طرز تهیه مافین میوه ای

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 152
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مافین میوه ای فاقد کره بوده و فقط کمی روغن ذرت در آن ها به کار رفته, با موز, پرتقال و زردآلو مزه دار شده اند تا هر لقمه از آن ها به طرز لـ*ـذت بخشی خوش طعم گردد.
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • آرد گندم کامل بکینگ پودر دار : 225 گرم
  • بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
  • شکر : 25 گرم
  • برگه زردآلو خیس نخورده , ریز خرد شده : 100 گرم
  • موز , پوره شده : 1 عدد
  • آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری
  • پوست پرتقال ریز رنده شده : 1 قاشق چای خوری
  • شیر : 300 میلی لیتر
  • تخم مرغ , زده شده : 1 عدد
  • روغن ذرت : 3 قاشق غذاخوری
  • فرنی جو دو سر : 2 قاشق غذاخوری
  • میوه خشک خرد شده , عسل یا شیره افرا جهت سرو: مقداری
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1019393_702.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
1.[FONT=iransans, tahoma] فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی گرم نمایید . 10 عدد کاغذ روغنی مخصوص مافین را در قالب مافین قرار دهید . آرد بکینگ پودر را داخل کاسه ای الک نموده , سبوس های باقی مانده در صافی را نیز به آن ها اضافه نمایید . شکر و زردآلو های خرد شده را بیافزایید .
[/FONT]

2[FONT=iransans, tahoma]. وسط مواد خشک را با دست گود نمایید , موز , پوست پرتقال , شیر , تخم مرغ زده شده و روغن را اضافه نمایید . مواد را خوب هم بزنید تا به شکل خمیر غلیظی درآیند . مواد را بین قالب های مفین به طور یکنواخت و مساوی تقسیم نمایید .
[/FONT]

3[FONT=iransans, tahoma]. فرنی جو دوسر را پیش از پخت مافین ها روی آن ها بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا خوب پف نموده و وقتی به آن دست می زنید , سفت شده باشد و زمانی که سیخی را داخل آن فرو می برید , مواد داخل کیک به آن نچسبند .
[/FONT]

[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. مافین ها را روی یک سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کمی سرد شوند . روی آن ها میوه خشک , عسل و یا شیره افرا بریزید و سرو نمایید .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
توصیه سرآشپز:
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[FONT=iransans, tahoma]
در صورت تمایل , می توانید انجیر خشک را جایگزین زرد آلو نمایید که کمی ترد تر است و طعم خوشمزه آن با طعم پرتقال نیز سازگار است . می توان از دیگر میوه های خشک خیس نخورده و ریز خرد شده نیز استفاده نمود .​
[/FONT][/BCOLOR]​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا