طرز تهیه چند سوپ زمستانی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 89
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
در این روزهای سرد زمستانی، هیچ چیز به اندازه یک سوپ داغ و خوشمزه گرم تان نمی کند. در ادامه طرز تهیه سه نوع سوپ مقوی را به شما آموزش خواهیم داد.

آش نخود

مینا مدنی

مواد مورد نیاز:
  • پیاز (نگینی خردشده): 2 عدد
  • گندم (پوست گنده و خیس شده): 1 پیمانه
  • نخود (خیس شده): 1 پیمانه
  • ماست: 1 پیمانه
  • آب گوشت: 1 پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 2 ق س
  • پاپریکا: 2 ق س

1163070_209.jpg

روش پخت:

1- داخل تابه ای پیاز را به همراه روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود. سپس به آن نمک و فلفل زده، پس از اینکه پیاز طلایی رنگ شد؛ گندم و نخود (از 12 ساعت قبل با مقداری آب خیس و در این حین چند بار آب آن عوض شده) را افزوده و با مقداری آب روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید. سپس در آن را بسته و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته و لعاب بیندازد.

2- آب گوشت را به مواد افزوده و به مدت 30 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد.

3- 15 دقیقه قبل از سرو، 1 پیمانه از آش را برداشته داخل کاسه ای با ماست مخلوط کنید و به آن بیفزایید. سپس با آن مخلوط کرده و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید. بعد داخل ظرفی کشیده و با پاپریکا که از قبل در 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت داده شده، تزیین و سرو کنید.


سوپ چغندر

سارا خسرویان

مواد مورد نیاز:

  • چغندر (رنده شده): 1 پیمانه
  • هویج (رنده شده): یک دوم پیمانه
  • سیب زمینی (رنده شده): یک دوم پیمانه
  • سرکه: 2 ق س
  • قرص عصاره مرغ: 2 عدد
  • آب جوش: به میزان لازم
  • ورمیشل: یک چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: 3 ق س

1163071_907.jpg


روش پخت:

1- چغندر را به همراه روغن داخل تابه ای ریخته و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

2- به ترتیب سرکه، هویج و سیب زمینی را به چغند افزوده و تفت دهید. عصاره مرغ را به همراه آب جوش به مواد اضافه کرده و بگذارید تا همه مواد با هم جوشیده و پخته شود.

3- در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده، سپس ورمیشل را به آن بیفزایید و بگذارید تا بپزد.

آش انار

مینا مدنی

مواد مورد نیاز:

  • بلغور: 1 پیمانه
  • برنج: 1 پیمانه
  • نخود (نیم پز شده): 1 پیمانه
  • سبزی آش: 1 کیلوگرم
  • پیاز (سرخ شده): 1 پیمانه
  • آب انار: 6 یپمانه
  • گلپر و سماق: به میزان لازم
  • گردو (نگینی خرد شده): 1 پیمانه
  • نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا داغ: به میزان لازم

1163072_985.jpg



روش پخت:

1- بلغور، برنج (از قبل به صورت جداگانه با مقداری آب خیس و در این فاصله چند بار آب آن عوض شده) و نخود را داخل قابلمه ای با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا بپزد.

2- آب انار، سبزی (اسفناج، جعفری، تره، گشنیز و نعنا) و پیاز سرخ شده را به مواد افزوده و بگذارید تا سبزی بپزد.

3- نمک، فلفل زردچوبه، سماق، گردو و گلپر را به مواد اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بگذارید تا بجوشد.

4- آش آماده شده را داخل ظرفی سرو کرده و با دانه های انار و نعناداغ تزیین کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا