°~•آموزش غذا های ایرانی و خارجی•~°

Printemps

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/09/20
ارسالی ها
1,624
امتیاز واکنش
13,218
امتیاز
706

طرز تهیه کاسترول ژامبون یک فست فود ساده و خوشمزه

152-28155-1.jpg

پرشین پرشیا-کاسترول ژامبون غذایی است که براحتی آماده می‌شود و تا انتهای پخت و تزئینش برای سرو حدوداً یک تا یک ساعت و ربع زمان می‌برد. این غذا یک وعده غذایی بسیار لذیذ است که بخصوص در فصل زمستان بیشتر می‌چسبد.

مواد لازم برای تهیه کاسترول ژامبون :

سیب زمینی نگینی خرد شده :۲ پیمانه ۱۵۰ کالری
کرفس خرد شده: ۲ ساقه ۳۰ کالری
هویج بزرگ حلقه یاخرد شده :۱ عدد ۳۰ کالری
آب :۳ پیمانه ۰ کالری
کره :۳ قاشق غذاخوری+۱/۴ پیمانه ۳۰۰ کالری
ژامبون خرد شده: ۲ پیمانه ۶۰۰ کالری
فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده :۲ قاشق غذاخوری ۵ کالری
پیاز ریز شده :۲ قاشق چایخوری ۲ کالری
آرد :۳ قاشق غذاخوری ۴۰ کالری
شیر :۱ پیمانه ۱۱۰ کالری
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری ۰ کالری
فلفل سیاه :۱/۸ قاشق چایخوری ۰ کالری
پنیر چدار خرد شده :۱ پیمانه ۴۵۵ کالری
خرده نان خشک: ۱/۲ پیمانه ۱۷۵ کالری


مجموع کالری: ۱۸۹۷

طرز تهیه کاسترول ژامبون :

1 - برای تهیه کاسترول ژامبون، ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ فار‌‌نهایت (۱۷۵ سانتیگراد) تنظیم کنید.
2 - سیب زمینی، کرفس و هویج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بر روی آن آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
3 - حرارت را تا حد متوسط کم کنید، کمی که بجوش آمد، (حدود ۲۰ دقیقه) مواد را از آب خارج کنید و به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.
4 - سه قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط بریزید تا آب شود.
5 - ژامبون، فلفل سبز و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند (حدود ۵ دقیقه).
6 - مخلوط ژامبون را با سیب زمینی، کره و هویج مخلوط نمایید.
7 - باقیمانده کره (۱/۴ پیمانه) را در یک تابه بریزید و آرد را در کره آب شده به آرامی ریخته و هم بزنید تا صاف شود (حدود ۳ دقیقه).
8 - به تدریج شیر را اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه مخلوط نموده، خوب هم بزنید. مدام این مخلوط را هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود (حدود ۲ دقیقه).
9 - پنیر چدار را هم اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.
10 - مخلوط پنیر را بر روی مواد بریزید و روی آن، خرده نان بپاشید.
11 - ظرف را در فر قرار دهید (۲۵ تا ۳۰ دقیقه).
12 - کاسترول ژامبون را از فر خارج نموده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از سرو، اجازه دهید کمی سرد شود.
 

پیوست ها

  • 152-28155.jpg
    152-28155.jpg
    13.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • پیشنهادات
  • Printemps

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/09/20
    ارسالی ها
    1,624
    امتیاز واکنش
    13,218
    امتیاز
    706
    طرز تهیه لازانیا،ساده و خوشمزه

    152-28134.jpg

    موادلازم برای تهیه لازانیا : برای 4 الی 6 نفر

    گوشت چرخ کرده:نیم کیلو

    پیاز:2 عدد

    ادویه:1 قاشق چایخوری

    رب گوجه فرنگی:نصف استکان

    هویج رنده شده یک چهارم استکان:فلفل دلمه ای 1 عدد

    لازانیا: یک بسته

    پنیر پیتزا رنده شده :2 استکان

    نخود فرنگی: نصف استکان

    قارچ خرد کرده :1 استکان


    طرز تهیه لازانیا:

