خمیر جادویی
این خمیر واقعا عالیه یعنی میتونم بگم یه خمیر همه کاره که واسه انواع
خمیر پیتزا پیراشکی چه تو فر باشه چه تو روغن بخواد سرخ بشه خیلی
عالیه
خب طرز تهیه:
شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد تا جایی که خمیر بدست نچسبه
روغن ۶ قاشق غذاخوری
پودر مخمر ۱ قاشق مرباخوری +1 قاشق چايخوري
شکر ۱ قاشق برای عمل آوردن خمیر
نمک ۱ قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ برای رومال
خب این دستور واسه خمیری هست که شیرین نیست مثل پیراشکی،گوشت ولی اگه خواستد خمیرتون شیرین باشه از ۲ تا ۵ قاشق غذاخوری،بسته به ذائقتون شکر اضافه کنید....همینطور تو دستور گفته بود از شیر ولرم استفاده بشه ولی من چند بار هم،بجای شیر از آب ولرم استفاده کردم که نتیجه عالی شده
خب اول شیر ولرم رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد مخمر...رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد،بعد تخم مرغ و نمک و شکر(اگر نون شیرین خواستید) و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد،مخمر رو اضافه و بدون هم زدن آرد رو روی مواد الک میکنیم آرد رو تا جایی،میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم و بعد روشو،با پلاستیک میپوشونیم و میزاریم حدودا یک ساعت و نیم تا حجمش دو برابر
بشه بعد از خمیر برمیداریم و به هر شکلی که میخواییم ازش استفاده میکنیم
دستورش و از یه کانال گرفتم چون خودم نمی تونستم تایپ کنم،من خودمم به جای شیر آب استفاده می کنم
این خمیر واقعا عالیه یعنی میتونم بگم یه خمیر همه کاره که واسه انواع
خمیر پیتزا پیراشکی چه تو فر باشه چه تو روغن بخواد سرخ بشه خیلی
عالیه
خب طرز تهیه:
شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد تا جایی که خمیر بدست نچسبه
روغن ۶ قاشق غذاخوری
پودر مخمر ۱ قاشق مرباخوری +1 قاشق چايخوري
شکر ۱ قاشق برای عمل آوردن خمیر
نمک ۱ قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ برای رومال
خب این دستور واسه خمیری هست که شیرین نیست مثل پیراشکی،گوشت ولی اگه خواستد خمیرتون شیرین باشه از ۲ تا ۵ قاشق غذاخوری،بسته به ذائقتون شکر اضافه کنید....همینطور تو دستور گفته بود از شیر ولرم استفاده بشه ولی من چند بار هم،بجای شیر از آب ولرم استفاده کردم که نتیجه عالی شده
خب اول شیر ولرم رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد مخمر...رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد،بعد تخم مرغ و نمک و شکر(اگر نون شیرین خواستید) و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد،مخمر رو اضافه و بدون هم زدن آرد رو روی مواد الک میکنیم آرد رو تا جایی،میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم و بعد روشو،با پلاستیک میپوشونیم و میزاریم حدودا یک ساعت و نیم تا حجمش دو برابر
بشه بعد از خمیر برمیداریم و به هر شکلی که میخواییم ازش استفاده میکنیم
دستورش و از یه کانال گرفتم چون خودم نمی تونستم تایپ کنم،من خودمم به جای شیر آب استفاده می کنم