- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
هر وقت حرف از مافین می شود، یاد آن مافین های شکلاتی یا وانیلی معمولی می افتیم. در این مطلب می خواهیم مافینی متفاوت را به شما آموزش دهیم. مافین هندوانه که قرمزی خاصی دارد.
مواد لازم:
روش تهیه:
1. روش آماده کردن این مافین بسیار ساده است. ابتد آرد، بیکینگ پودر و وانیل را 3 بار با هم الک میکنیم. مواد خشک را با هم مخلوط کرده، در کاسهای گود میریزیم و میان آن را باز میکنیم. تخممرغها، ماست و تمامی مایعات را با هم مخلوط میکنیم، میان مواد خشک ریخته و با قاشق هم میزنیم.
2. وقتی که خوب مخلوط شدند به مدت 8 ثانیه مواد را با همزن برقی میزنیم و یک سوم مایه را سبز و مابقی آن را صورتی کرده و به آن چیپس شکلات اضافه میکنیم. داخل قالب مخصوص مافین که از قبل داخل آن کپسولهای کاغذی قرار دادهایم یک قاشق مایه سبز ریخته و سپس از مایه صورتی میریزیم؛ طوری که دو سوم قالب از مایه پر شود.
3. مافینها را به مدت 35 تا 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم میپزیم. روی مافینها را با خامه یا کرم پاتیسیر و هندوانههای مارسیپانی تزیین میکنیم.
مواد لازم:
- آرد: 300 گرم
- روغن مایع: 125 میلیلیتر(نصف پیمانه)
- آب جوش: 125 میلیلیتر
- شیر: 125 میلیلیتر
- ماست: دوقاشق غذاخوری
- بیکینگپودر: 2 قاشق چایخوری
- شکر: 200گرم
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- رنگ صورتی و سبز و شکلات چیپسی: به میزان لازم
روش تهیه:
1. روش آماده کردن این مافین بسیار ساده است. ابتد آرد، بیکینگ پودر و وانیل را 3 بار با هم الک میکنیم. مواد خشک را با هم مخلوط کرده، در کاسهای گود میریزیم و میان آن را باز میکنیم. تخممرغها، ماست و تمامی مایعات را با هم مخلوط میکنیم، میان مواد خشک ریخته و با قاشق هم میزنیم.
2. وقتی که خوب مخلوط شدند به مدت 8 ثانیه مواد را با همزن برقی میزنیم و یک سوم مایه را سبز و مابقی آن را صورتی کرده و به آن چیپس شکلات اضافه میکنیم. داخل قالب مخصوص مافین که از قبل داخل آن کپسولهای کاغذی قرار دادهایم یک قاشق مایه سبز ریخته و سپس از مایه صورتی میریزیم؛ طوری که دو سوم قالب از مایه پر شود.
3. مافینها را به مدت 35 تا 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم میپزیم. روی مافینها را با خامه یا کرم پاتیسیر و هندوانههای مارسیپانی تزیین میکنیم.