    گوشت و پیاز رنده شده را خوب سرخ کنید . نخودفرنگی را بپزید.هویج رنده شده و قارچ و فلفل دلمه را سرخ کنید و همه مواد را جز پنیر با هم مخلوط کنید وبگذارید روی حرارت کم بپزد .
    آب را در قابلمه بزرگی جوش بیاورید . نمک و یک نوک قاشق روغن بزنید . وقتی آب جوش آمد ، تکه های لازانیا را در آن بیندازید . مراقب باشید خمیرها به هم نچسبند . پس از آن که خمیر نرم شد ،آنرا از آب خارج کنید و در ظرف نسوز یا پیرکس ، ابتدا کمی از آب مایه لازانیا بریزید ، یک ردیف خمیر بچینید . رویش مایه لازانیا (که قبلا توضیح داده شد)بریزید و پنیر بپاشید و لایه لایه تا آخر ادامه دهید . در حرارت 180 درجه فر مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه بپزید . روی حرارت کم هم می شود لازانیا را پخت .
     

    پیوست ها

    • 152-28134.jpg
      152-28134.jpg
      18.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Printemps

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/09/20
    ارسالی ها
    1,624
    امتیاز واکنش
    13,218
    امتیاز
    706
    لازانیای ایتالیایی و طرز تهیه طرز تهیه سس سفید برای لازانیا

    152-28133.jpg


    مواد لازم برای تهیه لازانیای ایتالیایی:

    خمیر لازانیای آماده:یک بسته

    گوشت چرخ کرده:نیم کیلو

    پیاز سرخ شده:۳ قاشق سوپخوری

    رب گوجه فرنگی:یک قاشق سوپخوری

    سس سفید:۲ فنجان

    پنیر پیتزا:۲۰۰ گرم

    روغن:۱۰۰گرم


    طرز تهیه لازانیا:

    گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده و ۲ قاشق سوپخوری روغن تفت می دهیم و می گذاریم با یک لیوان آب بپزد تا به روغن بیفتد . رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را میزان می کنیم. از این مایه گوشتی برای انواع غذاهای ماکارونی و لازانیا استفاده می کنیم.
    برای پخت خمیر لازانیا ( مثل ماکارونی ) ، در یک قابلمه بزرگ آب ریخته، می گذاریم تا آب به جوش آید. نمک و مقداری روغن برای جلوگیری از چسبیدن خمیرها به آب می افزاییم. بعد از آن خمیرها را در آب در حال جوش ریخته و بعد از چند جوش و نرم شدن خمیر آن را در یک آبکش ریخته و بلافاصله روی آن آب سرد می ریزیم تا خمیرها به هم نچسبند. سپس به آرامی خمیرها را بر داشته و روی یک پارچه تمیز می گذاریم تا آب آن مقداری گرفته شود . توجه کنید که موقع برداشتن از آبکش، خمیرها پاره نشوند. حالا خمیر لازانیا آماده است تا مواد گوشتی را روی آن قرار دهیم.
    در ظرف تفلون یا پیرکس مناسب، ۲ قاشق سوپخوری روغن آبکرده و یک ردیف خمیر لازانیا قرار می دهیم و یک ردیف پنیر رنده شده و مقداری از مایه گوشتی و سس سفید را روی آن می ریزیم. سپس روی آن یک ردیف دیگر خمیر لازانیا و سس سفید ومایه گوشتی و پنیر رنده شده ریخته و به همین صورت ادامه می دهیم. ظرف را روی پنجره بالای فر قرار می دهیم تا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت بماند و پنیر روی آن کمی برشته شود. خمیر لازانیای آماده را می توانید از سوپرها نیز تهیه کنید.

    طرز تهیه سس سفید برای لازانیا:

    مواد لازم:

    کره:۵۰ گرم

    آرد سفید:۲ قاشق سوپخوری

    شیر:۲ فنجان

    نمک و فلفل:به مقدار دلخواه


    طرز تهیه:

    کره را آب کرده و آرد را با آن کمی تفت می دهیم. شیر را به تدریج اضافه می کنیم تا سس صاف و یکنواخت و غلیظ شود. سپس نمک و فلفل را اضافه می کنیم. حالا سس آماده مصرف است.


