طرز تهیه کیک سیب زمینیِ عجیب و میوه ای

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 168
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]سیب زمینی شیرین همراه میوه و شکر تصفیه نشده در کیک سیب زمینی میوه ای کم چرب عجیب, با هم مخلوط می شوند و یک ترکیب خوشمزه را تشکیل می دهند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • کره آب شده : 2 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی شیرین , نگینی خرد شده : 675 گرم
  • شکر زرد کریستالی دمرارا : 125 گرم
  • تخم مرغ : 3 عدد
  • شیر رقیق کم چرب : 3 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو : 1 قاشق غذاخوری
  • پوست رنده شده لیمو : 1 عدد
  • زیره سیاه : 1 قاشق چای خوری
  • میوه خشک شده , خرد شده : 125 گرم
  • بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
959284_793.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. کف یک قالب کیک چهارگوش به اندازه 18 سانتیمتر را کمی چرب نمایید .​
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. سیب زمینی ها را داخل آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شوند . آن ها را آبکش نموده و پوره نمایید تا خمیر له شوند .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. سیب زمینی های پوره شده را در حالی که هنوز داغ هستند , داخل کاسه ای بزرگ بریزید و کره و شکر را اضافه نمایید , آن ها را هم بزنید تا کره آب شده و شکر نیز حل گردد .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. تخم مرغ ها , شیر , آب و پوست لیمو ترش , زیره سیاه و میوه های خشک خرد شده را خوب با یکدیگر بزنید . بکینگ پودر را روی مخلوط الک نموده و آن ها را به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. مایه را داخل قالب کیک آماده شده , بریزید .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 160 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت و یا عدد 3 فرهای گازی به مدت 1 ساعت و ربع قرار دهید تا کیک کاملا مغز پخت شود .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7. کیک را از قالب خارج نموده و روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید . آن را به قطعات چهارگوش برش زده و سرد و یا گرم سرو نمایید .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
توصیه سرآشپز:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
این کیک به عنوان دسر برای جشن ها و مراسم ویژه مناسب است . می توان آن را از قبل آماده نمود و در یک کیسه قرار داده و منجمد نمود . سپس آن را در دمای اتاق یخ زدایی نموده و قبل از سرو در دمای معتدل فر گرم نمایید .
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا