- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] مافین میوه ای فاقد کره بوده و فقط کمی روغن ذرت در آن ها به کار رفته, با موز, پرتقال و زردآلو مزه دار شده اند تا هر لقمه از آن ها به طرز لـ*ـذت بخشی خوش طعم گردد.
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
مواد لازم:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- آرد گندم کامل بکینگ پودر دار : 225 گرم
- بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
- شکر : 25 گرم
- برگه زردآلو خیس نخورده , ریز خرد شده : 100 گرم
- موز , پوره شده : 1 عدد
- آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری
- پوست پرتقال ریز رنده شده : 1 قاشق چای خوری
- شیر : 300 میلی لیتر
- تخم مرغ , زده شده : 1 عدد
- روغن ذرت : 3 قاشق غذاخوری
- فرنی جو دو سر : 2 قاشق غذاخوری
- میوه خشک خرد شده , عسل یا شیره افرا جهت سرو: مقداری
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
1.[FONT=iransans, tahoma] فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی گرم نمایید . 10 عدد کاغذ روغنی مخصوص مافین را در قالب مافین قرار دهید . آرد بکینگ پودر را داخل کاسه ای الک نموده , سبوس های باقی مانده در صافی را نیز به آن ها اضافه نمایید . شکر و زردآلو های خرد شده را بیافزایید .
[/FONT]
2[FONT=iransans, tahoma]. وسط مواد خشک را با دست گود نمایید , موز , پوست پرتقال , شیر , تخم مرغ زده شده و روغن را اضافه نمایید . مواد را خوب هم بزنید تا به شکل خمیر غلیظی درآیند . مواد را بین قالب های مفین به طور یکنواخت و مساوی تقسیم نمایید .
[/FONT]
3[FONT=iransans, tahoma]. فرنی جو دوسر را پیش از پخت مافین ها روی آن ها بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا خوب پف نموده و وقتی به آن دست می زنید , سفت شده باشد و زمانی که سیخی را داخل آن فرو می برید , مواد داخل کیک به آن نچسبند .
[/FONT]
[/BCOLOR]4. مافین ها را روی یک سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کمی سرد شوند . روی آن ها میوه خشک , عسل و یا شیره افرا بریزید و سرو نمایید .
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
توصیه سرآشپز:
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[FONT=iransans, tahoma][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
در صورت تمایل , می توانید انجیر خشک را جایگزین زرد آلو نمایید که کمی ترد تر است و طعم خوشمزه آن با طعم پرتقال نیز سازگار است . می توان از دیگر میوه های خشک خیس نخورده و ریز خرد شده نیز استفاده نمود .
[/FONT][/BCOLOR]