    نوع دیگر تهیه لازانیا,ساده و خوشمزه:

    مواد لازم:

    خمیر لازانیای آماده:۲بسته

    قارچ:نیم کیلو

    پنیر پیتزا:۲۰۰ گرم

    سس سفید:۲ فنجان

    پیاز سرخ شده:۲ قاشق سوپخوری

    رب گوجه فرنگی:۲ قاشق سوپخوری

    فلفل سبز و قرمز دلمه ای:از هر کدام یک عدد

    روغن:۱۰۰ گرم

    نمک و فلفل:به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    فلفل دلمه ایها را شسته و به صورت خلالهای باریک خرد می کنیم و با ۲ قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم. پیاز سرخ شده و رب را اضافه کرده و می گذاریم با یک فنجان آب کمی بجوشد . قارچ را شسته و به صورت حلقه حلقه خرد کرده به آن اضافه می کنیم و نمک و فلفل آن را میزان می کنیم. سپس خمیر لازانیا را مانند ماکارونی پخته و مطابق روش قبلی عمل می کنیم.

    نکات تغذیه ای در مورد لازانیا:

    لازانیا ، علاوه بر اینکه غذایی لذیذ و مقوی است. همچنین باب طبع کودکان نیز است. افرادی نیز که از لاغری رنج می برند می توانند با خوردن این غذا انرژی زیادی به بدنشان برسانند.
     

    پیوست ها

    • 152-28133.jpg
      152-28133.jpg
      13.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Printemps

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/09/20
    ارسالی ها
    1,624
    امتیاز واکنش
    13,218
    امتیاز
    706
    طرز تهیه اینچیلادای مرغ و پنیر,ساده و خوشمزه

    152-27755.jpg


    پرشین پرشیا-وقتی روزه ایم شاید یکی از سخت ترین کارها درست کردن غذا برای افطار باشد. بنابراین اگر غذایی مد نظرمان باشد که سریع آماده شود، مطمئنا خیلی خوشحال می شویم.


    مواد لازم برای ۴ نفر:

    ۱ عدد سـ*ـینه مرغ پخته

    ۳ ق س روغن‌زیتون

    ۲ پیمانه سیب‌زمینی خرد شده

    ۲ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز

    ۳تا۴ حبه سیر خرد شده

    ۱ پیمانه لوبیا قرمز پخته

    ۲ ق س آب‌لیمو

    مقداری گشنیز و آووکادوی خرد شده برای تزیین

    ۱/۴ پیمانه گشنیز خرد شده


    به میزان لازم نمک و فلفل

    ۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده


    ۱۰تا۱۲ عدد نان ترتیلا

    ۳ پیمانه سس گوجه فرنگی


    طرز تهیه:

    ۱. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در یک تابه روغن‌زیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و سیب‌زمینی‌ها را داخل آن سرخ کنید. بعدازآنکه سیب زمینی ها کمی نرم شدند، فلفل دلمه‌ای‌ها را که خرد کرده‌اید داخل تابه بریزید و آنها را هم حدود ۴-۳ دقیقه تفت دهید.
    ۲. حالا نوبت اضافه کردن سیر است. بعد از حدود یک دقیقه که سیر با مواد تفت داده شد، لوبیا قرمز را اضافه کرده ، هم بزنید تا مواد با هم تفت داده شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
    ۳. مخلوط سیب‌زمینی را داخل یک کاسه بریزید. مرغ پخته را ریش‌ریش کنید، سپس به مواد اضافه کنید. حالا آب‌لیمو، گشنیز،یک پیمانه از سس و مقداری نمک و فلفل هم بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.
    ۴. یک ظرف مناسب برای فر آماده کنید. داخل آن ۱ پیمانه سس را بریزید و کنار بگذارید. حالا باید مقداری از مواد را وسط هرکدام از نان‌های ترتیلا قرار دهید. مقداری پنیر هم روی آنها بریزید، سپس نان‌ها را به‌آرامی لوله کرده و مانند لقمه، آنها را بپیچید. همه لقمه‌ها را داخل ظرف بچینید. مابقی سس و بقیه پنیر رنده شده را هم روی آنها بریزید.
    ۵. ظرف را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شوند، سپس ظرف را از فر درآورید، آن را با مقداری گشنیز تازه و آووکادوی خرد شده تزیین کرده، سرو کنید.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Printemps

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/09/20
    ارسالی ها
    1,624
    امتیاز واکنش
    13,218
    امتیاز
    706
    طرز تهیه اسپاگتی با سس ماریانا,اصیل‌ترین اسپاگتی‌های ایتالیا

    152-27380.jpg

    پرشین پرشیا-این اسپاگتی خوشمزه یکی از اصیل‌ترین اسپاگتی‌های ایتالیا ست. ترکیب گوجه‌فرنگی و پنیر، طعم بی‌نظیری به این غذا می‌دهد. در صورت تمایل این غذا را با گوشت چرخ‌کرده هم می‌توانید درست کنید.

    مواد لازم برای ۴ نفر:

    ۱ بسته اسپاگتی ۵۰۰ گرمی

    ۷ عدد گوجه‌فرنگی

    ۳ ق س کره آب‌شده

    ۲ حبه سیر رنده شده

    ۱ عدد پیاز خردشده

    ۲ ق س ریحان خردشده

    2 ق چ پودر آویشن

    1 پیمانه زیتون بدون هسته

    ۲-۱ ق س آب‌لیمو

    ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

    به میزان لازم نمک و فلفل

    طرز تهیه:


    ۱. در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس اسپاگتی را داخل آن بریزید. صبر کنید تا اسپاگتی کاملاً نرم شود، سپس آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید.
    ۲. در یک تابه گود کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. در این میان ۵ عدد از گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کنید. ۲ عدد باقیمانده را هم پوست گرفته و خرد کنید.
    ۳. بعدازاینکه پیاز و سیر نرم و طلایی شدند، گوجه‌فرنگی رنده شده را همراه با نیمی از پودر آویشن و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. صبر کنید تا سس کمی غلیظ شده و به روغن بیفتد، سپس گوجه‌فرنگی‌های خردشده را همراه با ریحان خردشده، آب‌لیمو و زیتون داخل تابه بریزید. مواد را به‌آرامی هم بزنید و صبر کنید تا به خورد هم بروند.
    ۴. بعد از حدود ۵ تا ۷ دقیقه اسپاگتی را داخل تابه بریزید. به‌آرامی مواد را هم بزنید تا سس به خورد اسپاگتی برود. بقیه پودر آویشن را هم اضافه کنید. در انتها پنیر رنده شده را هم اضافه کنید. اسپاگتی را همراه با سس داخل ظرف مرود نظرتان بریزید و سرو کنید.

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Printemps

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/09/20
    ارسالی ها
    1,624
    امتیاز واکنش
    13,218
    امتیاز
    706
    طرز تهیه فتو چینی با سس سفید و میگو

    152-27169.jpg

    پرشین پرشیا-فتوچینی نوعی پاستا است که کم کم دارد در بین غذاهای مان جا می افتد. امروز طرز تهیه فتوچینی با سس سفید و میگو را به شما آموزش داده ایم. مطمئنم اگر امتحانش کنید جزء غذاهای اصلی تان قرارش می دهید.

    مواد لازم و طرز تهیه فتوچینی:

    ۱. ابتدا ۱۰۰ گرم میگوی ریز را بعد از پاک کردن در تابه حاوی مقداری کره تفت دهید . به میگوهای در حال پخت کمی نمک و در صورت دلخواه ادویه یا پودر پاپریکا بزنید تا طعم دار شود. یک تکه کوچک زنجبیل تازه را رنده کرده و به میگو در حال سرخ شدن اضافه کنید.

    ۲. نصف پیمانه قارچ ریز یا قارچ خرد شده آماده کنید و در تابه دیگری بریزید و بعد از اضافه کردن کمی کره و آب لیمو ترش ، روی اجاق قرار دهید و فقط سه چهار دقیقه تفت دهید چون قارچ به سرعت می پزد .

    ۳. حالا قارچ و میگو را داخل سس سفید بریزید و خوب مخلوط کنید . سس را کمی بچشید اگر نیاز به اضافه کردن نمک و فلفل سیاه بود ، این کار را انجام دهید.

    ۴. ۱۵۰ گرم پاستای فتوچینی یا همان نواری را در قابلمه ای حاوی مقداری آب در حال جوش ۱۵ دقیقه بپزید و آبکش کنید.

    ۵. پاستا را در ظرف مورد نظر برای سرو ریخته و روی آن سس مخلوط با قارچ و میگو را بریزید وروی آن جعفری تازه بگذارید و سروکنید.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Printemps

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/09/20
    ارسالی ها
    1,624
    امتیاز واکنش
    13,218
    امتیاز
    706
    طرز تهیه کوفته سیخی هندی با سس

    152-26976.jpg

    پرشین پرشیا-گوشت چرخ شده کم چرب, همراه با خمیر کاری, کوفته سیخی هندی را می سازد که با سس چیلی گوجه فرنگی تازه سرو می شود.

    مواد لازم برای تهیه کوفته سیخی هندی :


    پیاز کوچک : ۱ عدد


    گوشت بره چرخ کرده : ۴۵۰ گرم

    خمیر کاری : ۲ قاشق غذاخوری

    ماست طبیعی : ۲ قاشق غذاخوری

    روغن برای چرب کردن : به میزان لازم

    جوانه گشنیز تازه , برای تزیین : به میزان لازم

    مواد لازم جهت تهیه سس چیلی گوجه فرنگی :

    گوجه فرنگی , دانه گرفته و خرد شده: ۳ عدد

    پودر تخم گشنیز : مقدار کمی

    پودر زیره : مقدار کمی

    گشنیز تازه , خرد شده : ۲ قاشق چای خوری

    طرز تهیه کوفته سیخی هندی :

    ۱. پیاز را داخل یک غذاساز , ریز خرد نمایید . گوشت را به آن اضافه نموده تا له شود . این روش به گوشت کمک می نماید که در طول پخت چسبندگی خوبی داشته باشد و وا نرود . در صورت در دسترس نبودن غذا ساز , پیاز را قبل از مخلوط نمودن به گوشت با رنده ریز , رنده نمایید .


    ۲. خمیر کاری و ماست را اضافه نموده و کاملا مخلوط نمایید . مخلوط به دست آمده را به ۸ قسمت تقسیم نمایید .


    ۳. هر قسمت را به صورت یک سوسیس کوچک در آورده و هرکدام را به یک سیخ بکشید . آنها را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند .


    ۴. برای تهیه سس چیلی گوجه فرنگی , گوجه فرنگی , ادویه , گشنیز , نمک و فلفل را داخل یک کاسه مخلوط نمایید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا طعم مواد با هم ترکیب شود .


    ۵. کوفته سیخی هندی را بر روی توری مخصوص گریل چرب شده به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با ذغال داغ کباب نموده و مرتب پشت و رو نمایید. در صورت لزوم با مقدار کمی روغن آنها را چرب نمایید .


    ۶. کباب ها را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی قرار داده و با گشنیز تزیین نمایید . شما می توانید کوفته سیخی هندی را به همراه نان , ترشی میوه جات و سس چیلی گوجه فرنگی سرو نمایید .
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Printemps

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/09/20
    ارسالی ها
    1,624
    امتیاز واکنش
    13,218
    امتیاز
    706
    طرز تهیه کدوی کبابی در فر به پیش غذای رژیمی

    151-28541.jpg

    اگر می خواهید لاغر شوید، این کدوی رژیمی را بخورید.این کدوی کباب شده را می توانید همراه با مرغ یا ماهی بریان شده سرو کرده و از آن لـ*ـذت ببرید.

    مواد لازم برای کدو کبابی در فر:

    * کدوی متوسط 4 عدد
    * پیاز قرمز کوچک 1 عدد
    پوست رنده شده لیمو 1 قاشق سوپخوری
    آب لیمو ¼ لیوان
    روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
    برگ های تازه و کوچک نعنا 2 قاشق سوپخوری

    * کدوی متوسط، که طولی نصف شده و سپس در قاچ های درشت خورد شده باشد.
    * پیاز قرمز کوچک، که نصف شده و سپس به صورت حلقه های نازک در آمده باشد.

    طرز تهیه کدوی کباب شده در فر :

    دمای فر را روی 220 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کدو، پیاز، پوست رنده شدۀ لیمو، آب لیمو و روغن را در یک ظرف پخت و پز بریزید. به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. برای 18 تا 20 دقیقه آنها را در فر بگذارید تا وقتی که کدو نرم شود. روی آن را با برگ های لیمو تزئین کرده و آن را سرو کنید.

