طرز تهیه کیک روغن زیتون و میوه خشک

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 120
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
یک روغن زیتون با کیفیت می تواند طعم خاصی به این کیک روغن زیتون، میوه و خشکبار بدهد. می توان آن را در ظروف دربسته نگه داشت.
مواد لازم:
  • کره جهت چرب نمودن قالب : مقداری
  • آرد بکینگ پودردار : 225 گرم
  • شکر دانه ریز : 50 گرم
  • شیر : 125 میلی لیتر
  • آب پرتقال : 4 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون : 150 میلی لیتر
  • مخلوط انواع میوه خشک : 100 گرم
  • دانه کاج : 25 گرم

1032121_409.jpg


طرز تهیه:

1. کف یک قالب کیک گرد به قطر 18 سانتیمتر را چرب نموده و با کاغذ روغنی بپوشانید .

2. آرد را در یک کاسه الک نمایید و شکر را روی آن بریزید .

3. در مرکز مواد خشک حفره ای کوچک درست نمایید و شیر و آب پرتقال را در آن بریزید و با یک قاشق چوبی هم بزنید . به تدریج آن ها را به مخلوط شکر و آرد اضافه نمایید .

4. روغن زیتون را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند .

5. مخلوط میوه های خشک و دانه کاج را به مواد بیافزایید و با قاشق آن را داخل قالب آماده شده بریزید و روی آن را با کاردک صاف نمایید .

6. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 45 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی و سفت شود .

7. بگذارید تا کیک در قالب کمی خنک شود , سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود .

8. کیک را برش زده و آن را سرد یا گرم سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

دانه کاج بهترین ماده ی طعم دهنده به سس ایتالیایی پستو است , اما در این دستور , طعم ملایم تری را به این کیک می دهد
 

برخی موضوعات مشابه

بالا