چند غذای ترکیه‌ای، با ذائقه ایرانی

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 129
  • پاسخ ها 3
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
2 غذای ترکیه‌ای، با ذائقه ایرانی
رفیکا بیرگول (Refika Birgul) در 19 ماه مه 1980 در استانبول ترکیه به دنیا آمد. او سرآشپز مشهور، نویسنده کتاب های آشپزی و یک شخصیت تلویزیونی ترکیه ای است. او آشپزی مدیترانه ای را از مادر قبرسی خود و آشپزی آسیای مرکزی را از پدرش فرا گرفت. علاقه او به آشپزی در طی ملاقات هایش با خویشاوندان در لندن بیشتر شد. در اینجا طرز تهیه چند غذای خوشمزه از این سرآشپز معروف ترکیه ای را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

مافین لاهماجون

مواد لازم خمیر:

  • شیر: 1 پیمانه
  • ماست: 110 گرم
  • روغن زیتون: 80 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • خمیر مایه: 10 گرم
  • شکر: 1 قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • آرد: 4 الی چهار و یک دوم پیمانه

مواد لازم میانی:

  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • پیاز درشت (خرد شده): 1 عدد
  • فلفل سبز (ریز خرد شده): 2 عدد
  • گوجه فرنگی (ریز خرد شده): 2 عدد
  • گوجه فرنگی (ریز خرد شده): 1 عدد
  • برگ جعفری (خرد شده): به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز: به مقدار لازم
  • زیره: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • مواد اضافه: زرده تخم مرغ

1313786_979.jpg


طرز تهیه:

1. ابتدا برای تهیه خمیر تمامی مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. خمیر را در ظرفی قرار داده، روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و در محلی گرم بگذارید تا ور بیاید.

2. در این فاصله برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی گرم کنید و گوشت چرخ کرده و پیاز را در آن تفت دهید. فلفل سبز، گوجه فرنگی، برگ جعفری خرد شده، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زیره و نمک را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.

3. گلوله های کوچکی از خمیر جدا کنید و کمی کف دست خود پهن کنید، مقداری از مواد میانی را وسط هر یک از آنها قرار داده و لبه های کناری را کمی جمع کنید.

4. آنها را به حفره های قالب مافین انتقال داده و با برس، زرده تخم مرغ زده شده را روی آنها بمالید. پس از گذشت 15 دقیقه آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند، سپس سرو کنید.
 
آخرین ویرایش:
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پلوی گوشت و پیازچه

    مواد لازم:

    • گوشت گوسفندی (خرد شده): 500 گرم
    • پیازچه (ریز خرد شده): 90 گرم
    • برنج: 3 پیمانه
    • آب: به مقدار لازم
    • نمک: به مقدار لازم
    • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    • روغن: به مقدار لازم

    1313787_810.jpg


    طرز تهیه:

    1. برنج را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد. پیازچه ها را ریز خرد کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت خرد شده را در آن تفت دهید تا کاملا برشته شود.

    2. مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود. نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و ظرف را کنار بگذارید.

    3. پیازچه ریز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید. گوشت سرخ شده را اضافه کرده و تفت دهید. گوشت و پیازچه سرخ شده را کف قابلمه قرار دهید.

    4. برنج را که در آب جوش کمی پخته و آبکش کرده اید روی مواد بریزید. کمی آب و روغن روی برنج بریزد. پس از این که آبش کشیده شد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید پلو دم بکشد، سپس سرو کنید.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پلوی بلغور گندم و اسفناج

    میزان سرو: 4 نفر

    مواد لازم:

    • بلغور گندم: 2 پیمانه
    • برگ اسفناج (ریز خرد شده): 250 گرم
    • پیازچه (ریز خرد شده): 8 عدد
    • آب: 4 پیمانه
    • روغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوری
    • نمک: یک قاشق چای خوری

    1568011_388.jpg


    طرز تهیه:

    1. بلغور گندم از قبل در آب خیس خورده را در چهار پیمانه آب بپزید تا نرم شود.

    2. سپس پیازچه و برگ اسفناج ریز خرد شده را اضافه کنید و نمک بزنید و اجازه دهید آب آن کاملا کشیده شود.

    3. سپس روغن زیتون را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از گذشت 10 دقیقه پلو را سرو کنید.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    کباب لوله ای

    میزان سرو: 4 نفر

    مواد لازم:

    • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
    • نان خشک پودر شده: 4 قاشق سوپ خوری
    • روغن: 2 قاشق سوپ خوری + مقداری برای سرخ کردن
    • پیاز (رنده شده): یک عدد
    • جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
    • آب لیمو ترش: یک قاشق چای خوری
    • نمک: یک قاشق چای خوری
    • آب: 110 میلی لیتر

    1568013_400.jpg


    طرز تهیه:

    1. گوشت چرخ کرده، نان خشک پودر شده، 2 قاشق سوپ خوری روغن، پیاز رنده شده، جوش شیرین، آب لیمو ترش و نمک را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید.

    2. آب را به تدریج هنگام ورز دادن مواد اضافه کنید. مخلوط به دست آمده را حدود یک شبانه روز در یخچال قرار دهید و پس از خارج کردن از یخچال دوباره حدود یک الی دو دقیقه ورز دهید.

    3. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کنید و لوله ای شکل دهید. آنها را حدود 3 ساعت در یخچال استراحت دهید و پس در روغن داغ سرخ کنید تا برشته شوند.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا