طرز تهیه کیک میوه ای
مواد لازم:
کره نرم شده .............. 250 گرم
وانیل ............. 1 قاشق چایخوری
گلاب یا عرق بهار نارنج ............. 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ ............. 6 عدد
کشمش ............. 200 گرم
شربت ............. در صورت دلخواه
بادام پوست گرفته ............. 100 گرم
بادام چرخ کرده ............. 50 گرم
گیلاس .............. 100 گرم
شکر .............. 250 گرم
نمک ............. 4/1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ............. 2 قاشق چایخوری
آرد ............. 350 گرم
طرز تهیه:
کره ، شکر ، وانیل ، نمک و گلاب را با هم ، هم می زنیم تا پوک شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنیم. آرد و بیکینگ پودر الک شده را با کشمش و بادام چرخ کرده ، گیلاس مخلوط می کنیم و کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. خمیر را در قالب می ریزیم ( کف قالب را چرب و کاور می اندازیم ) و روی خمیری را که در قالب ریخته ایم با بادام می پوشانیم. کیک را در مدت یک ساعت در فر ، با دمای 180 درجه سانتی گراد می گذاریم تا کاملا پخته شود و بعد از پخت روی سطح کیک را مقداری شربت می مالیم و اطراف آن را تزیین می کنیم.