    نکات تکمیلی در مورد کدوی کباب شده در فر:

    • کدوی کباب شده جزو پیش غذا - گوناگون می باشد.
    • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه.
    • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه می باشد .
    • کدوی کباب شده را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
    • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می باشد .
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Printemps

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/09/20
    ارسالی ها
    1,624
    امتیاز واکنش
    13,218
    امتیاز
    706
    طرز تهیه کتلت رژیمی بدون گوشت و تخم مرغ

    151-28540.jpg

    کتلت یکی از خوشمزه ترین غذاهای ما ایرانیان است ولی چون در آن از تخم مرغ و گوشت قرمز استفاده می شود برای کسانی که مشکلاتی مانند کلسترول بالا دارند زیاد مناسب نیست. به همین بهانه در این مقاله یک کتلت کاملا رژیمی را به شما آموزش می دهیم.

    مواد لازم برای تهیه کتلت رژیمی:

    -سیب زمینی 4 عدد متوسط
    -پیاز 2 عدد
    -پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
    -نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه به مقدار لازم
    -ریحان و مرزه خشک شده 1 قاشق غذاخوری پودر شده
    -روغن کنجد برای سرخ کردن به مقدار لازم

    طرز تهیه کتلت رژیمی برای بیماران کلسترول بالا:
    در طرز تهیه این کتلت به دلیل استفاده نکردن از تخم مرغ و گوشت قرمز یک غذای عالی و رژیمی برای کسانی است که چربی خون و کلسترول بالایی دارند. به همین دلیل هم برای سرخ کردن کتلت ها از روغن کنجد طبیعی استفاده می شود.
    چون در این کتلت از هیچ گونه گوشتی استفاده نشده است می تواند یک غذای عالی برای گیاهخواران باشد. گیاهخواران عزیز می توانند سبزیجاتی مانند پیازچه را خرد کرده و به مایع کتلت اضافه کنند.


    سیب زمینی ها را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید.
    پیاز را هم مانند سیب زمینی رنده کنید.
    سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، نمک و فلفل و ادویه، ریحان خشک شده و پودر سوخاری را با هم مخلوط و خوب ورز دهید.
    از این مایع به اندازه گردوهای بزرگ کف دست تان باز کرده و در روغن کنجد سرخ کنید.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Printemps

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/09/20
    ارسالی ها
    1,624
    امتیاز واکنش
    13,218
    امتیاز
    706
    طرز تهیه آبگوشت نخود آب،غذای سنتی

    151-28539.jpg

    استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران طرز تهیه آبگوشتی مفید برای مبتلایان به پوکی استخوان و درد مفاصل را تشریح کرد. در آموزه‌های استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران آمده است: در منابع طب سنتی ایران آبگوشت مفید برای مبتلابان به پوکی استخوان و درد مفاصل آمده است.
    پوکی استخوان یکی از بیماریهایی است که این روزها افراد بسیاری مخصوصا خانم ها با آن درگیر هستند. به همین بهانه طرز تهیه یک غذا را به شما آموزش می دهیم که بتوانید با آن پوکی استخوان تان را درمان کنید.

    روش تهیه آبگوشت مفید برای بیماران مبتلا به درد مفاصل:

    به‌گفته وی یک استکان نخود را شب تا صبح در آب جوش بخیسانید. روز بعد آب آن را بریزید و با گوشت ماهیچه گوسفند جوان، کمی نمک، یک عدد پیاز کوچک و یک عدد سیر به همراه 200 گرم کلم سنگ (قنبید) که به‌صورت نگینی خرد شده روی حرارت ملایم بگذارید تا به‌مدت 4 تا 6 ساعت اجزایش به‌طور کامل پخته و نرم شود.
    سپس محتویات آبگوشت را بکوبید و با نان سنگک برشته می‌توان مصرف کرد، ️لازم است به جای زردچوبه از زعفران استفاده شود.
    ️دو ساعت بعد از صرف این آبگوشت لازم است، برای گرفتن نتیجه بهتر، یک مشت کشمش سبز آفتابی یا دویست گرم انگور بیدانه پوست نازک و شیرین میل شود. این آبگوشت برای التیام درد کمر و زانو و استحکام بخشی به استخوان مفاصل و کاهش ورم در دیافراگم و احشاء تأثیر بی بدیلی دارد.
    اگر بیماران مبتلا، یک تا دو سال هفته ای 2 نوبت از این آبگوشت مصرف کنند استخوان ها و غضروف های آنها به‌خوبی بازسازی می‌شود.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    برخی موضوعات مشابه

    بالا