- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] مافین سیب زمینی بافت بسیار نرمی دارند. مانند سوفله, در فر پف می نمایند و بهتر است داغ سرو شوند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]- کره نرم شده جهت چرب نمودن قالب : 4 قاشق چای خوری
- سیب زمینی, نگینی خرد شده : 175 گرم
- آرد بکینگ پودردار : 75 گرم
- شکر قهوه ای نرم : 2 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
- کشمش : 125 گرم
- تخم مرغ, زرده و سفیده از هم جدا شده : 4 عدد
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1. 12 عدد قالب یک نفره کیک مافین را با کره چرب نموده و کمی آرد بپاشید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2. سیب زمینی های نگینی شده را در یک قابلمه آّب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آن ها را آّبکش نموده و خوب له نمایید تا کاملا صاف شوند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3. پوره سیب زمینی را در یک کاسه ریخته و آرد, شکر, بکینگ پودر, کشمش و زرده تخم مرغ ها را به سیب زمینی بیافزایید و خوب مخلوط نمایید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4. در یک کاسه تمیز, سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملا پف نمایند و سفت شوند. سپس با قاشق فلزی آن را آرام آرام به مخلوط سیب زمینی اضافه نمایید تا کاملا با آن ترکیب شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5. خمیر را داخل قالب های کیک بریزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6. مافین ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس حرارت فر را به 160 درجه سانتیگراد برسانید و نان ها را به مدت 7 تا 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پف نمایند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]7. مافین ها را از قالب بیرون آورید و داغ سرو نمایید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]توصیه سرآشپز:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]به جای سرو نان ها با کره ساده, آن ها را با کره دارچینی میل نمایید. جهت تهیه کره ی دارچینی, 60 گرم کره را با یک سر انگشت پر پودر دارچین مخلوط نمایید.
[/BCOLOR]