- عضویت
- 2017/01/17
- ارسالی ها
- 3,080
- امتیاز واکنش
- 4,193
- امتیاز
- 688
یکی از توصیههایی که همواره به خانمهای باردار میشود، مصرف حداقل هفتهای دو مرتبه ماهی است. ماهیها منبع بسیار خوبی برای دریافت بهترین و موغوبترین نوع پروتئین هستند و هضم راحتی هم در بدن دارند. بهعلاوه، گوشت ماهی، مخصوصا ماهیهای چربتری مانند سالمون و ساردین، سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ است و از این رو میتواند کمک زیادی به رشد مغزی جنین و حفظ سلامت مادر بکند. با این وجود، گروهی از ماهیها حاوی مادهای سمی به نام جیوه هستند و مصرف آنها میتواند بهشدت تاثیری منفی بر مغز جنین داشته باشد. بههمین دلیل هم سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)، مصرف ماهیهایی مانند کوسهماهی، شمشیرماهی، خالمخالی و تایلفیش را در دوران بارداری، ممنوع اعلام کرده است. ضمن اینکه این سازمان به خانمهای باردار توصیه کرده که مصرف نهایی ماهی آنها در طول هفته، چیزی حدود ۳۵۰ گرم باشد و بیش از هفتهای ۱۰۰ تا ۱۲۵ گرم تن ماهی هم نخورند.
منبع:سلامتیسم
منبع:سلامتیسم