مرسی❤❤
ژله آلووراست مواد خوراکی رنگ سبز و قرمز و زرد باید بخری بعد تو ظرفی یا کاسه خامه و شیر رو باهم قاطی کن هم بزن بعد رنگ خوراکی رو چند قطره بریز که رنگ بگیره بعد بریز تو سرنگ با سوزن باشه بعد اینکه اول باید زردی گل رو درست کنی اول رنگ زردشو آماده کن
بعد ژله آلوورا سفید رو هم یه روز بزار یخچال تو کاسه متوسط باشه
بعد از اینکه ژله سفت شد سرنگ رو وسط ژله بکن بعد سریع دربیار تا ته نبر که به ته ظرف نخوره بعد باید باریک باریک باشه تو عکسم ببینی زردیش باریکه
و اینکه باید از یک نقطه سرنگ رو فرو کنی چون از جاهای دیگش کنی سوراخ میشه
بعد از اینکه پر کردیش بزرگ شد گلبرگ هاشم رنگ قرمزشو آماده بکن سرنگ رو نزدیکای آخر زردیش ببر گربرگ رو مثل نقاشی که میکشن اولش بکشش تو ژله بعد توشو پر کن انگار که داری رنگش میکنی ، کنار هاشم پر کن بعد تو ردیف بعدی دو ردیف یا سه ردیف میتونی گلبرگ بزنی هر چقدر جاشد آخر سرم برگشو میزنی
بیسکویت دیجستیو (ساقه طلایی) ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
شکر قهوه ایی ۱ قاشق سوپخوری
شیر عسلی ۱ قوطی
موز ۳ عدد بزرگ
خامه فرم گرفته ۲ پیمانه
پودر نسکافه ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا بیسکویت را کاملا آسیاب کنید و با ۱۰۰ گرم از کره که ذوب کرده اید مخلوط و در کف قالب پای ریخته و با پشت قاشق صاف کنید و در یخچال قرار دهید.شیر عسلی را درون ظرفی بریزید و با ۲۰ گرم کره باقیمانده و شکر قهوه ایی و ۱ فنجان آب ولرم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید شعله را کم کنید .
چون شیر عسلی کف کرده و بالا می آید مراقب باشید به مدت یک ربع تا بیست دقیقه روی حرارت کم بگذارید و گاهگاهی هم بزنید سپس شعله را خاموش کرده و بگذارید تا مواد سرد شوند.ظرف پای را از یخچال درآورید و مقداری از کاراملی که درست کرده بودید و سرد شده بود روی بیسکویت ها بریزید و صاف
کنید و موزها را حلقه حلقه کرده روی آن بچینید روی موزها را خامه فرم گرفته قرار دهید و کمی پودر نسکافه روی آن بپاشید به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار داده سپس میل نمایید .امیدوارم از تهیه این دسر خوشمزه لـ*ـذت ببرید.
سلام:)
خب طرز تهیه لازانیایی لقمه ای رو میخواستم بزارم...میدونم اکثرا خبره هستن و بلدن...ولی خب...بد نیست بدونید...
مواد لازم
یه بسته لازانیا(این برای چهار نفره اگه از چهار نفر بیشترید میتونید بیشتر باشه لازانیاش)
آب
نمک...آویشن...فلفل...
گوشت چرخ کرده
پیاز
رب
روغن
پنیر پیتزا
ذرت
فلفل دلمه ای
هویج
اگه دوست داشتین سوسیس و کالباس...
قارچ
خب اول ما میایم توی قابلمه آب رو میزاریم جوش میاد و کمی بهش نمک اضافه میکنیم دقت داشته باشین که قابله رو نباید پر اب کنید یه انگشت از سرش خالی باشه و در قابلمه رو میبندیم
بعد از جوش اومدن اب در قابلمه رو بر میدارید و لازانیا هارو طوری که خیلی روهم قرار نگیرن مثلا ضربدری میریزید توی آب...تا اونا نرم بشن به مدت ده دقیقه الی یک ربع بعد از زیر شعله گاز رو خاموش میکنیم و آب لازانیا رو خارج میکنیم و بهش اب سرد یا آب شیر اضافه میکنیم
خب حالا ما میام پیاز رو نگینی خورد میکنیم و توی روغن تفتش میدیم تا طلایی بشه البته یکمی هم نمک بهش اضافه میکنیم!...
بعد گوشت رو بهش اضافه میکنیم و تفتش میدیم...حالا میایم فلفل دلمه ای و هویج رو نگینی خورد میکنیم و قارچ رو هم برش های عمودی بهش میزنیم...بعد از اینکه گوشت قهوه ای رنگ شد و قشنگ توی پیاز تفت خورد بهش یک قاشق رب اضافه میکنیم و رب رو با گوشتمون خوب مخلوط میکنیم...بعد از مخلوط شدن فلفل دلمه ای و ذرت و قارچ و هویج رو بهش اضافه میکنیم و دوباره این مواد رو باهم مخلوط میکنیم و کمی هم آویشن و فلفل به موادمون اضافه میکنیم
بعد از اینکه موادمون اماده شد
یه قابلمه ترجیحا نسوز باشه بر میدارم و چربش میکنیم...زیرش چند لایه لازانیا میزاریم و بعد یه لایه لازانیا رو برمیداریم و توش اول پنیر میریزیم بعد کمی از موادمون دوباره پنیر و بصورت رول شده درش میاریم...به همین توالی این کارو انجام بدین تا قابلمتون پر بشه ازاین لازانیا های لقمه ای و بعد اگه دوست داشتین میتونید لابلای همین لقمه ها پنیر اضافه کنید و بزارید روی شعله گاز تا دم بکشه حدودا نیم ساعت طول میکشه...
و حالا میتونید لازانیاتون رو میل کنید
خییلی خوشمزه میشه من همیشه درست میکنم:)