مواد لازم برای تهیه کیک مخملی قرمز (رد ولوت):
کره بدون نمک ½پیمانه (113 گرم)
شکر 1.5 پیمانه (300 گرم)
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
عصاره وانیل 1 ق چایخوری
آرد سفید 2.5 پیمانه (250 گرم)
پودر کاکائو روشن 2 ق غذاخوری (15 گرم)
جوش شیرین 1 ق چایخوری
نمک ½ ق چایخوری
باتر میلک 1 پیمانه (240 میلیلیتر)
سرکه سفید 1 ق چایخوری
رنگ خوراکی قرمز (رنگ مایع) 2 ق غذاخوری
طرز تهیه کیک مخملی قرمز (رد ولوت):
- برای تهیه کیک مخملی قرمز طبق روال همیشگی پخت انواع کیک ابتدا باید فر را روشن کرده و دمای آن را روی 175-180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- کف دو عدد قالب 23 سانتی را چرب کرده و با کاغذ روغنی مناسب بپوشانید.
- حالا کره که به دمای محیط رسیده را داخل یک کاسه ریخته و با همزن برقی حدود 1 تا 2 دقیقه بزنید تا حالت نرمی پیدا کند.
- سپس شکر را به کره افزوده و آنقدر بزنید تا حالت پفی و رنگ روشن پیدا کند. (2-3 دقیقه)
- حالا تخممرغها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید و بعد عصاره وانیل را نیز اضافه کرده و خوب مواد را هم بزنید.
- در ظرفی جداگانه؛ آرد سفید، پودر کاکائو و نمک را الک کرده و ویسک کنید.
- داخل یک کاسه، باتر میلک و رنگ خوراکی قرمز را باهم ترکیب کنید.
- حالا به ترتیب، مواد خشک و باتر میلک مخلوطشده با رنگ را به مخلوط کره، شکر و تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید. سعی کنید ترتیب مخلوطکردن مواد به صورتی باشد که با آرد شروع و با آرد به پایان برسد.
- داخل ظرفی دیگر، سرکه سفید را با جوش شیرین مخلوط کنید.
- وقتی صدای گاز حاصله (چیزی شبیه فش فش کردن) شنیدید، بلافاصله ترکیب را به مایه کیک اضافه کنید و مواد را باهم فولد کنید. اضافهکردن این ترکیب باث ایجاد بافت پفی و پنبهای در کیک میشود.
- حالا مایه کیک آماده شده را به سرعت و به طور مساوی داخل قالبهای از قبل آمادهشده بریزید و قالبها را تکان دهید تا سطح مواد یکدست و صاف شوند.
- کیکها را داخل فر قرار داده و به مدت25 تا 30 دقیقه با همان دمای 175 تا 180 درجه سانتی گراد بپزید.
- برای تست کردن پختگی کیکها، مثل همیشه یک خلال دندان یا نوک چاقو را داخل کیک فرو کنید، اگر مواد کیک به تستر نچسبیده بود، کیک شما پخته و آماده است.
- وقتی کیکها را از فر بیرون آورید، ابتدا حدود 20 دقیقه صبر کنید تا داخل همان قالبها خنک شوند و بعد آنها را از قالب خارج کنید تا کاملا سرد بشوند.
- وقتی کیکها کاملا خنک شدند، آنها را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت تا 12 ساعت (شب تا صبح) داخل یخچال قرار دهید. این کار برای آسترکشی کیک به شما کمک زیادی میکند.
مواد لازم برای فراستینگ یا پوشش روی کیک مخملی:
پنیر خامه ای (دمای محیط) 227 گرم
پنیر ماسکارپونه (دمای محیط) 227 گرم
عصاره وانیل 1 ق چایخوری
پودر قند 115 گرم
خامه فرم گرفته 360 میلیلیتر
طرز تهیه فراستینگ یا پوشش روی کیک مخملی:
همانطور که گفته شد، کاور اصلی و سنتی کیک مخملی قرمز، نوعی پنیر خامهای است که در ادامه طرز تهیه آن را خواهید دید.
- برای تهیه این فراستینگ ابتدا پنیر خامهای و پنیر ماسکارپونه را باهم داخل ظرفی ریخته و مخلوط کنید تا یکدست و نرم شوند.
- عصاره وانیل و پودر قند را نیز اضافه کنید و ابتدا با سرعت کم و بعد با سرعت متوسط خوب مخلوط کنید.
- حالا نوبت اضافه کردن خامه فرم گرفته است. خامه فرم گرفته خنک را در حین هم زدن مواد، به تدریج به ترکیب بالا اضافه کنید و کمکم سرعت همزن را بالا ببرید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند.
- کرم پنیر خامهای شما آماده است. حالا نوبت آسترکشی کیک است.
- برای سوارکردن کیک یا روی هم قرار دادن لایهها باید یکی از کیکها را کف ظرف مناسبی قرار دهید و روی آن مقدار زیادی از فراستینگ بریزید.
- پنیر خامهای را با استفاده از کفگیر مخصوص آسترکشی(اسپاچولا)، روی سطح کیک پخش کنید.
- کیک دوم را روی کیک اول قرار داده و رو و اطراف آن را با فراستینگی که آماده کردید حسابی بپوشانید.
- با استفاده از اسپاچولا هر طرحی که دوست دارید روی فراستینگ پیاده کنید.
- حالا کیک آمادهشده را به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید و سپس آن را سرو کنید.