VIP تاپیک هنر آشپزی بچه های نگاه

یوتاب درخشنده

کاربر اخراجی
عضویت
2016/06/15
ارسالی ها
1,259
امتیاز واکنش
2,478
امتیاز
0
سن
24
jello-tazrighi-model-aftabgardoon.jpg




آموزش ژله تزریقی مدل گل آفتابگردان



برای ژله تزریقی مدل گل آفتابگردان شما به رنگ خوراکی ، خامه ، شیر ، ژله آلوورا و ژله پرتقال نیاز دارید.



1 بسته ژله آلوورا را با 1 لیوان آب جوش داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب مخلوط کنید تا شفاف شود سپس 1/2 لیوان آب سرد اضافه کنید ، قالب را چرب کنید و ژله را داخل قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود.



jello-tazrighi-model-aftabgardoon-1.jpg




ژله را پس از بستن از یخچال خارج کنید ، برای مرکز گل
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
دایره بزرگی در مرکز ظرف و روی ژله علامت گذاری کنید ، مقدار مساوی خامه و شیر را مخلوط کنید سپس با رنگ خوراکی سبز رنگ آمیزی کنید و کمی از آن در مرکز دایره بریزید.



با چنگال روی سطح ژله پشت سر هم ضربه بزنید و سوراخ سوراخ کنید تا خامه سبز وارد ژله شود ( دقت کنید عمیق ضربه نزنید و فقط کمی از نوک چنگال را وارد ژله کنید ) سپس اضافی رنگ را با قاشق از سطح کار بردارید.



jello-tazrighi-model-aftabgardoon-2.jpg




مقدار مساوی خامه و شیر را با رنگ خوراکی زرد رنگ آمیزی کنید و روی لایه سبز رنگ بریزید به شکلی که کمی بیشتر از بخش سبز رنگ را پوشش دهد ، مانند روش قبل با چنگال ضربه های پشت سر هم بزنید تا خامه زرد وارد ژله شود.



مقداری از خامه زرد را وارد لایه سبز رنگ کنید تا در مرکز گل حالت سایه روشن ایجاد شود ، پس از اتمام کار اضافی
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
را با قاشق از سطح کار بردارید.



jello-tazrighi-model-aftabgardoon-3.jpg




مقدار مساوی خامه و شیر را با رنگ خوراکی قهوه ای رنگ یا پودر کاکائو مخلوط کنید و روی سطح کار بریزید به شکلی که مرکز گل را کامل بپوشاند سپس به روش قبلی با ضربه های چنگال رنگ را وارد کار کنید.



در بخش هایی که از قبل به رنگ سبز و زرد رنگ آمیزی کرده اید نیز ضربه بزنید تا سایه روشن ایجاد شود ، پس از اتمام کار با قاشق اضافی رنگ را از سطح کار بردارید.



jello-tazrighi-model-aftabgardoon-4.jpg




پس از اتمام مرکز گل نوبت به ایجاد گلبرگ های کوچک اطراف مرکز
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
است ، کمی از نوک ابزار برگی شکل را به صورت عمود داخل ژله کنید ، مخلوط مساوی خامه و شیر را با رنگ زرد مخلوط کنید و همزمان با بیرون کشیدن ابزار رنگ را تزریق کنید.



کمی جلوتر از گلبرگ های زرد مخلوط مساوی خامه و شیر را با رنگ قهوه ای یا کاکائو مخلوط کنید سپس گلبرگ های کوچک قهوه ای را کمی جلوتر از گلبرگ های زرد ایجاد کنید ، به همان صورت عمود و با نوک ابزار گود کنید و رنگ را تزریق کنید و اضافی رنگ را در انتهای کار با قاشق بردارید.



jello-tazrighi-model-aftabgardoon-5.jpg




پس از ایجاد گلبرگ های کوچک زرد و قهوه ای نوبت به گلبرگ های اصلی و بزرگ آفتابگردان است ، برای گلبرگ های بزرگ باید ابزار را به صورت اریب و کج وارد ژله کنید.



مقدار مساوی خامه و شیر را با رنگ خوراکی زرد رنگ کنید ، به آرامی و با زوایه اریب ابزار را وارد ژله کنید سپس همزمان با خروج ابزار رنگ را تزریق کنید و اضافی رنگ را با قاشق از سطح کار بردارید.



jello-tazrighi-model-aftabgardoon-6.jpg




دور تا دور گل را به روش اریب گلبرگ ایجاد کنید ، دقت کنید ابزار را تا حدی وارد
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
کنید که از آن طرف ژله خارج نشود ، بسته به عمق ظرف و سطحی که در دسترش دارید ابزار را وارد کار کنید.



پس از اینکه تمام گلبرگ ها را ایجاد کردید اضافی رنگ را با قاشق از سطح کار جمع کنید ، پس از اتمام کار میتوانید بخش هایی که رنگ کمتری وارد شده است مجدد رنگ تزریق کنید.



jello-tazrighi-model-aftabgardoon-7.jpg




برای ردیف دوم گلبرگ های بزرگ مجدد ابزار را به همان روشی که گفته شد یعنی اریب وارد ژله کنید و رنگ را همزمان با خروج ژله تزریق کنید.



گلبرگ ها را کمی جلوتر از گلبرگ های ردیف قبلی و مابین دو گلبرگ لایه قبلی بزنید ، پس از اتمام کار و تزریق رنگ اضافی آن را با قاشق از سطح کار بردارید.



jello-tazrighi-model-aftabgardoon-8.jpg




پس از اینکه گل آفتابگردان به اتمام رسید مقدار مساوی خامه و شیر را با رنگ خوراکی سبز رنگ کنید سپس با همان ابزاری که گلبرگ ها را ایجاد کرده اید در اطراف گل به صورت اریب طرح برگ بزنید و رنگ را تزریق کنید و اضافی اش را با قاشق بردارید.



1 بسته ژله پرتقال را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی حرارت بخار آب هم بزنید تا شفاف شود سپس 1/2 لیوان آب سرد اضافه کنید ، ژله پرتقالی را روی ژله گلدار بریزید و قالب را در یخچال قرار دهید تا ژله به خوبی سرد و سفت شود.



jello-tazrighi-model-aftabgardoon-9.jpg




پس از بسته شدن ژله قالب را از یخچال خارج کنید ، اطراف ژله را با چاقو از دیواره های قالب جدا کنید ، قالب را در ظرف آب داغ قرار دهید تا
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
از قالب جدا شود سپس در ظرف برگردانید.



نکته ها : میتوانید به جای ژله پرتقال از رنگ های دیگر ژله نارنجی مانند هلو استفاده کنید ، میتوانید به جای مخلوط خامه و شیر از بستنی آب شده هم استفاده کنید.
 
  • پیشنهادات
  • یوتاب درخشنده

    کاربر اخراجی
    عضویت
    2016/06/15
    ارسالی ها
    1,259
    امتیاز واکنش
    2,478
    امتیاز
    0
    سن
    24
    • واد لازم
    • چای کیسه‌ای 4 عدد
    • چوب دارچین 2 عدد
    • میخک 4 عدد
    • پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
    • شیر 2 و 1/2 فنجان
    • جوز هندی رنده شده 1 عدد
    • عسل یا شیره افرا ( اختیاری)
    اطلاعات مواد مغذی
    • 70 کالری

    • 2.7 گرم چربی



    • 5.2 گرم پروتئین


    این چای پرادویه، شیرین و خوشمزه طعمی متفاوت دارد که با انواع چای که تاکنون خورده اید متفاوت است. بهتر است این چای هندی را در استکان های کوچک سرو کنید تا طعم آن کاملا احساس شود.



    چای هندی


    طرز تهیه: چای کیسه‌ای ، دارچین، میخک ، زنجبیل و شیر را در ماهیتابه یا قابلمه ای کوچک بریزید. 2/3 از جوز هندی را رنده کنید و بهمراه 1/5 فنجان آب به قابلمه اضافه کنید. خوب هم بزنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید.



    به آرامی حرارت دهید تا به جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید و 12-15 دقیقه حرارت دهید تا عطر ادویه ها خارج شود و چای دم شود.



    قابلمه را از روی حرارت بردارید و داخل قوری یا مستقیما داخل استکان بریزید. بدلخواه می توانید با کمی عسل یا شیره افرا چای خود را شیرین کنید.



    • برای: 4 نفر
    • حاضر است در : 20 دقیقه
     

    *ROyA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/12/28
    ارسالی ها
    3,052
    امتیاز واکنش
    25,600
    امتیاز
    1,070
    محل سکونت
    Sis nation
    من آشپزیم خوبه ولی مثل شماها عکس ندارم از کارام بزارم
    کیک خامه ای درست میکنم
    کیک معمولی درست میکنم
    درضمن یه غذایی هم هست که خیلی دوستش دارم و چون خانوادتا مخالف سوسیس و کالباسیم ازاین دوتا استفاده نمیکنیم ولی شما میتونید بجای گوشت چرخ کرده اینارو بریزید
    مواد لازم(متاسفانه مقداراشو نظری بلدم دقیق بلد نیستم)
    آویشن
    فلفل
    نمک
    پنیر پیتزا
    سیبزمینی
    فلفل دلمه ای
    قارچ
    گوشت چرخ کرده(میتونید از سوسیس یا کالباس استفاده کنید)
    پیاز درصورت استفاده از گوشت چرخ کرده
    ذرت
    زیتون سیاه(اختیاری)
    آب جوش!
    اول سیبزمینی رو نگینی خورد میکنید و میریزید توی آبجوش تا ده دقیقه نهایتا یک ربع بجوشه
    بعد از آبکشش میکنید و قشنگ خشکش میکنید تا آب نداشته باشه
    روغن رو توی تابه داغ میکنید با مقداری نمک(مطمئن باشید که روغن داغ شده)و بعد سیبزمینی هارو میریزید توش تا سرخ بشن
    حالا شما پیاز رو نگینی خورد میکنید و توی تابه جدا با مقداری روغن و نمک پیاز روتَفت میدین تا طلایی بشه...بعد از طلایی شدن پیاز شما میتونید گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید ... حالا فلفل دلمه ای رو نگینی خورد کنید و قارچ رو برش های طولی بهش بزنید و همراه با ذرت بعد از سرخ شدن گوشت به گوشت اضافه کنید ... بعد ازاینکه مواد کاملا باهم آغشته شدن سیبزمینی سرخ شدتون رو هم به مواد اضافه کنید و بعد ازااون آویشن و فلفل رو اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید...
    حالا توی یه ظرف جدا مخصوصا فر یا اون تستر مقداری پنیر پیتزا بریزید بعد کمی از مواد رو اضافه کنید و دوباره یه لایه پنیر پیتزا و مقداری مواد این کار رو ادامه بدین تا اخرین لایه پنیر پیتزا باشه...
    زیتون سیاه رو برای تزیین روش میچینید و بازم یکم اویشن و فلفل روش اضافه کنید
    بعدم بزارید توی فر یا اون تستر تا پنیر روش کاملا آب بشه و پنیر سطح ظرف طلایی بشه...
    بعدم نوش جان کنید...:)
     

    ثـمین

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/06/14
    ارسالی ها
    399
    امتیاز واکنش
    6,045
    امتیاز
    531
    محل سکونت
    شیراز
    منم عشق کیک و کیک پزیم

    این کیک شکلاتیه که برای شب یلدا پختوندمش :campe545457on2:

    iqu_20161220_150923.jpg


    :aiwaffn_light_blum::aiwaffn_light_blum::aiwaffn_light_blum:

    کیک تولدم زیاد پختم اگه حوصله ام شد عکس واستون میزارم :aiwan_light_bluffffgm:
     

    رزا گل

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/06/05
    ارسالی ها
    91
    امتیاز واکنش
    943
    امتیاز
    246
    iani_20170120_134100.jpg
    اینم ماهی ای ک من تزیین کردم....با جعفری کلم بنفش سمبل درست کردن ...لیمو ترش و گوجه فرنگی سیب زمینی خلالی
     

    پریبانو

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/07/28
    ارسالی ها
    349
    امتیاز واکنش
    21,283
    امتیاز
    699
    محل سکونت
    بوشهر

    سلام
    ببین اگر تو نت بزنی پیتزا تابه ای دستور پخت های مختلف بهت می ده
    اما اگر این چیزی که من درست کردم و می خوای دستورش اینه
    خمیرش و خودمون درست می کنیم،اسمش هم هست خمیر جادویی این خمیر علاوه بر پیتزا برای همه ی غذاهای که نیاز به خمیر دارن می تونی استفاده کنی

    همه ی موادی که می خوای برای پیتزا تابه ای درست کنی یاباید تفتش بدی یا سرخش کنی(با هر طعمی که بیشتر دوست دارید)
    برای این پیتزا من از قارچ و فلفل دلمه و سوسیس استفاده کردم همه رو سرخ کردم با ادویه کم(آویشن و ادویه کاری)
    خمیرو ته تابه پهن می کنی...بعد موادی که سرخ کردی روش میریزی،پنیر پیتزا هم روشن بریز،سر تابه رو بذاربا شعله ی خیلی کم
    اجازه بده پنیرت آب بشه،وقتی پنیرت آب شد هر چند دقیقه یک بار خمیرت و نگاه کن که نسوزه
    موقعی که کامل خمیر سرخ شد.می تونی شعله رو خاموش کنی و نوش جان کنی
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا