تهیه اشکنه عدس باادویه اچارسیستان

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 153
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
کره یا روغن
به میزان لازم
رب گوجه
یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
به میزان لازم
ادویه اچارسیستان
یک قاشق غذاخوری
عدس
یک لیوان
پیاز
65.png
یک عدد
اردگندم
یک قاشق غذاخوری سرپر
نمک
به میزان لازم
اب
دوکاسه
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرزتهیه
34259


ابتداعدس راپخته بکوبید یاچرخ نماییدو یامیتوانیددرغذاساز ریخته وخوب میکسش کنید داخل قابلمه ایی کره یاروغن راریخته روی شعله ملایم گذاشته پیاز راخرد نموده به ان اضافه نماییدوقتی نرم شد ارد رابه ان اضافه کرده ودر روغن تفت میدهیم تابرنگ کرمی دراید ادویه ها همراه اچار ورب گوجه فرنگی رابه ارد اضافه کرده وعدس رابه ان بیفزاییدکمی همزده اب راریخته پس از جوش امدن شعله راکم کرده اجازه دهید
غذاجابیفتتدوغلیظ شود
این غذارامیتوان به عنوان پیش غذامصرف کرد
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا