کیک و شیرینی کیک میوه ای - طرز تهیه کیک مرنگ میوه ای چند لایه

  • شروع کننده موضوع Kimia.Kardan
  • بازدیدها 260
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Kimia.Kardan

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/18
ارسالی ها
2,188
امتیاز واکنش
33,580
امتیاز
916
محل سکونت
تهران
کیک میوه ای - طرز تهیه کیک مرنگ میوه ای چند لایه


04118793492275102a.jpg

کیک میوه ای





کیک مرنگ میوه ای



بنا به گزارش آکاایران : آرد 1 لیوان . تخم مرغ 8 عدد . شکر 3/4 لیوان . اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

میوه 400 گرم . سفیده تخم مرغ 4 عدد . کره یا روغن 2 قاشق غذاخوری . آب جوش 1/4 لیوان

شکر 1 لیوان . آبلیمو 1 قاشق غذاخوری . خامه فرم گرفته و بیسکوییت مقدار لازم برای تزیین





16818793492275102a.jpg





طرز تهیه : برای تهیه مرنگ 4 سفیده تخم مرغ و 1 لیوان شکر را داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و بافتی خامه ای پیدا کند.





28418793492275102a.jpg





ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و با کره یا روغن آب شده روی کاغذ را چرب کنید ، مرنگ را روی کاغذ بریزید و پخش کنید سپس سینی را داخل فر با کمترین دما به مدت 10 دقیقه قرار دهید و پس از اینکه آماده شد از فر خارج کنید و اجازه دهید خوب سرد شود سپس مرنگ را به تکه های کوچک خرد کنید و کنار بگذارید.





36218793492275102a.jpg





برای تهیه کیک سفیده ها و زرده های تخم مرغ ها را جدا کنید ، زرده های تخم مرغ ، شکر و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس آرد را کم کم اضافه و مخلوط کنید ؛ سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا بافتی نرم و خامه ای پیدا کند سپس به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی و به صورت دورانی مخلوط کنید ( زیاد مواد را هم نزنید ).



مایه کیک را داخل قالب بریزید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد سپس از فر خارج کنید و کناری بگذارید تا سرد شود ( مدت زمان پخت بسته به نوع فر متفاوت است ).





45218793492275102a.jpg





میوه مورد نظرتان را با میکسر بزنید تا به شکل پوره ای و یکدست شود ، برای تهیه شیره روی کیک آب جوش را با 1 قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق غذاخوری آبلیمو مخلوط کنید.





53518793492275102a.jpg





کیک را پس از اینکه سرد شد به چند لایه برش بزنید ( تعداد لایه ها به سایز قالب تان بستگی دارد ) ؛ با قلمو از شربت آبلیمو بردارید و روی لایه های کیکبزنید تا سطح کیک مرطوب شود.





63818793492275102a.jpg





مقداری پوره میوه روی کیک بریزید سپس مقداری خامه فرم گرفته روی آن اضافه کنید ، مقداری شیرینی مرنگ خرد شده روی خامه بریزید و روی آن مجدد مقداری خامه و به همین صورت لایه ها را با خامه ، مرنگ و پوره میوه تکمیل کنید ( دقت کنید که پوره میوه بیش از حد شل نباشد ).





71218793492275102a.jpg





روی کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید ، مقداری بیسکوییت را با میکسر بزنید تا خرد شود سپس بیسکوییت خرد شده را روی کیک الک کنید ، کیک را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.



نکته ها : میتوانید از باتر کرم برای تزیین به جای خامه فرم گرفته استفاده کنید ، سعی کنید از میوه های گوشتی مانند توت فرنگی ، زردالو ، کیوی و … برای این کیک استفاده کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
164
پاسخ ها
5
بازدیدها
94
بالا